Cruisewinkel

Alle reviews

Cruisewinkel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Martina Smit
Snelle en goede afhandeling van de vragen over deze reis. Service is superLees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cruise reis seaview

  Snelle en goede afhandeling van de vragen over deze reis. Service is super


Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Djoser
1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Cruisewinkel

Snak je naar vakantie en overweeg je om een cruise te boeken? Ontdek dan wat Cruisewinkel voor jou kan betekenen. Uiteraard is er ook eens kans dat je in het verleden al gebruik hebt gemaakt van de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit het geval is, zouden wij het bijzonder appreciëren als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou gunnen om een bondig verslag van jouw persoonlijke ervaring met Cruisewinkel te schrijven. Dankzij jouw informatie kun je andere mogelijke reizigers laten weten of het al dan niet interessant is om bij dit bedrijf een cruise te boeken.

Over Cruisewinkel
Cruisewinkel is een Nederlandse onderneming die in 2006 werd opgericht en is gevestigd in Amsterdam en een onderdeel is van het merk e-domizil GmbH. Het doel van Cruisewinkel is om de bemiddeling van onder andere cruisereizen te verbeteren en Europees marktleider te worden wat betreft zee- en riviercruises. Dit bedrijf zou gebruikmaken van de modernste internet- en databanktechnologie, waardoor het de klok rond en overal ter wereld telefonisch en via internet bereikbaar is. Het team van Cruisewinkel bestaat uit vier cruisespecialisten die je kunnen helpen bij het vinden van een cruise die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Cruisewinkel werkt samen met verschillende partners, waaronder Zeetours, Cruise Travel en Vacatello, en draagt sinds 2018 automatisch zijn steentje bij in de compensatie van CO2-uitstoot van zijn cruises via Green Cruise, een methode ontwikkeld op basis van de CO2 uitstoot van schepen. 

Producten en diensten van Cruisewinkel
Bij Cruisewinkel heb je de keuze uit een breed scala van cruises. Op de website van deze onderneming kun je je gewenste vertrek- en aankomstdatum, vaargebied en cruise rederij ingeven. Er zijn ook specifieke categorieën die je kunt aanklikken, zoals aanbiedingen, rederijen, schepen, reisbestemming en service. Bij Cruise TV zijn er verschillende reis- en cruisevideo's te bekijken, er is een online tijdschrift voor tips en inspiratie en een pagina met veelgestelde vragen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je telefonisch, per e-mail of whatsapp contact opnemen met het team van Cruisewinkel. Tot slot kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en aanbiedingen.

Complimenten, klachten en tips voor Cruisewinkel
Heb je ooit al een cruise geboekt bij Cruisewinkel en ben je bereid om op deze pagina een informatief verslag over jouw ervaring met de producten en diensten van dit bedrijf te schrijven. Dankzij jouw kostbare informatie kun je andere vakantieliefhebbers helpen te beslissen om al dan niet een cruise bij deze organisatie te boeken. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Kon je je koffers uitpakken in een comfortabele kajuit? Was er een ruim aanbod aan activiteiten en excursies? En was de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen had? Laat het ons zeker weten, want wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijke review! Staat het nog niet vast dat je een cruise wilt maken en zou je eerst graag het aanbod van andere reisorganisaties willen verkennen? Op deze pagina kom je alles te weten!