ErvaringenSite

  Ervaringen Choice Hotels

  Bent u opzoek naar een hotel voor uw stedentrip of voor een nachtje weg, dan kan de keuze best lastig zijn. Er zijn enorm veel aanbieders en vergelijkwebsites waarbij u uw keuze kunt maken, dus het wordt haast lastig om de juiste aanbieder te vinden. Eén van deze aanbieders is Choice Hotels Europe. BIj Choice Hotels kunt u uw perfecte hotel vinden voor welke gelegenheid dan ook. Zij zullen u helpen met uw keuze en geven u goede vergelijkingen. Maar hoe weet u of Choice Hotels de beste aanbieder voor u is? Om dit te bepalen kunt u op deze pagina reviews en verdere informatie lezen over het bedrijf, om uw keuze te vereenvoudigen.

  Lees hier dus mensen hun ervaringen, klachten of juist complimenten over het bedrijf en krijg daardoor een zo volledig en neutraal mogelijk beeld!

  About Choice Hotels Europe

  Choice Hotels Europe is een aanbieder van maarliefst 7000hotels door heel Europa waarbij ze meer dan 590.000kamers aanbieden in 40landen. Choice Hotels Europe is een deel van Choice Hotels International en is in 1939 opgericht in de Verenigde Staten.

  Je kunt bij Choice kiezen uit meerderesoortenhotelbezoekjes, zoals business bezoek of gewoon een normaal bezoek. Verder kun je aanpassenwatvoorsoorthotel je wilt, hoever het hotel van de gewenste stad mag zijn, wat voor voorzieningen het hotel moet hebben en wat voor prijsklasse het mag zijn. Ook heeft Choice Hotels een optie om hotels te beoordelen en deze beoordelingen zijn zichtbaar voor iedereen. Deze beoordelingen kunnen pas ingevuld worden na een hotelbezoek, om zo de betrouwbaarheid te waarborgen. Deze beoordelingen kunnen u dus ook helpen met het kiezen van een voor u geschikt hotel. Er zijn op de website maarliefst een miljoen reviews te lezen, verspreid over meerdere hotels.

  BANKZITTERS OP VAKANTIE | WINKELWAGENTJE ONTVOEREN

  Services van Choice Hotels

  Wat voor u waarschijnlijk wel duidelijk is nu, is dat Choice Hotels hotelsvergelijkt en aanbied, voor zowel zakelijkeuitjes als dagjes weg. Verder verschillen de regels per locatie, wil je bijvoorbeeld je hond meenemen in het hotel, zorg dan dat je even opzoek of dit in het betreffende land mag of neem contact op met Choice Hotels. Dit geld ook voor zaken als het annuleren van je reservering.

  Of deze aanbieder iets voor u is u kunt u nog achter komen door het lezen van de reviews of door contact op te nemen met de klantenservice van Choice Hotels. Voor al uw vragen kunt u mailen naar dit e-mailadres: customer_feedback@choicehotels.com of bellen naar dit telefoonnummer: 800 81997.

  Klachten, complimenten en tips over Choice Hotels

  Mocht u ooit een hotel hebben geboekt via Choice Hotels Europe, dan horen wij heel graag van u hoe uw bezoek was, of u goedgeholpen bent, hoe makkelijk het reserveren ging, of u klachten heeft of juist tips en wat u andere graag zou laten weten voor dat zij boeken. Help hiermee andere met het maken van een beslissing, zodat zij niet heel het internet af hoeven struinen om op antwoorden te komen!

  Kunt u de reviews bij Choice Hotels vertrouwen? Zijn ze onafhankelijk en echt? Lees hier de reviews over dit bedrijf en vereenvoudig je keuze! Voor meer reviews over soortgelijke bedrijven, bekijk onze selectie op www.ervaringensite.be !

  Choice Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Choice Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Choice Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Choice Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Choice Hotels actief?

  Choice Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Choice Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.