33% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

Y
Yana François
De website is echt makkelijk om te gebruiken en helder, maar ik zou willen wijzen op de servicekosten die kunnen variëren afhankelijk van de prijs van het appartement. Het zou handig zijn mocht je ...Lees verder
T
thomas
Mariana is echt de beste! Ze heeft ons super snel en met een glimlach geholpen bij het vinden van een appartement in Valencia. De prijs was eerlijk en de service was gewoon top!Lees verder
V
Victor
De communicatie was echt top, heel vlot en helemaal niet storend! Dankjewel voor de goede service.Lees verder
Y
Y. Messaoudi
Ik had een plekje geboekt voor mijn zoon in Lissabon via deze site, maar het was eigenlijk 25 kilometer buiten de stad. Nadat we hadden geannuleerd, kregen we geen geld terug, ook al was dit volgen...Lees verder
M
margaux
Ik heb een verblijf in Lissabon geboekt, maar kreeg pas 2 weken voor vertrek te horen dat de boeking nooit is aangekomen bij de verhuurder. Het platform heeft een fout gemaakt. Nu zit ik slechts ee...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking kamer

  De website is echt makkelijk om te gebruiken en helder, maar ik zou willen wijzen op de servicekosten die kunnen variëren afhankelijk van de prijs van het appartement. Het zou handig zijn mocht je vragen kunnen stellen voordat je reserveert. Over het algemeen ben ik best tevreden met uniplaces.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlot appartement in Valencia

  Mariana is echt de beste! Ze heeft ons super snel en met een glimlach geholpen bij het vinden van een appartement in Valencia. De prijs was eerlijk en de service was gewoon top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en efficiënt

  De communicatie was echt top, heel vlot en helemaal niet storend! Dankjewel voor de goede service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking verblijfplaats Lissabon

  Ik had een plekje geboekt voor mijn zoon in Lissabon via deze site, maar het was eigenlijk 25 kilometer buiten de stad. Nadat we hadden geannuleerd, kregen we geen geld terug, ook al was dit volgens het beleid beloofd. Echt teleurgesteld en boos hierover!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf in Lissabon geboekt

  Ik heb een verblijf in Lissabon geboekt, maar kreeg pas 2 weken voor vertrek te horen dat de boeking nooit is aangekomen bij de verhuurder. Het platform heeft een fout gemaakt. Nu zit ik slechts een week voor mijn vertrek zonder accommodatie en mijn geld van de vorige boeking heb ik nog steeds niet teruggekregen. Het is behoorlijk stressvol en vervelend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kamer gezocht in buitenland

  Ik moest dringend een kamer vinden in het buitenland en heb gereageerd op verschillende aanbieders. Per ongeluk heb ik geld overgeschreven naar een verkeerde aanbieder, maar ze willen het niet terugbetalen. Ze zeggen dat ik het contract heb aanvaard door het geld over te maken, zelfs als ik de kamer niet gebruik. Dat is toch belachelijk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn boeking

  Oh man, wat een vreselijke situatie! Ik heb een accommodatie aangevraagd voor mijn zoon en ze hebben meteen een definitieve boeking gemaakt en kosten in rekening gebracht via mijn creditcard. Meteen heb ik laten weten dat ik eigenlijk geen reservering wilde maken en heb gevraagd om de betaling terug te draaien en geen extra kosten te rekenen. Maar nee hoor, ze hebben gewoon hun eigen zin gedaan! (€ 255,00 euro voor helemaal niets!!!) Dit is gewoonweg oplichting, dit bedrijf is zeker niet te vertrouwen!! Zelfs na verschillende e-mails en verzoeken blijven ze maar extra kosten aanrekenen!! Te schandalig voor woorden, ik kan het echt niet geloven!!!! Hier moet je echt niet mee in zee gaan!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een woning

  Ik ben echt teleurgesteld in hoe dit platform me heeft behandeld. Ik had een huis geboekt en betaald, en dan laten ze me weten dat het toch niet beschikbaar is. En dan weigeren ze me mijn geld terug te geven, dus ben ik uiteindelijk 1425 euro armer. Dat kan echt niet door de beugel en ik zal dit platform zeker niet aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  opgelicht in Madrid

  Oh my god, pas op hé, ik werd opgelicht door een bedrijf in Madrid! Die mensjes zijn echt niet te vertrouwen, en nu ben ik 600 euro armer. Ik heb al geprobeerd om contact met hen op te nemen, maar er gebeurt gewoon niks. Dus als je ooit in de verleiding komt om hen te betalen, vergeet dat maar snel, want je geld krijg je nooit meer terug!


Anderen bekeken ook