ErvaringenSite

    Ervaringen Secret escapes

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret escapes? Secret escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben. Voor alle leden van Secret escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels. Vaak bespaart u al snel tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Misschien denkt u dat dit te mooi om waar te zijn is. Het is echter daadwerkelijk zo. U kunt de reviews en meningen van anderen lezen op ErvaringenSite.be en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

    Over Secret Escapes
    Secret escapes is een website waar u een luxe vakantie kunt boeken naar een mooi hotel. Het gaat om hotels en resorts over de hele wereld trouwens. In vergelijking met de normale prijs betaalt u al snel tot 70 procent minder. Het geheim is niet moeilijk. Het is echter wel een geheim waar u toegang tot moet hebben. Het geheim is dat Secret escapes toegang heeft tot hotels waar er een overcapaciteit is. Aangezien de hotels liever niet met lege kamers blijven zitten geven ze deze tegen veel lagere prijzen weg. Een geheim wat natuurlijk niet op straat moet komen te liggen. Jij wilt toch ook niet van uw buren in het hotel horen dat u drie keer meer betaald! Of wel?

    U krijgt trouwens geheel gratis toegang tot de geheimen van Secret escapes. U kunt zich namelijk gemakkelijk aanmelden met uw email adres. U zult de laagste prijzen ontdekken! Gegarandeerd.
    Er wordt trouwens alleen samengewerkt met hotels welke ook echt luxe en exclusief zijn. Middelmatige hotels krijgen geen toegang tot Secret escapes. Vier sterren is het minimum om als hotel deel te nemen aan Secret escapes. 

    Kies ook voor Secret escapes! Het kost u niets. 

    De diensten van Secret escapes
    Secret escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.

    Bekijk in dit filmpje wat secret escapes precies doet. Zo vertellen ze dat alle hotels graag vol willen zitten (zelfs de hele dure) dus zijn ze bereid om hun kamers op het laatste moment weg te doen voor bodemprijzen!


    Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar u tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. U krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

    Secret escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

    De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
    -    Actieve reizen 
    -    All-inclusive
    -    Boetiekhotels
    -    Cruisevakanties
    -    Er even tussenuit
    -    Europese vakanties
    -    Familievakanties
    -    Golfreizen
    -    Huwelijksreizen
    -    Last-minute
    -    Romantische reizen
    -    Secret Holidays
    -    Skivakanties
    -    Stedenreizen
    -    Strandvakanties
    -    Vakanties met vluchten
    -    Vakanties op het platteland
    -    Weekendreizen
    -    Wellnessvakanties
    -    Winterzon
    -    Zomervakantie

    Klachten, tips en complimenten over en voor secret escapes
    Als u een klacht of opmerking heeft dan kunt u via de website van Secret escapes contact met hun opnemen. Alle klachten worden serieus genomen en u krijgt altijd een bericht terug over de afwikkeling van uw klacht. 
    Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret escapes.

    Uw mening over secret escapes
    Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret escapes? Laat dan op ErvaringenSite.be uw beoordeling, mening en oordeel achter. U kunt zo laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw reviewlezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret escapes. 

     

    Wat zeggen anderen over secret escapes? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen! Betrouwbaar, goedkoop en echt zo secret? Bekijk het op ErvaringenSite!

    Secret escapes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    8,4
    68% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,4

    Prijs

    9,2

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hotel niet klaar? Los het zelf maar op

    Tom02-06-2018

    Begin 2018 boekte wij via Secret Escapes een nieuw 5-sterren hotel in Rhodos dat zou opengaan in april. Wij zouden er verblijven eind mei begin april.
    Korter op de afreisdatum, en wetende dat het op een nieuw hotel ging, informeerde we ons her en der over de staat van het hotel. Dit bleek nig steeds een bouwwerf vlak voor ons vertrek. Wij moesten dit zelf uitvinden en werden hierover niet geïnformeerd door SE. Toen we hen hierover belde, stelde ze het verschuiven van de data voor, een andere locatie uit hun aanbod of een terugbetaling.
    Aangezien je gebonden bent aan je vliegtuigtickets kan je niet zomaar verschuiven en ze hadden gaan ander aanbod op Rhodos. Maw is er enkel een terugbetaling mogelijk en trek dan maar je plan... gelukkig is er Booking.com nog! Niet echt de service die je verwacht van een organisatie die zich premium waant!
    En over de betere prijzen heb ik ook mijn twijfels...

    Customer Service Secret Escapes11-06-2018

    Beste Tom, Hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om feedback te geven op uw laatste boeking via Secret Escapes. Wat vervelend om te lezen dat u zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad. We willen graag nakijken wat er precies is voorgevallen en of er nog iets is wat we voor u kunnen betekenen. Om u beter van dienst te kunnen zijn, wil ik u vriendelijk vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@secretescapes.nl, zodat we dit zo spoedig mogelijk kunnen oppakken. Alvast bedankt en vriendelijke groeten, Anne Customer Service Supervisor

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Love it!

    Mabel24-01-2018

    Meerdere weekendjes via secret geboekt. Elke keer blijkt het op locatie duurder of een stuk duurder te zijn, dus er zijn genoeg dingen die echt goedkoper zijn dan zelf boeken. Handige site, check hun mailings waar daar haal ik vaak het meest uit.

    Ik heb 1x een hotel gehad die ik minder vond dan wat de plaatjes aangaven. De rest was boven verwachting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    TOP DEALS

    Edward Stevens10-08-2016

    Reeds enkele weekendjes in België geboekt en altijd TOP. Is ondertussen onze vast website geworden om en weekendje weg te boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Hanne08-08-2016

    We hebben dit jaar 2 keer geboekt via Secret Escapes. Boekingen verlopen vlot en snel krijg ik de boekinginformatie via mail gestuurd. Makkelijk en duidelijke info op de site, hotels en boeking zijn tot in de puntjes in orde, kregen ook een kleine attentie bij aankomst/vertrek. We gaan altijd via Secret Escapes boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen communicatie

    I. Moesbergen08-08-2016

    Mooi Hotel besteld, snel een duidelijke bevestigingsmail ontvangen, prijs was top.
    Helaas eenmaal aangekomen bij het hotel bleek dat voor dit weekend de boekingen via Secret Escapes niet waren binnengekomen. Gelukkig waren wij er van vrijdag op zaterdag, anders zouden wij naar een ander hotel gestuurd worden. Maar erg slecht dat secret escapes de boekingen niet goed gecommuniceerd, en als het hotel de organisatie belt ook geen gehoor krijgt. Vraag mij dan af of dit niet vaker gebeurt, die kans wil ik niet lopen dus 1 keer en nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Reclame is ok

    Marnix24-07-2016

    Sommige klagen over de spam van secret escapes, maar ik krijg af en toe een mailtje in mijn box en dat is prima, want ik heb inmiddels al gebruik gemaakt van 2 leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk betaald en afgehandeld en prima hotels. Klein puntje was dat ik de bevestigingsmail dan wel weer in mijn spam-box vond, maar goed daar kan secret escapes denk ik weinig aan doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Uitgekomen op een bijzonder grappig plekje!

    Wouter Schol20-07-2016

    Doordat secret een superaanbieding had naar servie heb ik dat voor de gein gewoon gedaan. En zo zat ik voor 200 euro een paar dagen in belgrado. Nooit gedacht dat ik daar nog eens heen zou gaan, maar heel anders dan ik verwacht had. Zonnig, netjes, en superaardige mensen. Aanrader! (Allure Caramel hotel). Mvg Wouter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goedkoop naar luxe hotels

    Evi Janssen27-06-2016

    Echt een ontdekking! Heb al een aantal keer een hele mooie aanbieding gehad. Wat een gat in de markt joh!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Even rondkijken kan geen kwaad

    Toncho18-03-2016

    Ik snap niet zo goed waarom je eerst moet inloggen om hun aanbod te mogen zien. Welke site heeft dat? Ik hoef bij bol.com toch ook niet in te loggen om eerst hun waar te kunnen zien? Maar goed, het zal wel. Aangemeld en wat blijkt; best leuke aanbiedingen. Af en toe kom je reizen tegen (vooral weekendjes weg) die de moeite waard zijn en niet bij andere reisaanbieders zit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Topplek in italie!

    Leonie29-02-2016

    Leuk dat ze dit concept uitgevonden hebben. Want ik zat in een topplek in italie en dat had ik nooit gevonden zonder secret escapes! Helemaal tot rust gekomen. Dankjewel secret escapes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helaas kwam er nog 250 euro aan belasting bij

    M.28-02-2016

    Leuke aanbieding gezien voor een weekje NY. Leuk hotel, mooi prijsje. Helaas bleek bij de definitieve betaling er nog 250 euro aan belasting bij te komen! Toen was het niet zo'n mooi prijsje meer :-(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Best ok

    Joep15-02-2016

    Je krijgt wel mail & aanbiedingen dus als je dat niet erg vindt is het prima. Soms nog een leuke aanbieding ertussen (ben laatst naar venetie geweest via secret) en ik kon me makkelijk weer afmelden daarna.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    goed zoeken = leuke aanbiedingen

    Mandy Booij30-01-2016

    Leuke aanbiedingen. Goed zoeken maar je vindt ze wel uiteindelijk. Vaak specifieke dagen, maar als je dan kan, dan is het ook een koopje! Zelf laatst in een 5 sterren hotel geslapen in Parijs, voor nog geen 80 euro pp!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kon er niet zoveel mee

    Tienus25-01-2016

    Aangemeld maar kon niet direct iets vinden wat me aansprak. Misschien voor jou wel hoor, alleen voor mij niet - ik ben meer van het avontuurlijke en het waren vooral hotels in steden zoals parijs, new york of londen. Maar goed, aanmelden kan altijd want dat is toch gratis. Ik zou er alleen zelf geen reis boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Wow!

    Patrcia18-01-2016

    Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj slapen normaal niet in dit soort luxe hotels dus dit was wel eens een keer leuk. Romantisch met 2 in zo een hotel is wel een ervaring! Alles was mooi, lekker gegeten en ook gewoon een heel rustig hotel met top service. Ik kreeg het weekendje van mijn vriend als verrassing en hij heeft mij zeker verwend hiermee! Dus voor mij was het ook een secret escape maar ik moest het wel even uit hem trekken hoeveel hij betaald had. Want ik schrok even toen ik zag in welk hotel we zaten en hoeveel dat wel niet gekost moest hebben. Gelukkig vertelde hij me dus dat het voor de helft was en toen viel het wel mee. Maar bedankt dus secret escape voor dit mogelijk maken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zo kom je nog eens ergens!

    Ralph17-01-2016

    Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima meestal. Nu via secret escapes gezocht naar hotels in Londen en de aanbieding bij hotel dukes gaf ons 51% korting. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk want het was een 5sterren hotel. Maar zo kom je wel een keer ergens waar je normaal nooit zoveel voor zou uitgeven. Kijk dus goed bij de aanbiedingen, daar zit meestal wel eens wat tussen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kijken kan altijd

    A. Rapenberg13-01-2016

    Ik kan iedereen aanraden wel even te gaan kijken. Ze hebben leuke ideeen en soms zitten er goedkope aanbiedingen bij. Wel ook even goed kijken bij het hotel zelf want soms zijn ze duurder, soms goedkoper.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Niet secret, wel goedkoop

    Paddie07-01-2016

    Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het heel erg local en exclusief is, maar zodra het in de lonely planet staat houd het natuurlijk wel een beetje op. Dus volgens mij is het gewoon 1 grote marketing truuk. Maar goed, los daarvan had ik wel een vette korting te pakken en heb ik een hotelletje kunnen boeken voor zeker minder dan de helft waar ik het voor zag bij booking.com en hotels.be dus op zich de moeite waard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    niet zo secret

    AnneG24-10-2015

    Nou zo secret was het hotel niet, waar wij terecht kwam via secret escapes! Harstikke druk daar!
    Wel mooi enzo, maar toch jammer van de drukte.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Schrijf zelf een review over Secret escapes

    Uw beoordeling