Hostelworld

Alle reviews

Hostelworld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Hostelworld

Bent u een jong reislustig type en geregeld op pad? Dan zult u in uw leven wellicht in verschillende hostels verbleven zijn. Het bedrijf Hostelworld claimt de ideale reispartner te zijn als het gaat om het vinden van hostels waar dan ook ter wereld. Ze bieden een online platform aan waarmee u hostels kan vinden en boeken. Maar hoe komt u er achter of dat ook daadwerkelijk zo is? Is het bedrijf Hostelworld betrouwbaar in dat wat ze op haar website presenteren? Hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Hier op ErvaringenSite kunt u reviews lezen waarin mensen die Hostelworld kennen hun mening en ervaringen met u delen. Door hier dit te lezen bent u in staat om een eigen beeld te creëren van wat u van Hostelworld en haar platform mag verwachten.

Over Hostelworld
Het bedrijf Hostelworld is opgericht in 1999 en biedt een online platform gericht op het zoeken en boeken van hostels. De website van het bedrijf is beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen en heeft als publiek met name de jonge reiziger die opzoek is naar een betaalbare hostel waar dan ook ter wereld. Hostelworld biedt in totaal zeventien duizend hostels aan van over de gehele wereld in meer dan 179 landen. In Nederland en België en dan met name Amsterdam en Brussel, zijn er eveneens veel verschillende hostels te vinden en te boeken op de website. Als hostel kan men profiteren van het grote publiek dat via het platform het hostel kan vinden en direct kan boeken, daarnaast ondersteunt Hostelworld de verschillende hostels met een zogeheten Property Management Systeem. Naast Hostelworld vallen de namen Hostelbookers en Hostels onder dezelfde firma. Als bedrijf is Hostelworld begaan met het milieu en is dan ook lid van het Global Tourism Plastics Initiative en draagt zo op haar beurt bij aan de vermindering van het gebruik van plastic.

Producten en diensten Hostelworld
Op de website van Hostelworld wordt er als eerste gevraagd waar u heen wilt. En u heeft dan twee opties om aan te geven; zoekt u een accommodatie of een ervaring. Wanneer u kiest voor accommodatie dat wordt er vervolgens gevraagd wanneer u wil inchecken, uitchecken en met hoeveel personen u wil verblijven. De opties die aan de zoekcriteria voldoen worden aan u gepresenteerd door een organische commissie vrije algoritme. U kunt zelf de getoonde opties vervolgens filteren op prijs, waardering, soort kamer, faciliteiten, het type hostel en op bezienswaardigheden in de buurt. Elke lijst met opties kunt u sorteren op prijs, waardering en afstand van de opgegeven bestemming. Wanneer u uw gewenste hostel gevonden heeft en u hier op klikt krijgt u een uitgebreider overzicht van het hostel met daarbij een volledige omschrijving, foto’s en kunt u zien wat voor een verschillende verblijfsmogelijkheden er zijn. De laatste stap u dient te ondernemen is het boeken van de gewenste optie.
Hostelworld heeft op haar site ook de optie dat mensen opzoek kunnen gaan naar ervaringen. Wanneer u aangeeft waar en wanneer u bent geven ze een lijst met ervaringen die u kunt boeken. U moet dan denken aan rondleidingen, evenementen, boottochten en bijvoorbeeld entree kaartjes voor musea.

Ervaringen, mening, feedback, review Hostelworld
Heeft u ervaringen met het bedrijf Hostelworld? Heeft u in het verleden een hostel via de website van Hostelworld geboekt? Of gebruikt u misschien wel iedere keer als u gaat reizen het platform om u overnachtingen te boeken? Wanneer u bekend bent met het bedrijf Hostelworld dan willen we u vragen om hier een review achter te laten en met ons uw ervaringen en mening te delen. Misschien heeft u feedback voor het bedrijf, zowel positief als negatief, dan horen we het graag. U stelt zo anderen in staat om een wel overwogen beslissing te nemen in het al dan niet gebruiken van Hostelworld voor hun toekomstige overnachting. Daarvoor op voorhand dank.