ErvaringenSite

  Ervaringen Jazeera Airways

  Bent u geregeld voor zaken in het buitenland en zit u daarom vaak in het vliegtuig? Dan zult u wellicht ook vliegtuigen van het bedrijf Jazeera Airways gezien hebben. Een luchtvaartmaatschappij met als standplaats Koeweit. Wanneer u nieuwsgierig bent naar het bedrijf, maar niet meteen wil overgaan tot het boeken van een ticket, kunt u hier op onze site ervaringen en meningen van anderen met betrekking tot Jazeera Airways lezen. U kan achterhalen of ze betrouwbaar zijn in hetgeen ze vermelden op hun website en leest bijvoorbeeld over de kwaliteit van de vliegtuigen. Op ErvaringenSite leest u reviews die u helpen een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten van het bedrijf en haar bijbehorende service.

  Over Jazeera Airways

  Luchtvaartmaatschappij Jazeera Airways is opgericht in 2004 in Koeweit. Het is de eerste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten dat niet in bezit is van een overheid. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een van de weinige maatschappijen die in privé bezit is. De aandelen van het bedrijf worden namelijk publiekelijk verhandeld op de Koeweit Stock Exchange. Jazeera Airways vliegt naar 30 bestemmingen en doet dat vanuit Kuwait International Airport, waar ze een eigen terminal bezitten en opereren. Door dit in eigen beheer te doen garanderen ze hun klanten toegewijde service te bieden, snelle immigratie afhandeling te bewerkstelligen en korte transfer afstanden te kunnen bieden. Het bedrijf heeft een vloot van Airbus A320 en A320neo vliegtuigen en zijn IATA-lid. Jazeera Airways handhaaft dan ook hoge internationale standaarden op het gebied van beveiliging en veiligheid.

  VRIENDIN VERRASSEN OP VAKANTIE! (ze wist niet dat ik zou komen)

  Producten en diensten Jazeera Airways

  Jazeera Airways vliegt naar 30 verschillende bestemmingen verspreid over Azië, het Midden-Oosten, Europa en Afrika. Populaire bestemmingen zijn Dammam, Cairo, Doha, Dubai, Jedda en Mumbai. Per bestemming biedt de website uitgebreide informatie over de stad en haar bezienswaardigheden. Wanneer u een vlucht wilt boeken op de website wordt u gevraagd om uw locatie van vertrek aan te geven en de gewenste bestemming. Wanneer u de bijbehorende data hebt ingevuld en het aantal personen waarmee u vliegt, dan komt de website met de bijbehorende opties. Wanneer u vervolgens uw gewenste vlucht uitgekozen hebt, is het nog een kwestie van uw gegevens in te vullen en kunt u overgaan tot betaling. Wanneer u wilt kunt u in Koeweit gebruik maken van valet parking en heeft men een loungeruimte waar u van mag genieten indien gewenst.

  Ervaringen, meningen, klachten Jazeera Airways

  Heeft u in het verleden al eens met Jazeera Airways gevlogen? Bent u misschien bekend met het bedrijf en haar website? Misschien is Jazeera Airways wel een vaste keuze wanneer u gaat vliegen in het Midden-Oosten? Wanneer u een mening kunt vormen over het bedrijf, dan horen we u graag. We willen u dan ook vragen om een review hier op onze site achter te laten met daarin uw ervaringen met Jazeera Airways. Misschien heeft u wel klachten met betrekking tot hun service? Ook dan horen we het graag. Uw informatie met betrekking tot Jazeera Airways helpt bij het creëren van een helder beeld van het bedrijf. Daarvoor willen we u op voorhand danken.

  Jazeera Airways
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jazeera Airways

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jazeera Airways een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jazeera Airways. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jazeera Airways actief?

  Jazeera Airways is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jazeera Airways gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.