ErvaringenSite

  Ervaringen Hostelworld

  Bent u een jong reislustig type en geregeld op pad? Dan zult u in uw leven wellicht in verschillende hostels verbleven zijn. Het bedrijf Hostelworld claimt de ideale reispartner te zijn als het gaat om het vinden van hostels waar dan ook ter wereld. Ze bieden een online platform aan waarmee u hostels kan vinden en boeken. Maar hoe komt u er achter of dat ook daadwerkelijk zo is? Is het bedrijf Hostelworld betrouwbaar in dat wat ze op haar website presenteren? Hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen waarin mensen die Hostelworld kennen hun mening en ervaringen met u delen. Door hier dit te lezen bent u in staat om een eigen beeld te creëren van wat u van Hostelworld en haar platform mag verwachten.

  Over Hostelworld

  Het bedrijf Hostelworld is opgericht in 1999 en biedt een online platform gericht op het zoeken en boeken van hostels. De website van het bedrijf is beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen en heeft als publiek met name de jonge reiziger die opzoek is naar een betaalbare hostel waar dan ook ter wereld. Hostelworld biedt in totaal zeventien duizend hostels aan van over de gehele wereld in meer dan 179 landen. In Nederland en België en dan met name Amsterdam en Brussel, zijn er eveneens veel verschillende hostels te vinden en te boeken op de website. Als hostel kan men profiteren van het grote publiek dat via het platform het hostel kan vinden en direct kan boeken, daarnaast ondersteunt Hostelworld de verschillende hostels met een zogeheten Property Management Systeem. Naast Hostelworld vallen de namen Hostelbookers en Hostels onder dezelfde firma. Als bedrijf is Hostelworld begaan met het milieu en is dan ook lid van het Global Tourism Plastics Initiative en draagt zo op haar beurt bij aan de vermindering van het gebruik van plastic.

  Ziekmakende bacteriën | Red Mijn Vakantie

  Producten en diensten Hostelworld

  Op de website van Hostelworld wordt er als eerste gevraagd waar u heen wilt. En u heeft dan twee opties om aan te geven; zoekt u een accommodatie of een ervaring. Wanneer u kiest voor accommodatie dat wordt er vervolgens gevraagd wanneer u wil inchecken, uitchecken en met hoeveel personen u wil verblijven. De opties die aan de zoekcriteria voldoen worden aan u gepresenteerd door een organische commissie vrije algoritme. U kunt zelf de getoonde opties vervolgens filteren op prijs, waardering, soort kamer, faciliteiten, het type hostel en op bezienswaardigheden in de buurt. Elke lijst met opties kunt u sorteren op prijs, waardering en afstand van de opgegeven bestemming. Wanneer u uw gewenste hostel gevonden heeft en u hier op klikt krijgt u een uitgebreider overzicht van het hostel met daarbij een volledige omschrijving, foto’s en kunt u zien wat voor een verschillende verblijfsmogelijkheden er zijn. De laatste stap u dient te ondernemen is het boeken van de gewenste optie.
  Hostelworld heeft op haar site ook de optie dat mensen opzoek kunnen gaan naar ervaringen. Wanneer u aangeeft waar en wanneer u bent geven ze een lijst met ervaringen die u kunt boeken. U moet dan denken aan rondleidingen, evenementen, boottochten en bijvoorbeeld entree kaartjes voor musea.

  Ervaringen, mening, feedback, review Hostelworld

  Heeft u ervaringen met het bedrijf Hostelworld? Heeft u in het verleden een hostel via de website van Hostelworld geboekt? Of gebruikt u misschien wel iedere keer als u gaat reizen het platform om u overnachtingen te boeken? Wanneer u bekend bent met het bedrijf Hostelworld dan willen we u vragen om hier een review achter te laten en met ons uw ervaringen en mening te delen. Misschien heeft u feedback voor het bedrijf, zowel positief als negatief, dan horen we het graag. U stelt zo anderen in staat om een wel overwogen beslissing te nemen in het al dan niet gebruiken van Hostelworld voor hun toekomstige overnachting. Daarvoor op voorhand dank.

  Hostelworld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hostelworld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hostelworld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hostelworld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hostelworld actief?

  Hostelworld is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hostelworld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.