Marriott Bonvoy Reviews

: 8
75% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

G
G. Lambrechts
De kamer was niet zo groot maar wel gezellig, met alles wat je nodig hebt. Het ontbijt was OK, niets bijzonders. Het personeel was vriendelijk en goed in hun job. De ligging was super voor uitstapj...Lees verder
B
Bauwens
Ik had echt een geweldige ervaring op die plek in Oak Brook, ook al vond ik de prijs een beetje aan de hoge kant en misschien had ik beter mijn eigen kamer kunnen lezen. Maar dat maakt niet uit. Ik...Lees verder
M
Mohamed
Ik was een paar nachten in dit hotel en ik was echt onder de indruk van het management. De General Manager, mevrouw Sonia H Mattis, was super vriendelijk en professioneel. Ze was altijd zo zorgzaam...Lees verder
A
Arne De Wilde
Ik verbleef in een mooi hotel, maar ik had een minder fijne ervaring met geld dat werd ingehouden. Ik had een kamer geboekt via een website voor mijn verblijf in Oslo van 26 tot 27 december. Bij he...Lees verder
C
Christiaens
Mijn verjaardag in de feestzaal was geweldig! Alles was gewoon perfect van het begin tot het einde. Het personeel was zo vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen met wat we maar nodig hadden....Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf in een hotel in Midtown, Manhattan

  De kamer was niet zo groot maar wel gezellig, met alles wat je nodig hebt. Het ontbijt was OK, niets bijzonders. Het personeel was vriendelijk en goed in hun job. De ligging was super voor uitstapjes. Alleen het terugkrijgen van de borg duurde echt te lang en was een domper.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uphill amazing

  Ik had echt een geweldige ervaring op die plek in Oak Brook, ook al vond ik de prijs een beetje aan de hoge kant en misschien had ik beter mijn eigen kamer kunnen lezen. Maar dat maakt niet uit. Ik ben hoe dan ook blij dat ik niet het roomservice eten heb genomen, het leek nogal duur eigenlijk wacht even, ik heb wel het ontbijt genomen en serieus, dat was het beste ontbijt dat ik in jaren heb gehad. Lunch daarentegen, dat is een ander verhaal. Hahaha.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bezoek aan een hotel

  Ik was een paar nachten in dit hotel en ik was echt onder de indruk van het management. De General Manager, mevrouw Sonia H Mattis, was super vriendelijk en professioneel. Ze was altijd zo zorgzaam en leek echt om klanten te geven, alsof het haar eigen familie was. Haar werkattitude was gewoon top en ze verdient zeker wat erkenning van hogerop. Ook de medewerker aan de receptie, mevrouw Naia, was heel vriendelijk en behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking hotelverblijf

  Ik verbleef in een mooi hotel, maar ik had een minder fijne ervaring met geld dat werd ingehouden. Ik had een kamer geboekt via een website voor mijn verblijf in Oslo van 26 tot 27 december. Bij het inchecken moest ik een borg betalen, maar in plaats van terugbetaald te worden, werd het in rekening gebracht omdat het hotel zei dat het reisbureau hen niet had betaald. Het was teleurstellend en ik hoop dat dit in de toekomst beter wordt opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Feestzaal voor 60ste verjaardag

  Mijn verjaardag in de feestzaal was geweldig! Alles was gewoon perfect van het begin tot het einde. Het personeel was zo vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen met wat we maar nodig hadden. En het eten, oh boy, dat was echt lekker! De sfeer was ook helemaal top, echt een onvergetelijke ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename ervaring bij een hotel in Eugene, Oregon.

  Ik had een geweldige tijd in het hotel! De kamer was echt ruim, super proper en gezellig; het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk, vooral aan de receptie; het hotel is echt dierenliefhebbers zoals beloofd; het ontbijt was lekker en er was een aangename ontbijtruimte; de ligging was mooi en groen. Ik zou dit fantastische hotel zeker aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in het Courtyard Petoskey in Victories Square

  Het Courtyard Petoskey in Victories Square is helemaal nieuw in 2019 en ligt net buiten Petoskey. De kamers zijn proper en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De lobbybar is een leuke extraatje en het buitenzwembad met bubbelbad is echt ontspannend. Vanuit de kamers heb je een mooi uitzicht op het heuvelachtige landschap. Het enige nadeel is dat er geen gratis ontbijt is, wat vooral lastig is als je met kinderen reist. Je kan wel ontbijt bestellen in het eigen Bistro, maar dat kan wat duur uitvallen voor gezinnen met een budget. Ondanks dat vinden we het nog steeds een topkeuze, we zijn hier al twee keer geweest en zullen zeker terugkomen als we nog eens in de buurt zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking hotel failliet

  Ik heb voor de eerste keer een kamer geboekt via Marriott en kreeg onlangs een mail waarin stond dat het hotel failliet is verklaard en dat ze niks kunnen doen voor de kamers die ik al betaald heb. Dit was toch wel een teleurstellende eerste ervaring en had gehoopt op meer professionaliteit en zorg van zo'n bekend merk.


Anderen bekeken ook