Duinrell

Alle reviews

Duinrell

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
26 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Duinrell

Het leven is zeer stresserend. Soms kan het echt eens nodig zijn om er even tussen uit te gaan, misschien voor een dag of voor enkele dagen. Veel mensen kiezen daarom voor een vakantiepark dichter bij huis. Vooral Nederland, België, Duitsland en het noorden van Frankrijk staan bekend voor die parken. Vaak hoort er bij zo'n park ook een (tropisch) zwembad en een attractiepark. Eén van die plekken is Duinrell in Nederland. Duinrell bestaat uit een vakantiepark, een attractiepark en een tropisch zwemparadijs.

Over Duinrell
Duinrell is opgericht in 1935 en is gelegen in Wassenaar, Nederland. Op dit moement werd het historisch landgoed Duinrell opgesteld voor het publiek. Het domein is gelegen in het Nationaal Park Hollandse Duinennen light en is onderdeel van de metropoolregio Rotterdam - Den Haag. Het attractiepark en de camping is een familiebedrijf dat eigendom is en wordt geleid door de broers Roderick en Philip van Zuylen van Nijevelt. De mascotte van het recreatiedomein heet Rick de Kikker en werk bedacht in 1978. In 1984 werd het subtropisch zwemparadijs Tikibad geopend bij het opluchtbad. In 1985 werd in het attractiepark de eerste achtbaan geopend. 

Producten en diensten van Duinrell
Duinrell bestaat uit drie delen. Het park bestaat uit een vakantiepark, een attractiepark en een tropisch zwemparadijs. De accomodaties in het vakantiepark zijn duingalows, lodgetenten en campeerplekken.  Het tropisch zwemparadijs, het Tikibad, heeft 21 glijbanen. Er zijn glijbanen voorzien voor volwassenen als voor de allerkleinsten. Ook zijn er bubbelbaden en turkste stoombaden aanwezig. Daarnaast heeft het Tikibad ook een verwarmd buitenbad. Het openluchtzwembad opent vanaf mei. Het attractiepark heeft meer dan 40 attracties, waaronder 3 achtbanen. Deze achtbanen zijn namelijk Dragon Fly, Falcon en de Kikkerachtbaan. Daarnaast heeft het park attracties voor alle leeftijden, waaronder een zweefmolen, een draaimolen, een rodelbaan, een topspin, enz. Het park heeft ook twee shows, namelijk de Kwabus Kwebbel show en de Play Kwek show. 

Parking is mogelijk op de parkeerplekken op het domein. Parkeren kost € 10. Tickets voor het attractiepark kunnen in voorverkoop gekocht worden vanaf € 19,95 online of aan de kassa voor € 26. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang tot het attractiepark. Honden kunnen het domein betreden bij betaling van € 6. Er is ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen voor het attractiepark en het Tikibad of enkel voor het Tikibad. Er is korting voor groepen vanaf twintig personen. Roken is niet toegestaan in overdekte openbare ruimtes, in attracties, in de wachtrijen van de attracties, in het Tikibad en in de verblijfsaccomodaties. Kinderen onder de twaalf jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene om het Tikibad te betreden.

Complimenten, klachten en tips over Duinrell
ErvaringenSite is de beste plek online om recensies te bekijken van verschillende bedrijven. Wij hebben u nodig om dit te kunnen blijven. Daarom zouden wij graag willen weten hoe uw ervaring was met het vakantiepark Duinrell. Hoe was de accommodatie in het park? Hoe was uw ervaring van het attractiepark? Is het gemakkelijk om online tickets te bestellen voor een bezoek aan Duinrell? Twijfel niet en laat hier jouw review achter!