ErvaringenSite

  Ervaringen Justfly

  Reis je graag of veel, en wil je graag weten waar je online goedkope tickets kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Justfly. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten de nodige informatie geven, op basis waarvan ze voor zichzelf kunnen beslissen of de producten en diensten van Justfly kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Justfly

  Justfly werd opgericht door een team van technologische experts met vele jaren ervaring in de reisindustrie. Zij zijn van mening dat hun platform ongeëvenaard is als het gaat om het efficiënt uitgeven van goedkope tickets in een gebruikersvriendelijke omgeving. Hiervoor werkt Justfly samen met grote luchtvaartmaatschappijen om de best mogelijke prijzen aan hun klanten te kunnen leveren. Hun team van reisagenten staat klaar om je te helpen aan de telefoon, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de nodige hulp krijgt om je een vlekkeloze reis te kunnen garanderen. De missie van dit bedrijf is om de goedkoopste vliegtickets in een steeds meer concurrerende markt te verkopen, een team van reisdeskundigen samen te stellen, te innoveren in plaats van imiteren en een efficiënt en technologisch platform te onderhouden. Hiervoor zou Justfly de nodige passie, innovatie, uitvoering en toewijding toepassen.

  Waar gaan de meeste kinderen naartoe op vakantie?

  Producten en diensten van Justfly

  Op de website van Justfly kun je in eerste instantie kiezen tussen Flights, Hotels en Cars. Vervolgens kun je kiezen of je trip Round way, One way of Multi city is, wat de gewenste data zijn en voor hoeveel personen je wenst te boeken. Hierbij kun je bij Flights ook nog kiezen of je Economy, Premium Economy, Business of Firstwilt reizen. Op de homepage kun je ook een aantal top deals bekijken die voor jou persoonlijk interessant zouden kunnen zijn. Volgens de informatie op deze site kun je bij Justfly rekenen op dagelijks nieuwe aanbiedingen, een dienstverlening door ervaren experts en een snel en eenvoudig werkend platform. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het online formulier contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Justfly

  Heb je ooit al één of meerdere boekingen geplaatst via Justfly? En ben je in deze context nog op zoek naar een online platform om een bondige, informatieve review over jouw ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de dienstverlening die Justfly levert, hoe jij als klant de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of de klantenservice makkelijk bereikbaar was als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw verslag! En als je graag wilt lezen wat mensen schrijven over andere bedrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken.

  Justfly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Justfly

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Justfly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Justfly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Justfly actief?

  Justfly is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Justfly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.