ErvaringenSite

  Ervaringen Dreamlines

  Na maanden hard werken verdien je een lekker luie vakantie! Dat staat vast. Maar waar ga je heen? Als je eens iets anders wil dan gewoon op hotel gaan in een resort, is een cruise een optie. Een cruiseschip is een drijvend hotel waarmee je door meestal zonnige plekken reist. Zo zie je wat van de wereld, terwijl je kunt ontspannen op het dek van het schip. Bij Dreamlines kun je allerlei cruises boeken. Bij een cruise moet je natuurlijk wel goed weten waaraan je begint, je reis staat paradoxaal genoeg vast. Hierdoor is het zeer belangrijk dat je op voorhand veel onderzoek doet. Lees over de specifieke rederij, het schip, en vooral: de ervaringen van andere mensen die reeds op cruise zijn geweest met Dreamlines. Als je de reviews en beoordelingen van klanten van Dreamlines doorleest op ErvaringenSite, zul je sowieso een goed beeld kunnen vormen van wat je kunt verwachten!

  Over Dreamlines
  Dreamlines is een Nederlands bedrijf dat cruises aanbiedt, beheerd door Dreamlines Netherlands B.V., waarvan de hoofdzetel zich in Amsterdam bevindt. Je kunt Dreamlines bereiken via een contactformulier op hun website, rechtstreeks met een medewerker van de klantendienst via telefoon, per e-mail, via Facebook, Instagram of YouTube. Het is ook mogelijk om een terugbelverzoek achter te laten.

  Producten en diensten van Dreamlines
  Bij Dreamlines kun je terecht voor allerlei cruises over de hele wereld. Denk hierbij dan aan All Inclusive cruises, Cruises inclusief vluchten, Cruises vanuit Nederland en een heleboel themacruises (Familie, Huwelijk, Jongeren, Luxe, Rivier, Single, Wereld, ...). Wat betreft bestemmingen kun je kiezen uit, onder andere, de Middellandse Zee, Noorwegen, de Caribbean, Dubai, Canarische Eilanden, Nederlandse Antillen, Noord-Europa en Miami. Cruises van Dreamlines vertrekken niet altijd uit Nederland, maar ook vanuit Genua, Barcelona, Fort Lauderdale, Marseille en Kiel. Via de website kun je filteren om een geschikte cruise te vinden, op basis van je bestemming, rederij, vertrek- en aankomstdatum. Je kunt er ook kaartjes bekijken die het reisplan tonen, net als foto’s van de verschillende kajuiten. Cruises duren tussen 3 en 100+ dagen.

  Dreamlines werkt met bekende rederijen zoals MSC Cruises, Costa Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, TUI Cruises en Norwegian Cruise Line. Je kunt betalen voor de cruises van Dreamlines via iDeal, American Express, VISA en MasterCard. Om een cruise te boeken moet je naar de consultants van Dreamlines bellen. Het is aangeraden om een annuleringsverzekering te nemen bij het boeken van je reis. Dreamlines is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dreamlines bezit ook een app. Op de website kun je een blog vinden met allerlei tips in verband met cruises. Tot slot kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

  Klachten, complimenten en tips voor Dreamlines
  Heb je zelf al eens op een cruiseschip gezeten met een vakantie van Dreamlines? Was je hier zeer tevreden over, of dacht je “Nooit meer!”? Vertel er ons dan over! Op ErvaringenSite kun je jouw beoordeling van Dreamlines achterlaten, en zo help je andere mensen goed verder, omdat je hen informeert over de goede én slechte kanten van een cruise met dit bedrijf! Laat ons weten wat jouw ervaringen waren!

  IK VERTELDE NIEMAND DAT IK OP VAKANTIE GA EN ZO REAGEREN ZE!

  Dreamlines
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dreamlines

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dreamlines een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dreamlines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dreamlines actief?

  Dreamlines is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dreamlines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.