My Holidays

Alle reviews

My Holidays

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Golfreizen.nu
2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

My Holidays

Dit is de reviewpagina van My Holidays. Hier kun je terecht om te lezen wat voor ervaring andere bedrijven hebben met deze organisatie. En als je al eens een reis hebt geboekt bij My Holidays dan willen we je vragen om die ervaring met ons te delen en hier je review achter te laten. Jij kan eigenhandig anderen helpen om te bepalen of deze website de meest geschikte plek is om een reis of vlucht te boeken. 

My Holidays is een online aanbieder en re-seller van vluchten en vakantiepakketten over de hele wereld. Of dit nu voor een bezoek aan Disneyworld is, of voor een mooie rondreis door Zwitserland. 

Door het delen van jouw ervaring kun je anderen echt helpen. Het boeken van een reis of vlucht is iets waar je goed over nadenkt. Omdat het geen goedkope uitgave is wil je zeker weten dat je de juiste aanbieder kiest. Door jouw review achter te laten weten anderen of dit bedrijf een goede legitieme optie is. 

Over My Holidays
My Holidays is een bedrijf dat gevestigd is in Doha, Qatar. Ze zeggen dat net als jij, ze echte ontdekkingsreizigers zijn en je willen helpen om de wereld te ontdekken. Het bedrijf is geen traditioneel reisbureau, je kunt je reis bijvoorbeeld niet direct boeken op het kantoor in Doha, alles gebeurt online

Naar eigen zeggen heeft My Holidays er alles aan gedaan om reizigers de beste tools te geven om eenvoudig, snel, veilig en toegankelijk hun vakantie te boeken. De medewerkers van het bedrijf besteden dan ook veel aandacht aan de technologie achter de website.

Je kunt de reizen en vluchten op My Holidays via je computer, telefoon of tablet boeken. Alles gebeurt op een beveiligde site zodat je gegevens veilig zijn. En, vindt je een mooie prijs van een vlucht of een reis, dan kun je die met je vrienden delen op Facebook. 

Producten en diensten van My Holidays
Bij My Holidays kun je terecht om vluchten en reizen te boeken over de hele wereld. Je kunt op de website eenvoudig zelf je bestemming en data bepalen om de prijzen te zien. Als je wat meer vrijheid hebt dan kun je kijken welke vluchten op dat moment in de aanbieding zijn.

Als je een vlucht of reis hebt geboekt kun je die online betalen via een versleuteld systeem waarmee je persoonlijke gegevens veilig zijn voor hackers. Mocht je toch vragen hebben, zowel voor, tijdens, of na de boeking, dan kun je 24 uur per dag contact opnemen met de klantenservice. 

Ervaringen, klachten en tips over My Holidays
Meer weten over ervaringen van anderen? Deel jouw ervaring met My Holidays vandaag nog op deze pagina. We zijn allemaal heel benieuwd wat je van dit bedrijf vindt en of je anderen aanraadt om een vakantie of vlucht via deze website te boeken. Vertel ons wat je vindt van de service die My Holidays biedt en hoe het gesteld is met de nazorg en afhankelijk van eventuele klachten. Door het delen van deze ervaringen zorg je dat anderen een fijne vakantie tegemoet kunnen gaan.