ErvaringenSite

  Ervaringen Radisson Hotel Group

  Bent u een veelvuldig reiziger en veel in hotel kamers te vinden. Dan kan het goed zijn dat u wel eens van de naam Radisson Hotel Group gehoord heeft. Met meerdere hotelmerken onder haar hoeden is het een grote speler als het gaat om hotelketens. Zou u wel eens een nacht in een van de hotels willen verblijven, maar weet u niet zeker of dit wel een goede keuze is. Dan bent u hier op ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van anderen die u kunnen helpen bij het maken van die beslissing. Is het bedrijf Radisson Hotel Group betrouwbaar in wat ze op hun website vermelden? Hoe staat het met de kwaliteit van de verschillende kamers? Hoe ervaren mensen hun verblijf in Radisson Hotel Group? Antwoorden op vragen als deze kunt u hier op onze site lezen.

  Over Radisson Hotel Group

  De Radisson Hotel Group is een Amerikaanse Multinational en een grote speler in de horeca industrie. De naam Radisson startte als een onderdeel van de Carlson Companies en na meerdere keer van eigenaar gewisseld te zijn hebben ze een tegenwoordig een geheel eigen identiteit. Vanaf 2019 vallen er onder de naam Radisson Hotel Group 9 hotelmerken, te weten; Radisson, Radisson Individuals, Radisson Collection, Radisson Red, Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Prizeotel, Park Plaza en Country Inn & Suites by Radisson. Het hoofdkantoor van Radisson Hotel Group bevindt zich in Minnesota in de Verenigde Staten. Het bedrijf is in handen van Jin Jiang uit China en totaal werken er bijna honderd duizend werknemers De meer dan 550 hotels van de keten zitten verspreid over 115 landen wereldwijd, zo ook in Nederland en België.

  Lil Kleine - Vakantie (prod. Jack $hirak)

  Producten en Diensten Radisson Hotel Group

  Op de website van Radisson Hotel Group worden de 9 verschillende hotelmerken via een uitgebreid zoeksysteem aangeboden. Als bezoeker van de site geeft u aan naar welke locatie u van plan bent om te gaan, wanneer u dat wilt doen en met hoeveel personen u dat van plan bent. Vervolgens kun je het aantal kamers aangeven en in welk tarief van de kamer gezocht mogen worden. De website gaat vervolgens binnen de 9 verschillende hotelmerken op zoek naar de verschillende opties en dat wat overeen komt met de zoekcriteria wordt u vervolgens aangeboden. Per optie wordt er een foto en een kleine omschrijving gegeven, waar je vervolgens op kan drukken om een uitgebreid beeld van de betreffende aanbieding te zien.

  Loyaliteitsprogramma Radisson Hotel Group

  Binnen de Radisson Hotel Group werken ze met een loyaliteitsprogramma voor hun gasten, dit noemen ze Radisson Rewards. Wanneer u lid wordt van het programma krijgt u tien procent korting op de best beschikbare prijs en krijgt u gratis water tijdens uw verblijf in een van de hotels binnen de keten. Tevens spaart u voor punten. Bij ieder dollar die u uitgeeft in de Radisson Hotel Group krijgt u een punt. Deze punten zijn vervolgens weer in te wisselen voor overnachtingen, Airmiles en meer. Ze noemen de overnachtingen die u voor punten inwisselt, Award Nights en deze kunt u voor vijftien duizend punten of meer inwisselen.

  Ervaringen, klachten, mening, tips, review Radisson Hotel Group

  Bent u in het verleden eens verbleven in een van de kamers of suites binnen de Radisson Hotel Group? Heeft u onlangs een hotel kamer geboekt bij een van de negen hotelmerken van de Radisson Hotel Group? Of misschien bent u wel vaste gast bij het bedrijf en lid van hun loyaliteitsprogramma? Wanneer u bekend de met Radisson Hotel Group bent dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Wanneer u in uw review uw mening en ervaringen verwerkt dan zal deze informatie zeer nuttig zijn voor anderen mensen, die op het punt staan een beslissing te nemen om al dan niet een overnachting bij het bedrijf te boeken.

  Radisson Hotel Group
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Radisson Hotel Group

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Radisson Hotel Group een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Radisson Hotel Group. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Radisson Hotel Group actief?

  Radisson Hotel Group is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Radisson Hotel Group gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.