Trip.com

Alle reviews

Trip.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Trip.com

Wil je er even tussenuit en ben je op zoek naar een onderneming waar je een reis kunt boeken? Dan zou het aanbod van Trip.com misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Hiermee kun je andere potentiële reizigers helpen beslissen of Trip.com iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Trip.com
Trip.com is een onderdeel van de Trip.com Group, een onderneming die sinds 2003 genoteerd is op de NASDAQ onder het aandelensymbool TCOM. Dit bedrijf heeft meer dan 45.100 medewerkers in dienst en 400 miljoen leden. Hiermee is het een van degrootste reisbureaus ter wereld. Trip.com heeft meer dan 1,4 miljoen hotels in 200 verschillende landen en regio's, waardoor het een uitgebreid hotelnetwerk heeft opgebouwd en klanten een ruime keuze aan accommodatie kan bieden. Het verreikende vliegnetwerk bestaat uit meer dan 2 miljoen afzonderlijke vliegroutes, waarmee meer dan 5000 steden met elkaar worden verbonden. Daarnaast biedt deze onderneming ook een Engelstalige klantenservice die de klok rond bereikbaar zou zijn, en verschillende andere reisproducten. Hierop zou je er als klant op kunnen vertrouwen dat je volgende reis in goede banen wordt geleid.

Producten en diensten van Trip.com
Beschik je al over een account bij Trip.com? Dan kun je je via de website aanmelden. Als je nog geen account hebt, en je dit wenst, kun je dit eveneens via de website aanmaken. Om je zoekopdracht te starten, kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Hotels, Vluchten, Treinen en Trip.com beloningen. Vervolgens kun je een reeks andere parameters invoeren, zoals je gewenste bestemming, reisdata en aantal reizigers. Op de homepage kun je ook meer lezen over aanbiedingen voor populaire routes en aanbevolen hotels, of jezelf inschrijven op de nieuwsbrief om in de toekomst geen enkele aanbieding te moeten missen. Volgens de informatie op de website, kun je bij Trip.com rekenen op een beproefd en betrouwbaar aanbod, een alles-in-één reispartner en betrouwbare ondersteuning. Heb je een vraag voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Trip.com
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? En ben je op zoek naar een platform om een eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van het aanbod en of je kunt rekenen op snelle, vriendelijke hulp van de klantenservice. Of misschien heb je wel een aantal nuttige tips die je maar al te graag zou willen delen? Wij kijken alvast uit naar je review! En als je meer wilt lezen over gelijkaardige bedrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!