Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Alle reviews

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Michel
Midweek geboekt in Nevada. . De cabine was vies en er zat schimmel in de beker. Het attractiepark is maar half open, in plaats van 10 uur begint het om 11 uur te draaien en loop jij met je kind een...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  midweek in de nevada

  Midweek geboekt in Nevada. . De cabine was vies en er zat schimmel in de beker. Het attractiepark is maar half open, in plaats van 10 uur begint het om 11 uur te draaien en loop jij met je kind een uur lang langs de afgesloten attractie. Jij en je kind werden weggestuurd bij de attractie, en het nieuws kwam een ​​half uur later terug omdat de heer een andere attractie moest runnen. Horeca is ofwel gesloten ofwel alleen open tot 17.00 uur. Daarom is het niet meer mogelijk om ergens in het park te eten of te drinken. We zijn net uit eten geweest. Aqua Mexicana kan de eerste dag zwemmen en zit de tweede dag vol. We boekten opnieuw op de derde dag, maar het werd geannuleerd vanwege een technische storing. Daarom is de vierde dag volgeboekt. Eindelijk, op de dag van vertrek, kunnen we gaan zwemmen. 1 Grote show! Realiseer je dat je de prijs voor dit alles hebt betaald, maar niets hebt gekregen. Voor ons een keer, nooit meer. je moet je schamen.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een dagje uit naar een pretpark is natuurlijk altijd leuk, maar bij sommige parken kun je ook logeren! Zoals bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld! Is dit park geschikt voor het hele gezin, of alleen voor jongere kinderen? Hoe zijn de accommodaties, zijn deze schoon en comfortabel? Dit en meer lees je hier in de reviews op ErvaringenSite. 

Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen 
Attractie- & Vakantiepark Slagharen park in Slagharen, in Hardenberg, Nederland. Het park werd in 1963 opgericht en bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Er zijn meer dan dertig attracties, waaronder twee achtbanen. Het park bestaat uit zes themagebieden: Yellowstone, Indian, Mexican, Wild West, New Orleans en Jules Adventureland.  

Op het vakantiepark staan stacaravans en bungalows. Een ander deel van dit park heet Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en er is de waterspeelplaats genaamd Sunny Beach. Sinds 2002 is er naast deze wereld ook een camping bij Attractiepark Slagharen.   


Ontdek attractie- en vakantiepark Slagharen!

Diensten 
Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je terecht voor een dagje uit met het hele gezin, maar ook voor een weekend of midweek kan je hier een vakantiehuisje of kampeerplaats boeken. Op de website van het park is veel informatie te vinden. Hier vindt je de vier grote onderdelen van attractie- & vakantiepark Slagharen.

Attractiepark: attracties, nieuw in 2017: Gold Rush, plattegrond, openingstijden, praktische informatie, entertainment, eten en drinken, shops en games, scholen, groepen, verjaardagsfeest, vakantiepark, waterpark en evenementen, 

Vakantiepark: accommodaties, nieuw in 2017: Raccoon Lodge, camping, over het park, bij te boeken, omgeving, zwembaden, praktische informatie, aanbiedingen en vergelijk accommodaties. 

Waterpark: openingstijden, praktische informatie, waterfaciliteiten, glijbanen en foto's. 

Evenementen: Hier staan de komende evenementen op zoals Mardi Gras en bijv. het komende Paas- of Sinterklaasfeest. 

Je kunt op de website tickets bestellen met korting of een accommodatie boeken voor een paar dagen plezier. 

Klachten 
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van januari tot en met maart gesloten. Daarna zijn ze iedere dag geopend, tot november en december. In die twee maanden zijn de openingsdagen- en tijden beperkt. Voor vragen en klachten kun je ze via WhatsApp bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het nummer is: +31 6 2303 4126. je kan ook online een contactformulier invullen of schrijven naar: 
Attractie- & Vakantiepark Slagharen 
Postbus 10 
7776 ZG Slagharen 
Ze zijn telefonisch te bereiken op +31 52 368 30 00 op maandag t/m woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 

Deel jouw mening over dit park! 
Ben je al vaker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en kom je hier graag terug? Zijn er attracties die echt moét gedaan hebben? laat het weten! Zo geef je toekomstige bezoekers de nodige tips & tricks om alles uit het park te halen! 

Ben je van plan om naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen te gaan? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!