ErvaringenSite

  Ervaringen Bebsy

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanties, vliegticket aanbieders of om auto reizen. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie vakantie te hebben en te krijgen bij Bebsy.be . Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van bebsy.be. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over bebsy.be

  Bebsy.be en het hele team kent de reisbranche als geen ander. Ze kennend e laatste trends en de nieuwste bestemmingen. Ook weten ze waar ze een leuke deal voor je kunnen vinden. Ze hebben een neus voor topbestemmingen en met hun doorzettingsvermogen lukt het altijd om een mooie vakantie te vinden voor een lekkere prijs. Bij Bebsy.be vinden ze namelijk dat een mooie vakantie niet altijd duur hoeft te zijn. Er zijn tal van verschillende soorten vakanties welke je bij Bebsy.be kunt boeken. We weten ook zeker, dat er iets voor jou tussen zit. Wacht daarom niet langer en neem gewoon een kijkje.

  Kwaliteit, service, scherpe prijzen en goede deals staan centraal bij Bebsy.be.

  BTS 'Silver Spoon (Baepsae)' mirrored Dance Practice

  Diensten van bebsy.be

  Bebsy.be is een bureau wat mensen helpt om een mooie vakantie te kunnen boeken. Een heerlijke vakantie waar iedereen van kan genieten. Een vakantie zonder stress. Een vakantie vol met plezier. Een vakantie op maat. Een vakantie op een toplocatie en een vakantie waar je lang aan terug zult denken. Wacht niet langer en ontdek Bebsy.be ook.

  Klachten, complimenten en tips voor en over bebsy.be

  Ben je ergens ontevreden over? Heb je een klacht? Dan is het goed om te weten, dat je jouw klacht altijd kunt indienen bij Bebsy.be. Ze nemen de klacht via de mail, per post of telefonisch graag op om daarna te kijken welke oplossing er mogelijk is. Het is ook goed om te weten, dat ze altijd streven naar een volledige tevredenheid.

  Laat je nog even een review achter op onze site ErvaringenSite hoe de klacht is afgewikkeld en of je nu weer volledig tevreden bent? We zijn erg benieuwd. Net als vele andere websitebezoekers van ErvaringenSite.

  Jouw Mening over bebsy.be

  Het is goed om ook jouw mening op ErvaringenSite achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dat lees u hier! Duizenden meningen van Belgen die vertellen hoe de vakanties daadwerkelijk zijn! Lees ze bij ErvaringenSite

  Bebsy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goedkoop op vakantie naar Corfu

  wij hebben niet veel geld te besteden
  genoeg om van rond te komen maar op vakantie gaan schiet er nogal eens bij in
  toch wilden we dit jaar heel graag weer eens een reisje maken
  veel rondgezocht op internet en zo kwamen wij uiteindelijk bij bebsy terecht. had er nog nooit van gehoord als ik heel eerlijk ben maar hier vonden we echt een hele leuke vakantie.
  zo zijn we een week naar Corfu geweest voor net geen 200 euro
  nou dat was echt volop genieten!
  er kwamen geen enge bijkomende extra kosten bij en alles was goed verzorgd.

  tevreden over deze service en misschien gaan we volgend jaar daarom wel weer want het is zo betaalbaar om op vakantie te gaan, zelfs voor ons!

  Door: Jannie08-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goedkope vakantie geboekt bij Bebsy

  Voor een vakantie met een vriendin was ik op zoek naar een mooie aanbieding. Na vele websites van reisorganisaties doorgespit te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Bebsy terecht. Hier had ik binnen de kortste keren een mooie locatie gevonden voor een schappelijke prijs. Diezelfde avond hebben mijn vriendin en ik nog geboekt.

  Door: Rina Wendink07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Bebsy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bebsy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Bebsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bebsy actief?

  Bebsy is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bebsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.