ErvaringenSite

  Ervaringen Insight Vacations

  Je vakantie is vanzelfsprekend de periode van het jaar waar je het meeste naar uitkijkt. Na een lange tijd hard werken ben je toe aan ontspanning en vrije tijd. Het vakantiegevoel begint al op het moment dat je een reis gaat boeken en daarom zoek je vanzelfsprekend een reisorganisatie die de beste service te bieden heeft. Maar weet jij waar je begint met zoeken? Je begint met het lezen van reviews van andere klanten. Zij kunnen je namelijk precies vertellen wat zij hebben meegemaakt en hoe zij zich behandeld voelden door hun vakantieaanbieder. Ze publiceren deze reviews met alles wat jij moet weten op onze website. Zo hopen we je het een stuk makkelijker te maken om het reisbureau te vinden dat het beste bij jouw wensen past.

  Over Insight Vacations

  Insight Vacations is een online reisorganisatie die reizen aanbiedt naar bestemmingen over de hele wereld. Samen met nog 11 andere aanbieders behoort Insight tot The Travel Corporation, een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat en in London gevestigd is. De klantenservice van Insight Vacations is gevestigd in Ierland en als je klachten of vragen hebt kun je de medewerkers daar telefonisch bereiken. Het sturen van een e-mail via het contactformulier op de website behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt voor de diverse bestemmingen brochures aanvragen die je online of per post kunt ontvangen. In 2021 heeft Insight Vacations de Feefo Trusted Service Award gewonnen. Dit is een prijs die door consumenten toegekend wordt aan bedrijven die uitstekende service leveren.

  10 STAPPEN OM EEN VAKANTIE LIEFDE TE KRIJGEN!

  De producten van Insight Vacations

  Het eerste dat opvalt op de website van dit online-reisbureau zijn de vele verschillende bestemmingen waaruit je kunt kiezen. Je kunt zelf een complete reis samenstellen of deelnemen aan een groepsreis. Er worden onder andere reizen voor de komende seizoenen aangeboden naar de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook zijn er meerdere bestemmingen in Europese landen zoals Venetië, Kroatië, Portugal en IJsland te reserveren. Je kiest bij Insight voor een vakantie met een vooraf bepaalde prijs of je vraagt een offerte aan. Deze organisatie biedt je de mogelijkheid om tot 30 dagen na aanbetaling te annuleren. Je krijgt dan zonder problemen je geld terug. Deze aanbetaling en de rest van het te betalen bedrag kun je veilig met creditcard voldoen.

  Reviews over Insight Vacations

  Heb jij als klant van Insight een mening die je met andere consumenten wilt delen? Wij geven je alle ruimte om jouw ervaring op onze website te publiceren. Door een review over deze vakantieaanbieder te schrijven komen klanten die dit bedrijf nog niet kennen er op een eenvoudige manier achter wat hen te wachten staat. Schrijf bijvoorbeeld over het boekingsproces, de manier waarop je te woord gestaan bent toen je vragen of klachten had en nátuurlijk hoe de accommodaties op de plaats van bestemming waren. Door jouw beoordeling met ons te delen kunnen we samen heel duidelijk laten zien welke service en kwaliteit Insight Vacations te bieden heeft. Zo hoeven nieuwe klanten zich niet langer af te vragen of deze reisorganisatie wel aan hun wensen en eisen zal voldoen.

  Insight Vacations
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Insight Vacations

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Insight Vacations een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Insight Vacations. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Insight Vacations actief?

  Insight Vacations is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Insight Vacations gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.