Connections

Alle reviews

Connections

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Annelore Syssau
Na 1,5j. Nog geen terugbetaling van vliegtickets.Ze laten niks van hen horen en doen niks voor hen klanten.Lees verder
C
christian denys
In de maand juni kreeg ik bericht van connections dat mijn vlucht naar IJsland geannuleerd werd en ik een refund kon aanvragen . we zijn nu zes maanden verder en ik wacht nog altijd achter mijn gel...Lees verder
J
J. Van Laere
Weigeren volgens de Europese richtlijn de terugbetaling van het voorschot van mijn door hen geannuleeerde pakketreis. Hebben zonder mijn goedkeuring de onwettige voucher opgestuurd. Ze hebben hier ...Lees verder
A
A.M
Beste, Graag even een verduidelijking omtrent jullie werkwijze. U biedt meerdere opties aan als vergoeding voor geannuleerde pakketreizen. 1 van deze opties is een Coronavoucher. Hiervan trek...Lees verder
A
Anno niem
Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vluchten gelieve dan zeker niet met deze maatschap te boeken. Wij hadden voor drie maanden spuiten mee voor een buitenlandse stage. Je krijgt dan netje...Lees verder

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Na 1,5j. Nog geen terugbetaling van vliegtickets.Ze laten niks van hen horen en doen niks voor hen klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegtickets IJsland

  In de maand juni kreeg ik bericht van connections dat mijn vlucht naar IJsland geannuleerd werd en ik een refund kon aanvragen . we zijn nu zes maanden verder en ik wacht nog altijd achter mijn geld .van mij krijgen ze een grote nul op service en klantvriendelijkheid


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1227989, pakketreis Japan

  Weigeren volgens de Europese richtlijn de terugbetaling van het voorschot van mijn door hen geannuleeerde pakketreis. Hebben zonder mijn goedkeuring de onwettige voucher opgestuurd. Ze hebben hier dan ook nog ten onrechte 46€ kosten afgetrokken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Corona voucher

  Beste,

  Graag even een verduidelijking omtrent jullie werkwijze. U biedt meerdere opties aan als vergoeding voor geannuleerde pakketreizen.

  1 van deze opties is een Coronavoucher. Hiervan trekken jullie een hele hoop kosten af, wat volgens de website van de FOD Economie niet mag. Nadat wij als klant uitstel vragen om te beslissen zodanig dat wij ons zeker correct kunnen informeren over de wettelijkheid van jullie voorstellen besluiten jullie om zonder onze goedkeuring de vouchers (- de verzekeringskosten en reservatiekosten) op te maken en op te sturen.
  Ondertussen reeds bevestigd gekregen van zowel de FOD Economie als Test-Aankoop dat die kosten wettelijk gezien NIET van de voucher mogen afgetrokken worden als het om een pakketreis gaat.
  Is dit een normale manier van klanten behandelen volgens jullie?
  Enerzijds stelt Connections zichzelf boven de wet door de beslissing van de FOD Economie naast zich neer te leggen, en anderzijds neemt het beslissingen in de plaats van hun klanten omdat zij niet snel genoeg beslissen.
  Dit kan toch echt niet?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vlucht lees dit goed door!

  Wie medisch apparatuur mee moet nemen op zijn vluchten gelieve dan zeker niet met deze maatschap te boeken. Wij hadden voor drie maanden spuiten mee voor een buitenlandse stage. Je krijgt dan netjes een mail dat alle vluchten op de hoogte zijn dat je een diepvriesvak en frigo nodig hebt voor je spuiten (verplicht zo te vervoeren) maar dat blijken ze zeer lichtzinnig op te nemen. De laatste twee vliegtuigen voldeden niet en de laatste vlucht had helemaal niets, geen frigo en geen diepvriesvakje. Speciaal met connections geboekt voor die zekerheid! Na verschillende mails werd er geen enkele moeite gedaan dit recht te zetten! Onaanvaarbaar vooral omdat we bewijzen hebben dat ze een belofte gedaan hebben dat alle vliegtuigen in orde zouden zijn! Connections Gent is dus niet te vertrouwen in wat ze zeggen en beloven en brengen mensen op die manier in gevaar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidende reclame

  Bij deze meld ik u volgende klacht : ik krijg geregeld e-mails van jullie met daarin aanbiedingen voor de Big Deals. Aangezien ik net 2 vliegtuigtickets gekocht heb om via jullie begin volgend jaar naar Los Angeles te vliegen wou ik hier op intekenen via jullie kantoor in Brugge. Groot bleek mijn verwondering toen ik daar te horen kreeg dat deze actie niet geldt op Sunny Cars autoverhuur. Nochtans als ik in jullie mail click op Big deals zie ik autoverhuur staan bij de deals.
  Click ik verder op Big deals autoverhuur kan ik reservatie ingeven en wordt mij automatisch een auto voorgesteld via Sunny Cars.
  Vandaar dat ik dan ook deze prijs wens vermindert met de 10% korting van de Big Deals (ik ging ook nog twee andere producten boeken).
  Indien dit niet kan is dit flagrant bedrieglijke reclame.
  Dit was mijn bericht 11 november. Ondertussen heb ik al paar maal gemaild met klantendienst en telkens krijg ik zelfde antwoord dat Sunny Cars niet meetelt. Als ik vandaag click op Big Deals - Autoverhuur word ik nog steeds doorverwezen naar Sunny Cars. Ik vraag iets heel simpel : verkoop mij wat jullie aanbieden... Ben jullie antwoorden stilaan beu = bedrieglijke reclame.


Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Djoser
1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Connections

Als je op reis wil gaan wil je graag zo weinig mogelijk romslomp om alles te regelen, daarom bestaan er reisbureau's. Bij Connections kan je ook je vakantie boeken, zowel in een reisbureau als online. Wat vinden klanten van Connections? Werden ze goed geholpen en werden al hun wensen vervuld? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

Over Connections 
Connections bestaat al meer dan 30 jaar en biedt vluchten aan naar meer dan 500 bestemmingen. Je vindt er reizen op maat en reisklare selfdrive vakanties. Connections werkt samen met meer dan 120 000 hotels over heel de wereld. Connections heeft 32 travel shops waar je je reis kan boeken maar dat kan ook gewoon online. Op de website van Connections vind je hun aanbod. Ze bieden verschillende soorten reizen aan naar honderden bestemmingen. Je kan ook altijd afwijken van een voorgesteld traject, Connections kan elke reis personaliseren. 


Diensten van Connections 
Connections heeft heel wat travel shops en stores waar je langs kan gaan voor advies en om je vakantie te boeken. Je kan je reis ook altijd online boeken maar als je daar geen zin in hebt kan je gebruik maken van de Mobile Travel Agents. Dat zijn mobiele reisadviseurs die je persoonlijk reisadvies geven waar en wanneer het past voor jou. Zelfs op Brussels Airport is er een travel shop waar je nog laatste wijzigingen kan aanbrengen aan je vakantie, handig als je nog een nachtje wil bijboeken. Je kan bij Connections ook terecht voor groepsreizen. Zin om iemand een leuk cadeautje te schenken? Het kan met de Travel Box van Connections, dit zijn waardebonnen waarmee j eeen reis kan boeken bij Connections.  

Klachten of vragen voor Connections 
Heb je vragen of een klacht over Connections? De klantendienst helpt je zeker verder! Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Je kan ook langsgaan in één van de kantoren van Connections voor meer uitleg bij je boeking. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Connections? Heb je je net een avontuurlijke reis achter de rug en wil je vertellen hoe die verlopen is? Laat weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Connections. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten een goed beeld van het bedrijf. 

Klaar om je volgende reis te boeken bij Connections? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite