ErvaringenSite

  Ervaringen Duinrell

  Het leven is zeer stresserend. Soms kan het echt eens nodig zijn om er even tussen uit te gaan, misschien voor een dag of voor enkele dagen. Veel mensen kiezen daarom voor een vakantiepark dichter bij huis. Vooral Nederland, België, Duitsland en het noorden van Frankrijk staan bekend voor die parken. Vaak hoort er bij zo'n park ook een (tropisch) zwembad en een attractiepark. Eén van die plekken is Duinrell in Nederland. Duinrell bestaat uit een vakantiepark, een attractiepark en een tropisch zwemparadijs.

  Over Duinrell
  Duinrell is opgericht in 1935 en is gelegen in Wassenaar, Nederland. Op dit moement werd het historisch landgoed Duinrell opgesteld voor het publiek. Het domein is gelegen in het Nationaal Park Hollandse Duinennen light en is onderdeel van de metropoolregio Rotterdam - Den Haag. Het attractiepark en de camping is een familiebedrijf dat eigendom is en wordt geleid door de broers Roderick en Philip van Zuylen van Nijevelt. De mascotte van het recreatiedomein heet Rick de Kikker en werk bedacht in 1978. In 1984 werd het subtropisch zwemparadijs Tikibad geopend bij het opluchtbad. In 1985 werd in het attractiepark de eerste achtbaan geopend.

  Producten en diensten van Duinrell
  Duinrell bestaat uit drie delen. Het park bestaat uit een vakantiepark, een attractiepark en een tropisch zwemparadijs. De accomodaties in het vakantiepark zijn duingalows, lodgetenten en campeerplekken. Het tropisch zwemparadijs, het Tikibad, heeft 21 glijbanen. Er zijn glijbanen voorzien voor volwassenen als voor de allerkleinsten. Ook zijn er bubbelbaden en turkste stoombaden aanwezig. Daarnaast heeft het Tikibad ook een verwarmd buitenbad. Het openluchtzwembad opent vanaf mei. Het attractiepark heeft meer dan 40 attracties, waaronder 3 achtbanen. Deze achtbanen zijn namelijk Dragon Fly, Falcon en de Kikkerachtbaan. Daarnaast heeft het park attracties voor alle leeftijden, waaronder een zweefmolen, een draaimolen, een rodelbaan, een topspin, enz. Het park heeft ook twee shows, namelijk de Kwabus Kwebbel show en de Play Kwek show.

  Parking is mogelijk op de parkeerplekken op het domein. Parkeren kost € 10. Tickets voor het attractiepark kunnen in voorverkoop gekocht worden vanaf € 19,95 online of aan de kassa voor € 26. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang tot het attractiepark. Honden kunnen het domein betreden bij betaling van € 6. Er is ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen voor het attractiepark en het Tikibad of enkel voor het Tikibad. Er is korting voor groepen vanaf twintig personen. Roken is niet toegestaan in overdekte openbare ruimtes, in attracties, in de wachtrijen van de attracties, in het Tikibad en in de verblijfsaccomodaties. Kinderen onder de twaalf jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene om het Tikibad te betreden.

  Complimenten, klachten en tips over Duinrell
  ErvaringenSite is de beste plek online om recensies te bekijken van verschillende bedrijven. Wij hebben u nodig om dit te kunnen blijven. Daarom zouden wij graag willen weten hoe uw ervaring was met het vakantiepark Duinrell. Hoe was de accommodatie in het park? Hoe was uw ervaring van het attractiepark? Is het gemakkelijk om online tickets te bestellen voor een bezoek aan Duinrell? Twijfel niet en laat hier jouw review achter!

  WIJ GAAN OP VAKANTIE! | #257

  Duinrell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Duinrell

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Duinrell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Duinrell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Duinrell actief?

  Duinrell is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Hotels & Huisjes, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Duinrell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.