ErvaringenSite

  Ervaringen AmerikaPLUS

  Op reis gaan doorheen het gevarieerde en gigantische land Amerika is voor veel mensen een droom en iets dat ze maar eens in hun leven kunnen doen. Hiervoor is het belangrijk dat je je zo goed mogelijk voorbereidt en veel onderzoek doet naar wat andere mensen hebben ervaren en ervan denken. De Verenigde Staten van Amerika moet je immers niet als 1 land zien, er is zoveel verschil tussen die verschillende staten. Waar je precies heen gaat en voor hoelang zullen bepalen waar je precies rekening mee moet houden bij een reis.

  AmerikaPLUS is een reisorganisatie die groepsrondreizen doorheen Amerika aanbiedt. Reviews, besprekingen en ervaringen van eerdere reizigers die met AmerikaPLUS reeds in zee zijn gegaan zijn van het uiterste belang alvorens je op het vliegtuig stapt. Je moet toch goed weten waar je aan toe bent? Bij ErvaringenSite kan je terecht voor een overzicht van eerlijke en objectieve ervaringen met AmerikaPLUS. Ben je zelf al op reis geweest met AmerikaPLUS, laat dan zeker ook iets weten!

  Over AmerikaPLUS
  AmerikaPLUS is een Nederlandse organisator van (groeps)reizen naar Amerika. Het bedrijf maakt onderdeel uit van AeroGlobe International, dat buiten AmerikaPLUS ook CanadaPLUS en AfrikaPLUS in zijn aanbod heeft. Dit overkoepelende bedrijf is al 20 jaar lang actief, en AmerikaPLUS, dat gevestigd is in Midsland, is reeds 15 jaar bezig met hun activiteiten. AmerikaPLUS werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en is aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), SGR (Stiching Garantiefonds Reisgelden) en Calamiteitenfonds. Die organisaties zijn bedoeld om reizigers te verzekeren tegen allerlei ongein dat hen kan overkomen voor, tijdens en na reizen in het buitenland.

  Producten en diensten van AmerikaPLUS
  Bij AmerikaPLUS kan je terecht voor groepsrondreizen en autorondreizen doorheen Amerika. Als je je reis kiest, kan je selecteren uit een aantal gebieden, te weten:

  • Florida
  • Hawaï
  • Midwesten
  • Noordwesten en Rocky Mountains
  • Noordoosten
  • Oost Canada
  • Zuidoosten
  • Zuidwesten

  Bij reizen van AmerikaPLUS wordt vooral gekeken naar veel toeristische attracties te ervaren, zoals de Florida Keys, Mesa Verde National Park, Mount Rushmore, New York, de Rocky Mountains, Route 66, Yellowstone en Yosemite National parks, het diepe Zuiden, Las Vegas, enzovoort. De meeste groepsreizen duren ongeveer 12 tot 24 dagen. Je bent als deelnemer wel verplicht om je eigen reisdocumenten in orde te brengen. Je kan ook zelf je reis samenstellen en een offerte op maat aanvragen.

  Klachten, complimenten en tips voor AmerikaPLUS
  Klachten tijdens je reis moet je melden bij de hostess of de lokale agent van AmerikaPLUS. Maar beter voorkomen dan genezen, uiteraard! Bij groepsreizen met een reisorganisatie zoals AmerikaPLUS kan er immers veel mislopen. Als je hier zelf ervaringen mee hebt, positief of negatief, laat dat dan zeker weten! Anderen helpen om een goede keuze te maken in hun toekomstige reis is zeker prettig. Waar moet je op letten, wat is er belangrijk om te onthouden, wat moet je zeker niet doen? Zijn er dingen die je wou dat je op voorhand had geweten? Vertel het hier bij ErvaringenSite! Heb je zelf de reis van je leven gemaakt dankzij AmerikaPLUS, dan is het ook leuk om die ervaringen te delen.

  OP VAKANTIE NAAR ALBUFEIRA ☀️🏝 | Wie'kent Fem #12 Femke Meines

  AmerikaPLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AmerikaPLUS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AmerikaPLUS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AmerikaPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AmerikaPLUS actief?

  AmerikaPLUS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AmerikaPLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.