ErvaringenSite

  Ervaringen Rayna Tours

  Het boeken van een vakantie of reis wordt steeds makkelijker. Het gesleep met dikke stapels reisgidsen is allang verleden tijd, de meeste reisaanbieders zijn gewoon op het internet te vinden. Aan de ene kant maakt dat het zoeken heel makkelijk omdat je direct alle informatie waarover je wilt beschikken kunt bekijken. Maar juist door het grote aanbod aan aanbieders kan de juiste keuze je lastig gemaakt worden. Daarom is het verstandig reviews van andere reizigers te lezen. Zij vertellen in die reviews wat zij beleefd hebben, hoe zij behandeld zijn door hun reisorganisatie en waar je op moet letten als je online een reis boekt. Om het je makkelijk te maken vind je al deze reviews en commentaren op onze website. Per categorie staan de diverse reviews gerangschikt zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de informatie die je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.

  Over Rayna Tours

  Rayna Tours is in 2006 opgericht in Dubai en begon als kleine organisatie met het aanbieden van reisdiensten. Met slechts een bureau in het Grand Flora Hotel werd begonnen aan het avontuur dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 500 internationale medewerkers. Gedurende de jaren dat het bedrijf bestaat zijn de werkzaamheden uitgegroeid van het aanbieden van vakanties in de Emiraten tot het aanbieden van wereldwijde reizen in meer dan 100.000 hotels wereldwijd, visa-services voor Dubai en complete reisoplossingen voor bedrijven. De laatste jaren heeft de organisatie meerdere prijzen in de wacht gesleept waaronder de Travelers' Choice Award van TripAdvisor in 2020.

  VAKANTIE NAAR ITALIË BIJ HET GARDAMEER 😍 #2522

  De producten en diensten van Rayna Tours

  Ondanks de vele wereldwijde bestemmingen die je bij Rayna Tours kunt boeken ligt het specialisme van deze online reisorganisatie nog steeds bij het aanbieden van reizen naar Dubai. En het blijft niet alleen bij reizen naar deze bestemming. Rayna biedt namelijk ook een grote keur aan bijzondere activiteiten die je in Dubai kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een bezoek aan het winkelcentrum met aquarium, een avontuurlijke rit met een jeep door de woestijn of een tocht met een heteluchtballon? Via het zoekfilter op de home-site van deze vakantieaanbieder kun je gemakkelijk op zoek naar de optimale vakantie voor jou en je gezin. Nadat je jouw keuze hebt doorgegeven aan de klantenservice van dit online-reisbureau krijg je een op maat gemaakte offerte met een laagsteprijsgarantie.

  Reviews, commentaren en tips over Rayna

  Omdat Rayna een internationale Engelstalige website is bieden wij elke klant die al gebruik gemaakt heeft van haar diensten de mogelijkheid om hun reviews en commentaren op onze website achter te laten. Door als klant jouw beoordeling te publiceren geef je andere klanten die nu nog twijfelen de informatie die zij nodig hebben om een gedegen keuze te maken. Je weet inmiddels zelf ook wel dat reviews schrijven en lezen de nieuwe manier is waarmee consumenten elkaar op de hoogte houden van de ervaring die zij opdoen. Samen met jouw review en commentaar kunnen we zo laten zien hoe goed Rayna door klanten eigenlijk echt gewaardeerd wordt.

  Rayna Tours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rayna Tours

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rayna Tours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rayna Tours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rayna Tours actief?

  Rayna Tours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rayna Tours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.