ErvaringenSite

  Ervaringen Walibi

  Walibi doet bij iedereen een belletje rinkelen en staat gelijk aan plezier voor het hele gezin. Vooral tijdens Halloween is Walibi populair als dé griezelbestemming. Laat jij je ook bang maken in Walibi tijdens Halloween, of ben je een echte durver?

  Wil je weten wat je zoal kan doen in Walibi? Lees dan snel verder!

  Lees wat andere mensen vinden van Walibi of laat zelf een reactie achter, zo help je toekomstige bezoekers hun ervaring optimaliseren!

  Over Walibi

  Walibi is een pretpark gelegen in Waver, België. Walibi is een acroniem voor de drie gemeenten waarin Walibi zich bevond. Deze gemeenten waren Waver, Limal en Bierges. In 1977 zijn de drie gemeenten samengevoegd. Een wallaby is een soort kangoeroe, vandaar dat de mascotte van het park een kangoeroe is. In 1975 opende Walibi haar deuren. Sinds 2005 heet het park terug Walibi, daarvoor heette het Six Flags Belgium. Sinds 2006 is het park in handen van het Franse Compagnie des Alpes, die ook Parc Astérix uitbaat. Er zijn ook Walibiparken in Nederland en Frankrijk.

  Halloween is een belangrijke periode voor het park. Het pretpark wordt dan in een griezelig jasje gestoken met verklede acteurs die rond het park lopen, spookhuizen en shows. In de Halloweenperiode worden ook nocturnes gehouden voor extra griezelige uren. Tijdens de zomer is het park ook meestal langer open.

  Walibi telt 37 attracties en achtbanen en 20 eetgelegenheden. In 2016 opende de nieuwste attractie in Walibi, Pulsar, een gelanceerde stalen shuttle-waterachtbaan. Er is voor iedereen wel iets in Walibi, de durvers zullen zeker al gehoord hebben van de supersnelle 'Vampire' of van de 'Dalton Terror'. 'Flash Back' en 'Calamity Mine' zijn dan weer de perfecte attractie voor het hele gezin. In 2018 wordt een nieuwe zone geopend in het park, Exotic World, samen met een nieuwe attractie.


  Ontdek de nieuwste attractie in Walibi! 

  Extra diensten van Walibi

  Walibi biedt speciale tickets aan om wachtrijen te vermijden, zo is er de 4XPass en de Speedy Pass. Met een 4X Pass kan je 4 keer een wachtrij "voorbijsteken", met een Speedy Pass kan je dit ongelimiteerd doen. Deze tickets zijn slechts 1 dag geldig.

  Je kan ook overnachten bij Walibi. Daarvoor werkt het park samen met enkele hotels en een bed & breakfast. Bij Walibi kan je ook terecht voor bedrijfevents.

  Verdere diensten die Walibi aanbiedt zijn: het verhuur van rolstoelen, het aanbieden van opberg kluisjes, baby corners en EHBO-voorzieningen.

  Klachten, tips en complimenten over Walibi

  Heb je een klacht, een probleem of een tip voor het park? Neem dan zeker contact met ze op! De klantendienst zal je graag te woord staan. Op de website vind je alle nodige informatie om de klantenservice te bereiken. Hierna kan je natuurlijk een review achterlaten op ErvaringenSite over je ervaring met Walibi en zo toekomstige bezoekers helpen.

  Laat een review achter!

  Heb je zonet Walibi bezocht en wil je vertellen hoe leuk je het wel niet had? Laat dan zeker een review achter! Heb je tips voor toekomstige bezoekers over welke attractie ze zeker moeten uitproberen, welke show ze niet mogen missen of waar je het lekkerst eet? Laat dit dan zeker weten, zo creëer je een goed beeld van het park voor toekomstige bezoekers. Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Walibi? Lees dan zeker enkele reviews!

  Walibi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Season Pass

  Hét beste park van België met een zeer gevarieerde mix tussen sensationele attracties, attracties voor de hele familie en ook heel wat voor de allerkleinsten. Ook het horeca aanbod is zeer gevarieerd, acceptabel geprijsd en het park ligt er steeds prachtig bij. Een gigantische aanrader!

  Door: Laurens Top31-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Walibi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Walibi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Walibi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Walibi actief?

  Walibi is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Walibi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.