ErvaringenSite

  Ervaringen Trip.com

  Wil je er even tussenuit en ben je op zoek naar een onderneming waar je een reis kunt boeken? Dan zou het aanbod van Trip.com misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Hiermee kun je andere potentiële reizigers helpen beslissen of Trip.com iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Trip.com

  Trip.com is een onderdeel van de Trip.com Group, een onderneming die sinds 2003 genoteerd is op de NASDAQ onder het aandelensymbool TCOM. Dit bedrijf heeft meer dan 45.100 medewerkers in dienst en 400 miljoen leden. Hiermee is het een van degrootste reisbureaus ter wereld. Trip.com heeft meer dan 1,4 miljoen hotels in 200 verschillende landen en regio's, waardoor het een uitgebreid hotelnetwerk heeft opgebouwd en klanten een ruime keuze aan accommodatie kan bieden. Het verreikende vliegnetwerk bestaat uit meer dan 2 miljoen afzonderlijke vliegroutes, waarmee meer dan 5000 steden met elkaar worden verbonden. Daarnaast biedt deze onderneming ook een Engelstalige klantenservice die de klok rond bereikbaar zou zijn, en verschillende andere reisproducten. Hierop zou je er als klant op kunnen vertrouwen dat je volgende reis in goede banen wordt geleid.

  DE ALLEREERSTE VAKANTiE MET ONS GEZiN VAN 6 ❤️ | Bellinga Vlog #2155

  Producten en diensten van Trip.com

  Beschik je al over een account bij Trip.com? Dan kun je je via de website aanmelden. Als je nog geen account hebt, en je dit wenst, kun je dit eveneens via de website aanmaken. Om je zoekopdracht te starten, kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Hotels, Vluchten, Treinen en Trip.com beloningen. Vervolgens kun je een reeks andere parameters invoeren, zoals je gewenste bestemming, reisdata en aantal reizigers. Op de homepage kun je ook meer lezen over aanbiedingen voor populaire routes en aanbevolen hotels, of jezelf inschrijven op de nieuwsbrief om in de toekomst geen enkele aanbieding te moeten missen. Volgens de informatie op de website, kun je bij Trip.com rekenen op een beproefd en betrouwbaar aanbod, een alles-in-één reispartner en betrouwbare ondersteuning. Heb je een vraag voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Trip.com

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? En ben je op zoek naar een platform om een eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van het aanbod en of je kunt rekenen op snelle, vriendelijke hulp van de klantenservice. Of misschien heb je wel een aantal nuttige tips die je maar al te graag zou willen delen? Wij kijken alvast uit naar je review! En als je meer wilt lezen over gelijkaardige bedrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Trip.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trip.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trip.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trip.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trip.com actief?

  Trip.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trip.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.