ErvaringenSite

  Ervaringen Infobus

  Ontspannen is deel van een gezonde leefstijl. Een druk, stressvol leven zonder regelmatige rustperiodes maakt ziek. Rust en volkomen ontspanning betekent voor veel personen: weg van alle drukte. Bent u op zoek naar een bus, vlieg of trein ticket? Wilt u daarvoor niet uit huis? Waar kunt u online bestellen voor uw E-ticket? Kijk op ErvaringenSite. Lees de reviews en maak zo uw keus voor een aankoop. Door de reviews te lezen krijgt u beter inzicht in hoe de dienstverlening van het bedrijf naar klant toe is.

  Over Infobus
  Infobus is een online dienst voor het zoeken en kopen van tickets. Het is een internationaal IT-bedrijf voor deelnemers aan personenvervoer. Het is opgericht in 2002 met als doel het proces van het verkopen van tickets toegankelijker en gemakkelijker te maken. In 2005 is het online bus systeem voor kaarten onder de aandacht gebracht. In 2010 vond de integratie plaats van dat systeem in het programma van vervoerders. In 2012-2014 vond de start plaats van de verkoop van trein- en vliegtuigtickets. En in 2015 is de mobiele applicatie geïntroduceerd. Infobus heeft kantoren in onder meer Tsjechië, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Het heeft ongeveer 100 medewerkers in 4 landen, 350 partnerbedrijven, 6.500 vervoerders in het systeem en 10.000 verkooppunten. Ook in Nederland doet het bedrijf zijn werk op 20 busstations. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Na Florenci 35, Praha en Tsjechië.

  Producten en diensten van Infobus
  Producten en diensten van Infobus omvatten onder meer de verkoop van online oftewel elektronische bus-, vlieg- en treintickets, meer bekend als E-tickets. Infobus biedt een wereldwijd systeem van routebeheer en kaartverkoop. Bij infobus kunt u ook meedoen aan hun affiliatie programma en commissies ontvangen. Door u te registreren in een partner programma ontvangt u een markering om het aantal bezoeken, boekingen en betalingen van verschillende pagina’s van uw website of andere websites in een account bij te houden. Naast het verkopen van buskaarten kunt u ook inkomsten vergaren door trein- en vliegtickets te verkopen.

  Betaling & klachten bij Infobus
  Bij Infobus kunt u contant betalen bij het verkooppunt, bij de verkoop vertegenwoordiger, met een bankpas, een creditcard of door overschrijvingen op een aanbieder bankrekening als het is toegestaan door het systeem. Betalingen bij het affiliatieprogramma worden maandelijks opgebouwd en overgemaakt. Betalingen kunnen worden gedaan naar PayPal of een bank vereffeningsrekening. Bij vragen of klachten kunt u contact maken met infobus op info@infobus.eu en telefonisch op +420 246 093 242.

  Complimenten en tips voor Infobus
  Heeft u al eerder een bus-, vlieg- of trein ticket gekocht of gereserveerd bij infobus.eu? Hebt u wel eens meegedaan met hun affiliatie programma? Wat vindt u van hun diensten? Wat vindt u van de betaalmethoden? En van hun commissies bij hun affiliatie programma? Deel uw leuke en minder leuke ervaringen op onze site. Schrijf uw reviews op ervaringensite.be. Door uw ervaringen te delen met anderen helpt u hen een reëel beeld te krijgen van het bedrijf om zo de juiste keus te maken.

  Nog niet bekend met Infobus, zijn dienstverlening en producten? Dan mag u hier op ervaringensite.be de reviews lezen.

  Deze kinderen hadden allemaal pech op vakantie

  Infobus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Infobus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Infobus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Infobus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Infobus actief?

  Infobus is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Infobus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.