ErvaringenSite

  Ervaringen Stayokay

  Op reis door Nederland of liever in het buitenland? Op zoek naar een hotspot op bijzondere plekken? De mooie natuur ontdekken, uitwaaien aan het strand of de grote steden verkennen? Cultuur en natuur op een andere plek in het land te ervaren? Van het boeken van vakantieverblijf zoals een ruimte voor een vergadering tot een informeel feest? Bij Evaringensite.be helpen wij u graag met het vinden van de plek waar u naar op zoek bent! Zij heeft voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar een gepast hostel. Lees hier op ErvaringenSite meer over andere reisorganisaties en over de meningen van eerdere klanten die ervaring hebben met Stayokay over locaties en persoonlijke sfeer binnen de hostels, waar het personeel van bedrijven en organisaties even kunnen loskomen van de dagelijkse sleur.

  Over Stayokay
  De Nederlandse Jeugdherbergcentrale (NJHC), opgericht in 1929, onderging een naamsverandering en opereerde vanaf het jaar 2003 onder de nieuwe naam Stayokay. De organisatie zelf noemt diens vestigingen sindsdien 'hostels'. De organisatie richt zich naast backpackers, op jonge gezinnen, senioren, groepen en bedrijven. Sommige hostels hebben ook vergaderfaciliteiten. Stayokay is aangesloten bij het internationale netwerk Hostelling International. In 2008 ontving Stayokay als eerste accommodatie verschaffende keten in Nederland het Europees ecolabel. Zij zetten zich in voor duurzame hints, die moeten bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf welke gaan van een bio ontbijt tot gerecycled bedrijfskleding voor alle medewerkers. Het hoofdkantoor is gehuisvest in Amsterdam Oost.

  Producten en diensten Stayokay
  In de loop van de jaren werd Stayokay ontwikkeld tot moderne herbergen, met een diversiteit aan lokale en internationale gasten, privé- of gedeelde kamers met badkamer en een professionele keuken. Locatie kan gekozen worden uit stad, land en kust voor vakanties, vergaderingen of om te feesten, met standaard faciliteiten, zoals een restaurant en bar, bagage-opslag en kluisjes. De accommodaties zijn voorzien van alle zalen, bar en restaurant met te reserveren professionele apparatuur. Stayokay biedt nu ook tijdelijke woon- en studieruimte voor studenten. Met jaarlijks ongeveer 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland. Samenwerking met Hostelling International, een netwerk van meer dan 4.000 hostels wereldwijd, maakt dienstverlening in het buitenland ook mogelijk voor Stayokay.

  Complimenten, klachten en tips Stayokay
  “Meer dan alleen logeren! Niets minder dan kwaliteit. Fill your life with experiences, not things, zou een tegeltje van ons kunnen zijn.” Motto’s waarmee Stayokay probeert mensen te overtuigen om gebruik te maken van hun aanbiedingen. Ze biedt deals aan van 15% vroeg boek kortingen, midweek deals van 20% en de Stayokay cadeaubon.

  Hebt u ook ervaring metStayokay en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt Stayokay zich aan de gemaakte afspraken? Kunt u echt aan haar service merken dat zij haar motto hoog houdt? Laat ons weten! Laat ons uw mening achter op onze website, ErvaringenSite.

  U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze site over Stayokay, indien u nog meer te weten wenst te komen over de service en alle accommodaties van Stayokay.

  Naar school - vakantie voorbij - Live in Concert 2017 - Kinderen voor Kinderen

  Stayokay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stayokay

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stayokay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stayokay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stayokay actief?

  Stayokay is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stayokay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.