The Student Hotel Reviews

: 9
29% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-04-04
Two-night stay in the student
Dat hotel was echt geweldig! Ik heb onlangs twee nachten geboekt en het was echt top. De kamer wa...Lees verder
J. Renard

Relevantste negatieve review

  2024-01-25
hippe accommodatie
Wat een tegenvaller! De kamer was echt klein, het bed was super ongemakkelijk en de kamer rook mu...Lees verder
Verheyen

Review met meeste stemmen

  2023-12-03
Mijn verblijf met coole kamers
Ik vond het echt tof om in het Student Hotel te verblijven. De kamers waren echt gaaf en er was z...Lees verder
Julien Toussaint

Reviews (9)

  (4)

 (0)

  (2)

  (3)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Two-night stay in the student hotel

  Dat hotel was echt geweldig! Ik heb onlangs twee nachten geboekt en het was echt top. De kamer was proper en het bed was super comfortabel. De prijs die ik betaalde was echt laag voor wat ik kreeg. Ik heb helemaal niets om over te klagen, alles was gewoon perfect!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf in hotel

  Ik vond het echt super leuk in het hotel! De kamers waren heel cool en modern ingericht, met veel kleuren en leuke prints. We hebben ook de co-working ruimte gebruikt om wat schoolwerk te doen, en het was echt handig en gezellig. De ligging van het hotel was ook top, dicht bij het centrum en alle leuke bezienswaardigheden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, ze hebben ons echt goed geholpen bij al onze vragen. Ons verblijf was echt een leuke ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf kamer

  Ik had echt een geweldige kamer in dit hotel! Het was speciaal ontworpen voor studenten en had zo'n relaxte sfeer. De kamer was lekker ruim en had alles wat ik nodig had. Het bed was super comfortabel en ik sliep als een roos. De badkamer was ook helemaal top en de douche had heerlijk warm water. De gemeenschappelijke ruimtes waren ook super gezellig met leuke zithoekjes en zelfs een game room. Ik heb hier echt een fantastische tijd gehad en zou zeker terugkomen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hippe accommodatie

  Wat een tegenvaller! De kamer was echt klein, het bed was super ongemakkelijk en de kamer rook muf. De co-working ruimte was veel te druk en lawaaierig, echt niet ideaal om te werken. De evenementenfaciliteiten waren constant bezet door luidruchtige groepen, waardoor relaxen moeilijk was. De gedeelde keuken was gewoon vies en chaotisch. Al bij al was de ervaring gewoon teleurstellend en totaal niet wat ik had verwacht van zo'n bekend concept.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  My experience

  Ik was echt niet blij met mijn ervaring bij The Student Hotel. Ik had een kamer geboekt voor mijn zoon in april voor het semester, maar toen hij besloot niet terug naar school te gaan, mocht ik niet annuleren. Ik heb geprobeerd te bellen en te mailen, maar niemand wou me helpen. Nu moet ik meer dan €2.000 betalen voor niets! Dat is echt niet eerlijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering annulering

  De beloofde Covid-annuleringsregeling werkte niet zoals beloofd. Ik moest mijn hotelreservering in Amsterdam West annuleren vanwege de nog steeds geldende reisbeperkingen, die er al waren op het moment van mijn boeking. Het hotel weigerde echter mijn annulering goed te keuren, ondanks de duidelijk gepubliceerde regels. De klantenservice was teleurstellend en de medewerker leek niet goed gekwalificeerd en had een slechte houding. Daarom zal ik in de toekomst dit hotel niet opnieuw overwegen om te boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak geannuleerd

  Onze trip naar Amsterdam werd geannuleerd door Covid-19, dus we konden niet vertrekken. Ik heb Booking.com 2 maanden van tevoren op de hoogte gebracht en het hotel had genoeg tijd om dit op te lossen. Maar ze bleven me doorsturen naar de andere partij om het boekingsprobleem op te lossen. Uiteindelijk liep mijn boeking af en Booking.com adviseerde me om nieuwe data te boeken tot februari 2021, niet tot augustus 2021 zoals gevraagd. Het hotel reageert niet meer op mijn e-mails, we zijn nu betaald en hebben niets meer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn verblijf met coole kamers en veel dingen te doen

  Ik vond het echt tof om in het Student Hotel te verblijven. De kamers waren echt gaaf en er was zoveel te doen! Ik kon studeren in de co-workingruimtes, nieuwe mensen ontmoeten en relaxen in de gemeenschappelijke ruimtes. De sfeer was echt chill en ik voelde me meteen thuis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte ervaring

  Wat een nachtmerrie was het om enkele maanden in dit hotel te verblijven. Het personeel was totaal niet voorbereid, gaf verkeerde informatie en was onprofessioneel. De regels veranderden constant en privacy was ver te zoeken. Het leek alsof ze zomaar mijn kamer konden binnenkomen zonder enige aankondiging. Geen enkele medewerker leek getraind te zijn en er was totaal geen gecoördineerde informatie over de diensten of regels van het hotel. Het was een en al ongemak en frustratie. Ik raad het ten zeerste af om hier te verblijven.


Anderen bekeken ook