ErvaringenSite

  Ervaringen IHG

  IHG staat voor InterContinental Hotels Group en is een multinational die als moedermaatschappij opereert voor diverse hotel ketens. IHG is de grootste hotel onderneming gemeten naar het aantal kamers (556,000 in maart van 2007). Het hoofdkantoor is gevestigd in Windsor in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf is beurs genoteerd aan de London Stock Exchange. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over IHG lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over IHG

  IHG stamt af van de Bass brouwerijgroep in Burton-upon-Trent in Engeland. Nadat Bass in 1989 te maken kreeg met een nieuwe regeling in het Verenigd Koninkrijk dat het nog een beperkt aantal pubs mocht bezitten, ging Bass haar andere tak verder uitbreiden. In 1990 kocht Bass de internationale hotelgroep Holiday Inn International van de oprichter Kemmons Wilson, waarmee Bass ook de Amerikaanse markt binnen stormde. In maar 1998 kocht Bass de luxe hotelketen InterContinental Hotels op. Twee jaar laten verkocht Bass haar brouwerijen aan Interbrew in België en veranderde haar naam in Six Continents PLC. IHG ontstond drie jaar later, in 2003, toen het bedrijf opnieuw splitste in Mitchells en Butlers PLC voor haar restaurants en IHG voor hotels en softdrinks. In 2005 werd die laatste divisie ook afgestoten waarna IHG zich in het geheel op de hotelmarkt richtte.

  MIJN 72 UUR FAKE VAKANTIE NAAR MAROKKO VANUIT DE EFTELING! *Experiment*

  Producten en diensten van IHG

  IHG beheert hotels die via franchise in bezit zijn van onder andere vastgoed ondernemingen en privé personen. IHG verkoopt de expertise in hotel management, hotel systemen en hotel marketing maar de hotels zijn eigendom van een derde partij. IHG was een van de eerste bedrijven in de hotel industrie die het grootste deel van haar hotels onderbracht bij een derde partij en alleen een klein gedeelte daadwerkelijk in bezit hield. De ondernmeing heeft contracten voor meer dan drie duizend hotels wereldwijd via franchise formules. Daarnaast beheert het bedrijf er een kleine vijf honderd en heeft het bedrijf slechts 24 hotels daadwerkelijk in hun bezit. Dit zijn voornamelijk hotels van de keten InterContinental Hotels.

  Als u klachten heeft over een van de hotels die in het bezit zijn bij IHG dient u deze klachten in te dienen bij de hotels zelf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over IHG

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf IHG? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over IHG op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over IHG vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over IHG of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf IHG nu achter.

  IHG
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IHG

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IHG een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IHG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IHG actief?

  IHG is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IHG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.