ErvaringenSite

  Ervaringen Crusj

  Ben je op zoek naar een reisorganisatie die een aanbod op maat van singles heeft? Dan zou Crusj iets voor jou kunnen zijn. Of ben je in een ver of recent verleden al op vakantie geweest met dit bedrijf? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie help je andere singles beslissen om al dan niet met deze organisatie op reis te gaan.

  Over Crusj

  Crusj is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Deze onderneming organiseert al meer dan 10 jaarvakanties op maat van singles. Bij Crusj zou je voor een onvergetelijke vakantie-ervaring kunnen rekenen op een aanbod van mooie en unieke bestemmingen. Dankzij de veelal kleinere groepen zou je bovendien ook profiteren van reizen met een persoonlijk tintje. Elke bestemming wordt uitgekozen én bezocht door oprichtster Emma en medewerkster Amy, die hun bijzondere locaties en adresjes met veel plezier met je delen. Omdat ze bij Crusj duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, hebben ze een samenwerking met Trees for Allopgezet. Dit houdt in dat ze voor elke boeking één boom doneren. Als klant kun je er trouwens ook voor kiezen om extra bomen te doneren.

  Britt op vakantie! | DierenpraatTV

  Producten en diensten van Crusj

  Het aanbod van Crusj bestaat uit single reizen naar een breed scala van vakantiebestemmingen, waaronder Curaçao, Indonesië en Mexico. Je kunt ook op een van de voorgestelde thema's zoeken, zoals last minute, cultuur of rondreizen. Verder is er ook een pagina met reisverhalen en kun je meer lezen over de verschillende reisleiders en -leidsters die werkzaam zijn bij Crusj. Onderaan de pagina is er ook een overzicht van verschillende aanbiedingen die extra populair zijn bij Crusj. Als je op de hoogte wilt blijven van wat er reilt en zeilt bij deze onderneming, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief. Zo hoef je niets te missen! Heb je een vraag voor het team van Crusj, en vind je niet meteen een antwoord in de categorie met veelgestelde vragen? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice. Volgens de informatie op de website probeert het team elke vraag binnen de 24 uur te beantwoorden.

  Complimenten, klachten en tips voor Crusj

  Ben je als single ooit al op vakantie geweest met Crusj naar Griekenland, Italië, Portugal, Spanje of een van de andere bestemmingen? En ben je nog op zoek naar een platform om een informatieve review van jouw persoonlijke reiservaring te schrijven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met een eerlijk verslag kun je andere singles namelijk helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere reizen bij deze organisatie te boeken. Komen de reizen overeen met de beschrijving die je vooraf krijgt? Wat vond je van de man of vrouw die je reis begeleidde? Was je tevreden over de algemene organisatie? En kon je rekenen op een correcte, vriendelijke dienstverlening van de klantenservice van Crusj als je een vraag of opmerking had? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw verslag! Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Crusj
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Crusj

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Crusj een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Crusj. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Crusj actief?

  Crusj is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Crusj gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.