Connections

Alle reviews

Connections

29% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
AV
Ik ben absoluut niet te spreken over de service van Connections. In januari 2020 boek ik online voor twee personen twee vluchten van Bangkok Airways (Phuket - Koh Samui en Koh Samui - Bangkok) v...Lees verder
A
Annelore Syssau
Na 1,5j. Nog geen terugbetaling van vliegtickets.Ze laten niks van hen horen en doen niks voor hen klanten.Lees verder
C
christian denys
In de maand juni kreeg ik bericht van connections dat mijn vlucht naar IJsland geannuleerd werd en ik een refund kon aanvragen . we zijn nu zes maanden verder en ik wacht nog altijd achter mijn gel...Lees verder
J
J. Van Laere
Weigeren volgens de Europese richtlijn de terugbetaling van het voorschot van mijn door hen geannuleeerde pakketreis. Hebben zonder mijn goedkeuring de onwettige voucher opgestuurd. Ze hebben hier ...Lees verder
A
A.M
Beste, Graag even een verduidelijking omtrent jullie werkwijze. U biedt meerdere opties aan als vergoeding voor geannuleerde pakketreizen. 1 van deze opties is een Coronavoucher. Hiervan trek...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegtickets Bangkok Airways

  Ik ben absoluut niet te spreken over de service van Connections.

  In januari 2020 boek ik online voor twee personen twee vluchten van Bangkok Airways (Phuket - Koh Samui en Koh Samui - Bangkok) voor een rondreis in Thiland in de zomervakantie via Connections. In de aanloop naar de zomer wordt het duidelijk dat omwille van corona reizen naar Thailand niet mogelijk zal zijn en begin ik alle boekingen voor onze geplande reis te annuleren.

  Op dat moment geraak ik niet binnen bij de helpdesk van Connections die allicht over bevraagd is door de hele coronasituatie. Ik stap daarom zelf naar een Travelshop van Connections bij mij in de buurt om een medewerker te kunnen spreken met de vraag wat er met mijn geboekte vluchten kan gebeuren. Daar wordt mij verzekert dat het bedrag gerecupereerd wordt en dat ik dat opnieuw kan gebruiken om in de toekomst nieuwe vluchten te boeken.

  Nu het er na twee jaar naar uitziet dat reizen in de zomervakantie opnieuw mogelijk zal zijn en ik effectief de vluchten opnieuw wil boeken stelt Connections ineens dat zij nooit een terugbetaling ontvangen hebben van Bangkok Airways en dat zij als "doorverkoper" juridisch geen enkele verplichting hebben. De tickets zijn ondertussen niet meer geldig en kunnen niet meer herboekt worden. Nochtans werd mij in de Travelshop gegarandeerd dat dit wel mogelijk zou zijn.
  Connections zelf nam op geen enkel moment met mij contact op en ik kreeg nooit een melding dat er een probleem zou zijn.

  Ik vraag mij af welke inspanningen er effectief gebeurd zijn om bij Bangkok Airways een recuperatie of omboeking te bekomen en vindt het onbegrijpelijk dat ik op geen enkel moment bijkomende informatie van Connections ontvangen heb om te signaleren dat er eventueel een probleem zou zijn.

  Om dan nu te stellen dat je enkel wettelijke doorverkoper bent en juridisch niet aansprakelijk getuigt mijns inziens van weinig respect voor je klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Na 1,5j. Nog geen terugbetaling van vliegtickets.Ze laten niks van hen horen en doen niks voor hen klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegtickets IJsland

  In de maand juni kreeg ik bericht van connections dat mijn vlucht naar IJsland geannuleerd werd en ik een refund kon aanvragen . we zijn nu zes maanden verder en ik wacht nog altijd achter mijn geld .van mij krijgen ze een grote nul op service en klantvriendelijkheid


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1227989, pakketreis Japan

  Weigeren volgens de Europese richtlijn de terugbetaling van het voorschot van mijn door hen geannuleeerde pakketreis. Hebben zonder mijn goedkeuring de onwettige voucher opgestuurd. Ze hebben hier dan ook nog ten onrechte 46€ kosten afgetrokken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Corona voucher

  Beste,

  Graag even een verduidelijking omtrent jullie werkwijze. U biedt meerdere opties aan als vergoeding voor geannuleerde pakketreizen.

  1 van deze opties is een Coronavoucher. Hiervan trekken jullie een hele hoop kosten af, wat volgens de website van de FOD Economie niet mag. Nadat wij als klant uitstel vragen om te beslissen zodanig dat wij ons zeker correct kunnen informeren over de wettelijkheid van jullie voorstellen besluiten jullie om zonder onze goedkeuring de vouchers (- de verzekeringskosten en reservatiekosten) op te maken en op te sturen.
  Ondertussen reeds bevestigd gekregen van zowel de FOD Economie als Test-Aankoop dat die kosten wettelijk gezien NIET van de voucher mogen afgetrokken worden als het om een pakketreis gaat.
  Is dit een normale manier van klanten behandelen volgens jullie?
  Enerzijds stelt Connections zichzelf boven de wet door de beslissing van de FOD Economie naast zich neer te leggen, en anderzijds neemt het beslissingen in de plaats van hun klanten omdat zij niet snel genoeg beslissen.
  Dit kan toch echt niet?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vlucht lees dit goed door!

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vluchten gelieve dan zeker niet met deze maatschap te boeken. Wij hadden voor drie maanden spuiten mee voor een buitenlandse stage. Je krijgt dan netjes een mail dat alle vluchten op de hoogte zijn dat je een diepvriesvak en frigo nodig hebt voor je spuiten (verplicht zo te vervoeren) maar dat blijken ze zeer lichtzinnig op te nemen. De laatste twee vliegtuigen voldeden niet en de laatste vlucht had helemaal niets, geen frigo en geen diepvriesvakje. Speciaal met connections geboekt voor die zekerheid! Na verschillende mails werd er geen enkele moeite gedaan dit recht te zetten! Onaanvaarbaar vooral omdat we bewijzen hebben dat ze een belofte gedaan hebben dat alle vliegtuigen in orde zouden zijn! Connections Gent is dus niet te vertrouwen in wat ze zeggen en beloven en brengen mensen op die manier in gevaar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidende reclame

  Bij deze meld ik u volgende klacht : ik krijg geregeld e-mails van jullie met daarin aanbiedingen voor de Big Deals. Aangezien ik net 2 vliegtuigtickets gekocht heb om via jullie begin volgend jaar naar Los Angeles te vliegen wou ik hier op intekenen via jullie kantoor in Brugge. Groot bleek mijn verwondering toen ik daar te horen kreeg dat deze actie niet geldt op Sunny Cars autoverhuur. Nochtans als ik in jullie mail click op Big deals zie ik autoverhuur staan bij de deals.
  Click ik verder op Big deals autoverhuur kan ik reservatie ingeven en wordt mij automatisch een auto voorgesteld via Sunny Cars.
  Vandaar dat ik dan ook deze prijs wens vermindert met de 10% korting van de Big Deals (ik ging ook nog twee andere producten boeken).
  Indien dit niet kan is dit flagrant bedrieglijke reclame.
  Dit was mijn bericht 11 november. Ondertussen heb ik al paar maal gemaild met klantendienst en telkens krijg ik zelfde antwoord dat Sunny Cars niet meetelt. Als ik vandaag click op Big Deals - Autoverhuur word ik nog steeds doorverwezen naar Sunny Cars. Ik vraag iets heel simpel : verkoop mij wat jullie aanbieden... Ben jullie antwoorden stilaan beu = bedrieglijke reclame.


Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Zoweg

2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...