ErvaringenSite

  Ervaringen Bellewaerde

  Zin in een gezellig dagje uit met het hele gezin of gewoon met vrienden? Wat dacht je van Bellewaerde in Ieper? Wat je zoal kan doen in Bellewaerde, welke attracties je zeker moet uitproberen en welke shows je niet mag missen lees je in de reviews op ErvaringenSite! Lees snel verder.

  Over Bellewaerde

  Bellewaerde biedt een ontdekkingsreis voor het hele gezin! In de natuur, tussen de dieren is iedereen relaxt en voelt iedereen zich meteen thuis. De visie van Bellewaerde is dan ook plezier en avontuur aanbieden in een natuurlijke omgeving waar vrienden en familie samen authentieke en onvergetelijke momenten kunnen beleven. Het park opende in 1954 als het "Toeristisch centrum Bellewaerde". Het park bestond toen uit een natuurgebied met uitheemse vogels en kabouterland, een gebied voor kinderen met mechanische poppen. Albert Florizoone richtte het park op en in 1969, toen ook zijn kinderen in het bedrijf stapten, werd Bellewaerde in een nieuw jasje gestoken. Het park werd een wandelsafari, bezoekers konden vrij rondlopen tussen de dieren. Sindsdien is het park blijven groeien tot het dieren- en attractieparkBellewaerde dat we vandaag kennen. Het park heeft momenteel meer dan 300 exotische dieren waaronder leeuwen, tijgers, gieren en nog veel meer.

  Bellewaerde blijft investeren

  Bellewaerde blijft groeien en investeren. In 2017 opende het park de Dawson Duel, een dueling alpine coaster, uniek in Europa omdat het gaat over 2 coasters die gebouwd zijn op een onnatuurlijke helling. In het voorjaar van 2019 zal Bellewaerde het Bellewaerde Aquapark openen, een indoor zwembad met glijbanen.


  Ontdek Bellewaerde!

  Diensten van Bellewaerde

  Bellewaerde heeft een mobiele app. Daar kan je live de wachttijden van alle attracties bekijken, zien wanneer welke shows zijn en het toont zelfs live de wandellafstand van je huidige locatie naar de attracties. Kortom, dit moet je gebruiken om alles uit je bezoek aan Bellewaerde te halen!

  Je kan online ook tickets aankopen met korting of jezelf verwennen met een abonnement.

  Bellewaerde organiseert ook vaak evenementen. Zo is er de jaarlijkse paaseierenzoektocht, Jommekesdag (een dag helemaal in teken van het stripfiguur Jommeke), After School Festival (een festival met dj's doorheen het park om het begin van de zomervakantie te vieren), nocturnes in de zomer om extra lang te genieten van de zomertemperaturen, een Halloween Night in oktober en Halloween nocturnes om extra lang te griezelen in het park!

  Bellewaerde werkt ook samen met hotels zodat je dicht bij het park kan overnachten. Want wat is er nu beter dan je bezoek aan de Westhoek te koppelen aan een dagje Bellewaerde? Je vindt alle info op de site van Bellewaerde.

  Klachten of vragen over Bellewaerde

  Heb je een klacht of vraag voor Bellewaerde? Neem dan contact op met hun klantendienst! Je kan ze bereiken via telefoon of een formulier op de website. Ze zullen graag contact met je opnemen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw dagje was in Bellewaerde? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke bezoekers tip & tricks en een goede indruk van wat ze mogen verwachten in Bellewaerde. Moet je een bepaalde show gezien hebben? Of welke attractie is volgens jou de beste? Laat het weten!

  Ben je een potentiële bezoeker van Bellewaerde? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Bellewaerde
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  3.2
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Park

  Ik kwam altijd graag maar nu geweest met coronamaatregelen. Het is niet te doen. Extreem druk wachttijden anderhalf uur voor praktisch alle attracties.

  Door: Inge 23-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  WAT SLECHT - ACHTBAAN BOOMERANG

  Dit verhaal is al een 2 jaar geleden dus niet in de coronacrisis:

  Wij besloten om naar een achtbaan te gaan met onze vriendengroep. Maar wat voor tokkie stond daar toch.

  Wij vroegen NETJES of we met z’n alle in de achtbaan konden (dat we niet iemand in de rij achter lieten). Maar ze werd helemaal loco. Ze riep een paar keer:” ERIN OF ERUIT!!”. Heel de rij was stil en niemand durfde iets te zeggen, omdat ze echt heel boos was, zonder reden. Hoe erg is het nou om naast je vriendin te willen zitten in een achtbaan...dat is toch logisch?!?! Ik besloot maar alleen in de achtbaan te zitten en ik had gelijk geen zin meer. Snel naar huis gegaan.

  Kort samengevat: ik hoop dat deze enge mevrouw wordt ontslagen of al ontslagen is!! En verder... joe joe Bellewaerde you will never see me again ;)

  Door: Puk16-03-2021
  pzggjhouux27-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bellewaerde aqua

  Er zit een kleine rits in mijn zwembroek, sorry meneer u mag hier dan niet binnen + zeer klein zwembad . Wij komen hier nooit meer!!!

  Door: Nick neyrinck25-10-2020
  abecoxknsw27-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bellewaerde Aquapark

  Warning for everyone :
  DON’T WASTE YOUR MONEY & TIME BY GOING TO BELLEWAERDE AQUAPARK. CHOOSE PLOPSAQUA!!!
  EVERYTHING FROM BELLEWAERDE SUCKS.
  ——————————

  ERG TELEURGESTELD!! PERSONEELSLEDEN VERPESTEN ONZE VAKANTIE!!!!

  Wij zijn voor de eerste keer hier geweest en KOMEN NOOIT MEER TERUG!
  Helemaal van Sint-Niklaas gereden (120km), betalend €21 per persoon, €6 parking, toch verwachten wij een leuke ervaring. Het was heel ver van onze verwachtingen!

  1. Mijn man moest ter plaatste een zwembroek kopen van €19 omdat zijn zwembroek met zakken is.

  2. Alles was al in orde, wij waren bezig met onze locker en toen zei een personeelslid dat onze GoPro niet toegelaten is, door privacy wet. Volgens haar moeten wij een email sturen naar hun en daarna zullen we een speciale armband krijgen als een toelating om te mogen filmen met GoPro. (Toen we binnen waren in het zwembad waren er veel mensen aan het filmen & foto’s aan het trekken met hun gsm. Als het voor privacy wet is dan moet een gsm met camera ook verboden zijn niet alleen een GoPro!!!)

  3. Wij waren nog niet klaar met het gesprek over de GoPro en er kwam een ander personeelslid zeggen dat mijn zwempak niet ok is omdat het met een rits is (de rits is van voor), we moesten ter plaatste ook nog een zwempak kopen maar we wilden dit niet, de rits is van voor en heeft niks te maken met veiligheid in het zwembad want de zwemvesten van kinderen zijn ook met rits van voor!!!!!!
  Na lang discuteren zeiden ze dat het in orde is. (Door al dat domme gedoe was ons dochtertje van 3 jaar zich al aan het vervelen)

  4. HET WATER IN HET KINDERZWEMBAD IS ECHT KOUD!!! €21/PERSOON BETALEN VOOR KOUD WATER VIND IK OPLICHTERIJ!!!

  5. Kinderen kleiner dan 120meter zijn verboden voor de glijbanen ook onder begeleiding van de ouders!!

  6. Belachelijk ‘Safety Reglement’ enkel voor meer geld te verdienen!

  7. Zwempark is niet zo groot zoals het er op de website uitziet

  8. ONBESCHOFT PERSONEEL! TOTAAL GEEN KLANTVRIENDELIJKHEID IN BELLEWAERDE!
  ZE ZULLEN BETER OP EEN KERKHOF GAAN WERKEN.

  Door: VanAerde28-12-2019
  xascitjyzc27-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waalse service

  Bij het bestellen van een braadworst stonden er 2 waalse jongeren achter de kassa en braadgrill. Beide verstonden amper vlaams, wat in mijn ogen niet kan aangezien het pretpark zich bevindt in West-Vlaanderen. Mijn bestelling is niet door gegaan doordat er gewoon weg geen communicatie mogelijk was met hun. Na het vertrekken, heeft mijn vriend zich omgedraaid en zag dat 1 van de 2 een grof gebaar toonde naar ons achter onze rug.

  Niet enkel deze 2 waren grof van
  service die ik vandaag heb ontvangen. Wat enorm opviel is dat de waalse service enorm verschilt met de vlaamse service. Misschien een mooi aanspreekpunt voor bellewaerde park.

  Door: Gosselin18-05-2019
  nmdugisxik27-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SLECHT

  Ik was vorig jaar naar het attractie park. Ik kwam uit bij de attractie ‘de boomerang’. Het zag er erg leuk uit, maar toen ik bij de ingang was was het niet zo leuk meer. De vrouw die daar werkte hield geen rekening met ons (wij wilden met een groep in de attractie). De vrouw ging schreeuwen tegen ons en was niet aardig, uiteindelijk zei ze: GA ERIN OF GA WEG! Ik was erna erg boos en ik kom nooit meer terug naar Bellewaerde!

  Door: .........24-04-2019
  vzopfqslio27-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Bellewaerde

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bellewaerde een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Bellewaerde. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bellewaerde actief?

  Bellewaerde is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bellewaerde gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.