ErvaringenSite

  Ervaringen Plopsa

  Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de verschillende themaparken en dergelijke die inmiddels gerealiseerd zijn. Om een overzicht te krijgen wat ze allemaal te bieden hebben, en om gemakkelijk online tickets te kunnen bestellen, kun je terecht op de Plopsa site. Wat de ervaringen van anderen is met deze overzichtspagina, lees je hier bij ErvaringenSite.

  Over Plopsa

  Plopsa is de benaming voor de overkoepelende Plopsa Group of Studio Plopsa over de parken van Plopsa. Vroeger werd deze naam ook vaak gebruikt in de kinderprogramma’s van Studio 100. De naam komt van oorsprong van de eerste twee figuren van Studio 100: Kabouter Plop en Samson. De groep heeft verschillende parken in België, Nederland en Duitsland die in hun aankleding de TV-figuren van Studio 100 gebruiken.


  Kabouter Plop - Het Ploplied. Dansen en zingen jullie mee?

  Diensten

  Op de Plopsa website zie je een overzicht van alle pretparken. Je kunt via de homepage de verschillende sites vol informatie van en over de verschillende parken bezoeken en meteen een kaartje kopen. Daarnaast vind je er nog meer Plopsa informatie.

  De parken

  • Plopsaland De Panne
   Dit is een pretpark aan de kust van België dat in 2011 een overdekt gedeelte genaamd Maya (naar Maja de Bij) kreeg, dat tijdens de wintertijd geopend is als de rest gesloten is. Pasgeleden, in 2017, werd in De Panne ook nog Heidiland geopend, een gedeelte dat er uitziet als een Zwitsers dorpje met als basis de figuur Heidi.
  • Plopsa Indoor Hasselt
   In 2005 het eerste overdekte themapark in België.
  • Plopsa Coo
   Dit bestaat sinds 2007, en is een pretpark dat aan de watervallen van Coo in België ligt. Naast attracties zijn er ook natuuractiviteiten.
  • Het Plopsa Theater
   Geopend in Plopsaland De Panne in 2013. Deze theaterzaal is te gebruiken voor parkshows van Plopsaland, maar ook voor Studio 100 shows en andere shows die hier volledig buiten staan.
  • Plopsaqua
   Ook in Plopsaland de Panne. In 2015 werd dit grote subtropische zwemparadijs geopend met allerlei glijbanen, zwembaden en andere faciliteiten. Dit zwembad heeft als basis het figuurtje Wickie de Viking.
  • Plopsa Indoor Coevorden
   In 2010 opende dit overdekte eerste Belgische themapark van Plopsa. Dit ligt op loopafstand van Center Parcs de Huttenheugte.
  • Holiday Park
   Eind 2010 werd Plopsa de eigenaar van het themapark Holiday Park. Sommige zones en attracties werden ook naar Studio 100 figuren aangepast. Maar dan wel de figuren zoals ze in Duitsland bekend staan als Maya de Bij, Das Haus Anubis, etc.

  Plopsa Funcard

  Als je een Plopsa-FunCard aanschaft, heb je daarmee een jaar lang onbeperkt toegang tot de parken en 40% korting bij Plopsaqua. Daarbij krijg je 50% korting bij ruim vijftig andere dieren- en pretparken, 10% korting in de Plopsa winkels, etc.

  Verder vind je op de website een onderdeel voor scholen die een park willen bezoeken met een groep, een onderdeel voor business aanbiedingen en een vacaturedeel.

  Klachten

  De website is meer een doorverwijspagina naar de parken en andere activiteiten van Plopsa. Er is niets te vinden over een klachtenregeling voor deze website. Er zijn wel algemene verkoopvoorwaarden te vinden, maar die leiden je door naar de website van de Panne.

  Laat hier ook jouw review over deze website achter!

  Wat is de ervaring met de site van Plopsa, is het een handige overzichtelijke website waar je alles kunt vinden wat je zoekt over de Plopsa locaties?

  Plopsa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dagticket

  Plopsaland De Panne zou moeten een paradijs voor de kids zijn. Echter BARST het park van reclame, zijn prijzen astronomisch en schandalig hoog, capaciteit in het park is vreselijk laag, horeca is zeer duur en niet lekker noch gevarieerd, personeel is onderbemand en meestal ver van vriendelijk. Laat u niet blindstaren op de vele Studio 100 figuren, want ondanks dit zal een kind een 100x fijnere dag hebben in Walibi Belgium (bijvoorbeeld). AFRADER!

  Door: Laurens Top31-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Plopsa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Plopsa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Plopsa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Plopsa actief?

  Plopsa is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plopsa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.