ErvaringenSite

  Ervaringen Echt Ierland

  Ben je op zoek naar een bestemming voor je volgende vakantie en zou Ierland iets voor jou kunnen zijn? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van Echt Ierland. Ben je in het verleden al met deze organisatie naar Ierland gereisd? En zou je eventueel bereid zijn om op deze pagina een bondige review van jouw ervaringen met Echt Ierland te schrijven? Het maakt niet uit of deze positief of negatief was, want hier worden alle reviews gepubliceerd. Dankzij jouw eerlijk verslag kun je andere potentiële reizigers nuttige informatie bezorgen, zodat ze zelf een geïnformeerde beslissing kunnen nemen om al dan niet bij Echt Ierland een vakantie te boeken.

  Over Echt Ierland

  De Nederlandse reisorganisatie Echt Ierland biedt sinds 2010 reisprogramma's naar Ierland aan. Afhankelijk van de aanbieding, regelen de medewerkers van dit bedrijf zowel de accommodatie als het transport, waarbij je je koffers uitpakt in kleinschalige accommodaties die bekend zouden staan omwille van hun Ierse gastvrijheid. Het team van Echt Ierland beweert de nodige ervaring binnen de reiswereld en over Ierland te hebben, waardoor ze veel over dit land en zijn bewoners zouden weten en bereid zouden zijn om dit met hun klanten te kunnen delen. Hierbij zouden vooral een rustig tempo en intens genot centraal staan. Zo zou je bij het boeken van een autovakantie of een fly & drive een uitgebreide reisbeschrijving met tips en bezienswaardigheden ontvangen.

  Op vakantie in eigen land blijft populair

  Producten en diensten van Echt Ierland

  Op de website van Echt Ierland zijn er verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. Zo biedt de knop 'Onze reizen' een volledig overzicht van alle reizen die je bij deze organisatie kunt boeken, zoals bed & breakfast, rondreizen, fly & drives, wandelvakanties, stedentrips en korte vakanties. Er is ook een aparte pagina met alle fly & drive reizen die het bedrijf aanbiedt, en onder 'Beleef Ierland' kun je informatie over een breed scala aan bezienswaardighedenlezen. Volgens de website kun je bij het boeken van een vakantie bij deze reisorganisatie onder andere rekenen op met passie samengestelde vakanties, kleinschalige accommodaties en locaties met een unieke ligging. Je kunt het team van deze organisatie via de website ook telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contacteren voor vragen, opmerkingen of een adviesgesprek. Tot slot kun je je inschrijven op de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van acties, aanbiedingen en meer.

  Complimenten, klachten en tips voor Echt Ierland

  Heb je ooit al gebruikgemaakt van de producten en diensten van deze onderneming om op vakantie naar Ierland te gaan? Indien ja, zou je dan even enkele minuten van je kostbare tijd willen opofferen om een informatieve review voor onze bezoekers te schrijven? Klopt het dat de accommodaties die Echt Ierland voor je heeft voorzien, kleinschalig en zorgvuldig geselecteerd zijn? Profiteer je inderdaad overal van een unieke ligging? En zijn de medewerkers van deze reisorganisaties bereid om je bij te staan bij vragen, klachten of opmerkingen? Zowel wij als onze bezoekers zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met Echt Ierland! Zou een ander land je ook kunnen bekoren? Op deze pagina ontdek je wat onze bezoekers van de producten en diensten van andere reisorganisaties vinden!

  Echt Ierland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Echt Ierland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Echt Ierland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Echt Ierland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Echt Ierland actief?

  Echt Ierland is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Echt Ierland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.