Plopsa

Alle reviews

Plopsa

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Laurens Top
Plopsaland De Panne zou moeten een paradijs voor de kids zijn. Echter BARST het park van reclame, zijn prijzen astronomisch en schandalig hoog, capaciteit in het park is vreselijk laag, horeca is z...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagticket

  Plopsaland De Panne zou moeten een paradijs voor de kids zijn. Echter BARST het park van reclame, zijn prijzen astronomisch en schandalig hoog, capaciteit in het park is vreselijk laag, horeca is zeer duur en niet lekker noch gevarieerd, personeel is onderbemand en meestal ver van vriendelijk. Laat u niet blindstaren op de vele Studio 100 figuren, want ondanks dit zal een kind een 100x fijnere dag hebben in Walibi Belgium (bijvoorbeeld). AFRADER!


Anderen bekeken ook

Aqualibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aqualibi

1 reviews

Zin in een verfrissende plons in het water of wil je gewoon van de wildwaterbanen afsuizen? Aqualibi is dé plaats voor iedere waterrat! Ben ...

Walibi merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Walibi

1 reviews

Walibi doet bij iedereen een belletje rinkelen en staat gelijk aan plezier voor het hele gezin. Vooral tijdens Halloween is Walibi populair al...

Tiqets merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tiqets

0 reviews

Ben jij het ook zat om al je tickets voor uitjes steeds weer te moeten printen? Raak jij ze steeds weer kwijt? Dan is Tiqets de oplossing. Je kunt ...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

ANWB Wegenwacht

0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Plopsa

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de verschillende themaparken en dergelijke die inmiddels gerealiseerd zijn. Om een overzicht te krijgen wat ze allemaal te bieden hebben, en om gemakkelijk online tickets te kunnen bestellen, kun je terecht op de Plopsa site. Wat de ervaringen van anderen is met deze overzichtspagina, lees je hier bij ErvaringenSite.

Over Plopsa
Plopsa is de benaming voor de overkoepelende Plopsa Group of Studio Plopsa over de parken van Plopsa. Vroeger werd deze naam ook vaak gebruikt in de kinderprogramma’s van Studio 100. De naam komt van oorsprong van de eerste twee figuren van Studio 100: Kabouter Plop en Samson. De groep heeft verschillende parken in België, Nederland en Duitsland die in hun aankleding de TV-figuren van Studio 100 gebruiken.


Diensten
Op de Plopsa website zie je een overzicht van alle pretparken. Je kunt via de homepage de verschillende sites vol informatie van en over de verschillende parken bezoeken en meteen een kaartje kopen. Daarnaast vind je er nog meer Plopsa informatie.

De parken

 • Plopsaland De Panne
  Dit is een pretpark aan de kust van België dat in 2011 een overdekt gedeelte genaamd Maya (naar Maja de Bij) kreeg, dat tijdens de wintertijd geopend is als de rest gesloten is. Pasgeleden, in 2017, werd in De Panne ook nog Heidiland geopend, een gedeelte dat er uitziet als een Zwitsers dorpje met als basis de figuur Heidi.
 • Plopsa Indoor Hasselt
  In 2005 het eerste overdekte themapark in België.
 • Plopsa Coo
  Dit bestaat sinds 2007, en is een pretpark dat aan de watervallen van Coo in België ligt. Naast attracties zijn er ook natuuractiviteiten.
 • Het Plopsa Theater
  Geopend in Plopsaland De Panne in 2013. Deze theaterzaal is te gebruiken voor parkshows van Plopsaland, maar ook voor Studio 100 shows en andere shows die hier volledig buiten staan.
 • Plopsaqua
  Ook in Plopsaland de Panne. In 2015 werd dit grote subtropische zwemparadijs geopend met allerlei glijbanen, zwembaden en andere faciliteiten. Dit zwembad heeft als basis het figuurtje Wickie de Viking.
 • Plopsa Indoor Coevorden
  In 2010 opende dit overdekte eerste Belgische themapark van Plopsa. Dit ligt op loopafstand van Center Parcs de Huttenheugte.
 • Holiday Park
  Eind 2010 werd Plopsa de eigenaar van het themapark Holiday Park. Sommige zones en attracties werden ook naar Studio 100 figuren aangepast. Maar dan wel de figuren zoals ze in Duitsland bekend staan als Maya de Bij, Das Haus Anubis, etc.

Plopsa Funcard
Als je een Plopsa-FunCard aanschaft, heb je daarmee een jaar lang onbeperkt toegang tot de parken en 40% korting bij Plopsaqua. Daarbij krijg je 50% korting bij ruim vijftig andere dieren- en pretparken, 10% korting in de Plopsa winkels, etc.

Verder vind je op de website een onderdeel voor scholen die een park willen bezoeken met een groep, een onderdeel voor business aanbiedingen en een vacaturedeel.

Klachten
De website is meer een doorverwijspagina naar de parken en andere activiteiten van Plopsa. Er is niets te vinden over een klachtenregeling voor deze website. Er zijn wel algemene verkoopvoorwaarden te vinden, maar die leiden je door naar de website van de Panne.

Laat hier ook jouw review over deze website achter!

Wat is de ervaring met de site van Plopsa, is het een handige overzichtelijke website waar je alles kunt vinden wat je zoekt over de Plopsa locaties?