ErvaringenSite

  Ervaringen Efteling

  De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in het Nederlandse dorp Kaatsheuvel, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Naast attracties heeft het park ook twee hotels, twee vakantieparken en een golfpark. Zo is er voor iedereen wat wils. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over de Efteling lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Nederlandse attractiepark achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over de Efteling

  De Efteling is een van de oudste nog geopende themaparken ter wereld, het was oorspronkelijk een natuurpark dat opende op elf mei 1951. Op 31 mei 1952 opende daarna het welbekende Sprookjesbos. De wortels van het park van vandaag de dag liggen in 1935, toen het R.K. Sport- en Wandelpark op 19 mei geopend werd. Nu is het dus een attractie en recreatiepark, met hotels, vakantieparken en een golfpark. De Efteling is onderscheiden met diverse prijzen, waaronder de Pomme d'Or voor het beste recreatiepark van Europa (1972). Sinds één april 2010 is het park het hele jaar door geopend.

  OP VAKANTIE NAAR EEN BIZARRE PLEK MET ZN ALLEN!😍

  Producten en diensten van de Efteling

  Maar hoe onderscheidt de Efteling zich dan van andere attractieparken? De Efteling bestaat uit meer dan het attractiepark, dat op zijn beurt ook weer is ingedeeld in verschillende delen. Het gehele complex omvat een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land), twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land), een golfpark (Efteling Golfpark), een vakantieverblijf voor zieke kinderen (Villa Pardoes) en een natuurgebied (het Loonsche Land).

  Hoewel het park aanvankelijk was ingericht voor ouders met kinderen tot ongeveer twaalf jaar, heeft de Efteling zich inmiddels ontwikkeld tot een themapark voor alle leeftijden. Het is gegroeid van een natuurpark met speeltuin, roeivijvers en een theehuis tot een attractiepark met diverse achtbanen en darkrides van wereldwijd opererende bedrijven zoals Vekoma, Intamin AG, MACK Rides en Great Coasters International. Bekende attracties van de Efteling zijn onder andere: het Sprookjesbos, de Stoomtrein, de Droom Vlucht, Villa Volta, de Python (achtbaan die over de kop gaat), de Vogelrock (achtbaan die niet over de kop gaat), het theater van Raveleijn en het Anton Pieckplein, op dit plein bevinden zich zes draai- en zweefmolens, acht sprookje en diverse eetgelegenheden en terrasjes.

  Aanbevelingen, klachten en tips over de Efteling

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het attractiepark de Efteling? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over de Efteling op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over de Efteling vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over de Efteling of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het attractiepark van de Efteling nu achter.

  Efteling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Efteling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Efteling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Efteling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Efteling actief?

  Efteling is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Efteling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.