House of Britain

Alle reviews

House of Britain

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

AmerikaPLUS merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
AmerikaPLUS
0 reviews

Op reis gaan doorheen het gevarieerde en gigantische land Amerika is voor veel mensen een droom en iets dat ze maar eens in hun leven kunnen doen. ...

Tururi.org merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tururi.org
0 reviews

Staat een vakantie naar Sicilië of Sardinië al lang op je planning? Ben je op zoek naar een reisorganisatie waarmee je deze Italiaan...

SNP Natuurreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
SNP Natuurreizen
0 reviews

Als je opzoek bent naar een actieve vakantie met aandacht voor de natuur dan zit je bij SNP Natuurreizen goed. SNP biedt gespecialiseerde wandelvak...

Familiehuis Nunspeet merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Familiehuis Nunspeet
0 reviews

Het is weer vakantietijd! Waar zou u dit jaar het liefste naartoe willen gaan? Op onze site vind u 127 verschillende bedrijven die u kunnen he...

House of Britain

Engeland is rijk aan authentieke monumenten verspreid over haar weide landschappen. Een dagje of een weekje op vakantie naar Engeland kan nu nog gemakkelijker met reisbureaus. Via House of Britain kunt u diverse reizen naar verschillende landen in Europa zoals Engeland, Wales, Schotland of Ierland boeken. Hoe het anders bevallen is met House of Britain kunt u lezen via ErvaringenSite. Via onze website leest u de ervaringen van anderen met dit reisbureau. We willen u helpen bij uw behoefte om te gaan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Over House of Britain
House of Britian is een reisaanbieder, die reizen naar Engeland, Wales, Schotland, Ierland en de Kanaaleilanden aanbiedt. Het is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers, die ervaring hebben op het gebied van reizen in Engeland en Ierland. House of Britian wilt u niet alleen helpen bij het boeken van uw vakantie, maar ook bij het vinden van ideeën over de invulling van uw reis. Of u nou informatie zoekt over Engeland of een retourtje Eurotunnel wilt boeken, House of Britain biedt u de dienst aan. 

Producten en diensten van House of Britain
House of Britian is gespecialiseerd in reizen naar onder andere Engeland en Ierland. Naast het boeken van reizen helpt het reisbureau u ook om accommodatie te vinden, die moeten voldoen aan uw wensen. Enkele van deze diensten zijn: autorondreizen, stedentrips, Eurotunnel, Eurostar, overtochten, musicals, attracties, treintickets en treinpassen, bed & breakfasts, inss, hotels en vakantie parken. Zelfs als u niet weet wat u zoekt, helpt House of Britain u met het opzetten van een reis op maat.  Mocht u op de website een deal tegenkomen die u aanspreekt, maar past het niet in uw budget? Dan kan House of Britian het aanpassen aan uw voorkeuren. Ze willen graag eenieder tegemoet komen. Gaat u met een hele groep op vakantie, dan kunt u via de site een speciaal program in elkaar laten zetten, zodat u met uw bedrijf, schoolgroep of familie kunt genieten van wat Engeland allemaal te bieden heeft.

Complimenten, klachten en tips voor House of Britain
De website van House of Britian biedt verschillende accommodaties en aanbiedingen. Ze streven ernaar om eenieder tegemoet te komen met mogelijkheden passende bij zijn budget, zodat je toch kan reizen. Mocht er zich iets hebben voorgedaan of bent u ergens niet tevreden over, dan kunt u contact maken met het kantoor van House of Britian. Ze zijn elke dag bereikbaar op het nummer 0031 118 44 04 44.  U kunt House of Britian verder nog contacten via info@houseofbritain.nl.

Al eens gereisd met House of Britian laat dan uw ervaring achter op ErvaringenSite. Zo kunnen toekomstige klanten meer te weten komen over het bedrijf en haar diensten en een besluit nemen of zij al dan niet bij hun zullen boeken bij hun eerstvolgende vakantie.

Nog geen ervaring met House of Britian? Leest dan hier hoe anderen dit reisbureau hebben ervaren. Hebben ze een leuke vakantie gehad? Hoe ervaarden ze de service? Hoe ervaarden klanten hun reis? Kom er achter door het lezen van de reviews.