lastminute

Alle reviews

lastminute

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Golfreizen.nu
2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

lastminute

Er zijn van die spontane momenten waarop u zich realiseert dat u aan vakantie toe bent. U wilt gewoon lekker even weg uit eigen land. Dit idee komt soms plotseling naar boven en dan kan het lastig zijn om nog even snel een vlucht te boeken. Op ErvaringenSite kunt u een kijkje nemen naar het aanbod van diverse reisbureaus, waaronder Lastminute.com. Als u meer over de producten en diensten van Lastminute.com wilt weten dan kunt u de reviews van reizigers, die al een ervaring hebben met dit bedrijf, lezen op ErvaringenSite. Hier worden beoordelingen van klanten verzameld, die al eens een reis geboekt hebben via dit reisbureau.

Over lastminute
Lastminute.com is een online-reisbureau dat lastminute vakanties aanbiedt naar verschillende bestemmingen. Het bedrijf is al langer dan 20 jaar actief in de vrijetijdssector en werd in 1998 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Door de snelle groei vond uitbreiding naar andere markten plaats dan alleen die van het Verenigd Koninkrijk. In 2015 werd Lastminute.com onderdeel van de lastminute.com Group. Dit is een groep reisaanbieders die, door gebruikmaking van technologie, het leven van reizigers proberen te vergemakkelijken. 

Producten en diensten van lastminute
Lastminute.com biedt online lastminute reizen en belevenissen in Europa aan. Ook kunt u terecht voor lastminute hotels, vluchten en citytrips. Verder biedt het bedrijf ook hun eigen producten aan, zoals Top Secret hotels, exclusieve vakantiepakketten voor Franse klanten en een overvloed aan verwen- en uitgaansaanbiedingen in het Verenigd Koninkrijk. Denk hierbij aan spa-dagen, West end theatershows, restaurants, dagjes uit en andere spannende belevenissen. Op de website kunt u kiezen uit de categorieën vluchten, hotels en vakanties. Bij de meeste bestemmingen staat een korte introductie over de plaats. Ook kunt u rechtstreeks via de homepagina een vlucht boeken. Bij de meeste bestemmingen staat ook een plaatje van de plaats weergegeven, zodat u vooraf een indruk krijgt van wat u te wachten staat. De site geeft aan dat ze goedkope vluchten aanbieden dus ook voor reizigers met een beperkt budget zijn er mogelijkheden. Verder maakt het niet uit als u nu alleen wilt reizen of met een het heel gezin. Er zijn op de website diverse mogelijkheden.

Verzending, garantie en betaling bij lastminute
Betalingen geschieden met een creditcard, bankpas of prepaidkaart (Visa, mastercard, American Express of Maestro), evenals PayPal en Click to Pay. U kiest gewoon uw betaalmethode om uw boeking te voltooien. Alle transacties zijn beveiligd en beschermd. Lastminute.com biedt eveneens een gratis annulering mocht u achteraf besluiten af te zien van de reis. Dit houdt in dat u de boeking van uw reis, wel tot een bepaalde tijd, weer kan afzeggen, zonder dat er kosten daarvoor in rekening worden gebracht.

Complimenten en tips voor lastminute
Heeft u reeds een vlucht geboekt bij lastminute.com? Laat andere klanten weten wat u van de diensten van het bedrijf vond. Hoe was het eerste contact met het bedrijf? Werd u voldoende bijgestaan bij de vragen, die u had? Was de accommodatie naar wens? Laat uw mening en ervaring over dit bedrijf hier achter op ErvaringenSite.

Heeft u nog geen ervaring met dit reisbureau, maar wilt u wel graag een reis daar boeken? Lees dan eerst wat andere reizigers van het bedrijf vonden, zodat u een beter beeld krijgt en zelf uw besluit kunt nemen. Laat daarna een review achter op onze website.