ErvaringenSite

  Ervaringen Holiday Suites

  Het kunnen onthaasten in een rustieke omgeving op een solo trip en geen stress ervaren tijdens de vakantie met uw gezin, vrienden of familie, is te realiseren. Het aanbod aan reisaanbiedingen en bestemmingen online is zeer divers. Waar dient men exact rekening mee te houden bij het boeken van een vakantie? Waar zijn spannende vakantiebestemmingen te vinden? Laat u inspireren met de reacties en ervaringen van reizigers op ErvaringenSite. Bekijk de reviews met de bijdrages van anderen over de dienstverlening en bescherming van de rechten van reizigers en vakantiebezoekers.

  Over Holiday Suites

  Holiday Suites biedt in België accommodaties aan met suites bestaand uit volledig ingerichte keukens, goede bedden en voldoende ruimte voor uw vakantie. Holiday Suites presenteert zich als de onzichtbare gastheer, die zorgt voor die flexibele dienstverlening bij de aankomst- en vertrektijden, de periode waarin geboekt kan worden en de frequentie van schoonmaak- en lakenservices. Dit, om bezoekers een maximale vrijheid te doen ervaren en écht te laten genieten van hun verblijf. Alle verblijven zijn recent gebouwd of gerenoveerd en voorzien van een frisse en eigentijdse look met een 'Holiday Suites' stijl met alle gemakken van thuis, inclusief ingerichte open keuken, aparte badkamer en relaxruimte.

  OP VAKANTIE IN EEN DIKKE VILLA MET HANWE EN DE GROEP!😍🤔

  Producten en diensten van Holiday Suites

  Met Holiday Suites op vakantie hebt u de keuze tussen 6 vakantiebestemmingen, waaronder vakantieresidenties aan de Belgische kust, Nieuwpoort, De Haan, Westende, Zeebrugge en Blankenberge, Plopsaland, Brugse Ommeland en Jabbeke. Ook voor Last minutes en met vroegboekkortingen. Met de keuze aan suites, waaronder de Essential Suite met slaap- en leefruimte, de Cosy Suite met slaaphoeken en de Comfort Suite met een aparte slaapkamer voor het privacy. De pakkettenvoorziening bestaat onder meer uit beddengoedpakket, gratis Wifi, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Holiday Suites werkt aan het realiseren van residenties zonder 'dwingende' faciliteiten in een omgeving van natuur, cultuur, bruisende steden, activiteiten en gastronomie. Maximum 2 huisdieren mogen worden toegelaten per suite bij hen.

  Verzending, garantie & betaling bij Holiday Suites

  Holiday Suites garandeert veilig online betalen met Apple Pay, Bancontact, Belfius Direct Net, Credit Card, Giropay, iDEAL, KBC/CBC Payment Button. Reserveren kan 24 uur per dag via hun internetsite www.holidaysuites.eu ofwel telefonisch tussen 8 en 22u via +32 (0)2 588 03 03. Annuleren kan alleen bij boekingen met flexibele boekingsvoorwaarden.

  Complimenten, klachten en tips voor Holiday Suites

  “Uw comfort, beleving & tevredenheid vormen de basis voor onze beslissingen en inspireren ons om continu te verbeteren”, is de missie van Holiday Suites. Wat is uw ervaring? Klachten dienen onmiddellijk (binnen de 2 uur na aankomst) te worden gemeld via het centrale telefoonnummer van Holiday Suites op +32 (0)2 588 03 03 of via de chat customer service op hun pagina, zodat deze wordt opgelost. Mochten zaken niet naar tevredenheid opgelost zijn, dan kan binnen de maand na vertrek een schriftelijke klacht worden ingediend bij experience@holidaysuites.be. Hoe hebt u uw verblijf ervaren bij Holiday Suites? Was het naar comfort en tevredenheid? Laat het ons weten.

  U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over Holiday Suites als u nog niet bekend met Holiday Suites en haar dienstverlening? Bekijk hier op evaringensite.be het overzicht aan reviews.


  Holiday Suites
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Holiday Suites

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Holiday Suites een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Holiday Suites. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Holiday Suites actief?

  Holiday Suites is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Holiday Suites gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.