Crusj

Alle reviews

Crusj

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Djoser

1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Crusj

Ben je op zoek naar een reisorganisatie die een aanbod op maat van singles heeft? Dan zou Crusj iets voor jou kunnen zijn. Of ben je in een ver of recent verleden al op vakantie geweest met dit bedrijf? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie help je andere singles beslissen om al dan niet met deze organisatie op reis te gaan. 

Over Crusj
Crusj is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Deze onderneming organiseert al meer dan 10 jaarvakanties op maat van singles. Bij Crusj zou je voor een onvergetelijke vakantie-ervaring kunnen rekenen op een aanbod van mooie en unieke bestemmingen. Dankzij de veelal kleinere groepen zou je bovendien ook profiteren van reizen met een persoonlijk tintje. Elke bestemming wordt uitgekozen én bezocht door oprichtster Emma en medewerkster Amy, die hun bijzondere locaties en adresjes met veel plezier met je delen. Omdat ze bij Crusj duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, hebben ze een samenwerking met Trees for Allopgezet. Dit houdt in dat ze voor elke boeking één boom doneren. Als klant kun je er trouwens ook voor kiezen om extra bomen te doneren.

Producten en diensten van Crusj
Het aanbod van Crusj bestaat uit single reizen naar een breed scala van vakantiebestemmingen, waaronder Curaçao, Indonesië en Mexico. Je kunt ook op een van de voorgestelde thema's zoeken, zoals last minute, cultuur of rondreizen. Verder is er ook een pagina met reisverhalen en kun je meer lezen over de verschillende reisleiders en -leidsters die werkzaam zijn bij Crusj. Onderaan de pagina is er ook een overzicht van verschillende aanbiedingen die extra populair zijn bij Crusj. Als je op de hoogte wilt blijven van wat er reilt en zeilt bij deze onderneming, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief. Zo hoef je niets te missen! Heb je een vraag voor het team van Crusj, en vind je niet meteen een antwoord in de categorie met veelgestelde vragen? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice. Volgens de informatie op de website probeert het team elke vraag binnen de 24 uur te beantwoorden.

Complimenten, klachten en tips voor Crusj
Ben je als single ooit al op vakantie geweest met Crusj naar Griekenland, Italië, Portugal, Spanje of een van de andere bestemmingen? En ben je nog op zoek naar een platform om een informatieve review van jouw persoonlijke reiservaring te schrijven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met een eerlijk verslag kun je andere singles namelijk helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere reizen bij deze organisatie te boeken. Komen de reizen overeen met de beschrijving die je vooraf krijgt? Wat vond je van de man of vrouw die je reis begeleidde? Was je tevreden over de algemene organisatie? En kon je rekenen op een correcte, vriendelijke dienstverlening van de klantenservice van Crusj als je een vraag of opmerking had? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw verslag! Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!