Tripadvisor

Alle reviews

Tripadvisor

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Tripadvisor

Tripadvisor, voluit ook wel Tripadvisor Inc. is een Amerikaans online reis bedrijf dat een website en mobiele app exploiteert met door gebruikers gegenereerde inhoud en een vergelijkingswebsite. Het biedt ook online hotelreserveringen en boeken voor vervoer, accommodatie, reis ervaringen en restaurants. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tripadvisor lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse online bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Tripadvisor
Tripadvisor is opgericht in februari van het jaar 2000 door Stephen Kaufer, Langley Steinert, Nick Shanny en Thomas Palka. Stephen Kaufer heeft verklaard dat het oorspronkelijke idee geen door gebruikers gegenereerde beoordelingssite voor social media was. Het bedrijf is eigenlijk begonnen als een site waar de oprichters meer gefocust waren op de officiële woorden uit reisgidsen of kranten of tijdschriften. Het bedrijf had in het begin ook een knop die zei: : "Bezoekers, voeg je eigen recensie toe" en zo is de bal gaan rollen. Startgeld werd verkregen van Flagship Ventures, de Bollard Group en particuliere investeerders. In april 2009 werd Tripadvisor ook gelanceerd in China. In februari 2020 veranderde het bedrijf zijn naam van TripAdvisor in Tripadvisor, met een kleine letter "a". 

Producten en diensten van Tripadvisor
Het Amerikaanse online reis bedrijf exploiteert dus een website en mobiele app met door gebruikers gegenereerde inhoud en een vergelijkingswebsite die u helpen met het plannen van uw "trip". Vandaar ook de naam Tripadvisor. Het meest opvallende merk van het bedrijf, de website Tripadvisor.com zelf, bereikte in 2019 gemiddeld bijna vijf honderd miljoen unieke bezoekers per maand. De Tripadvisor-app behoorde vanaf januari 2021 tot de top tien van reis-apps in 26 landen. De website heeft versies in bijna vijftig markten en 28 talen wereld wijd. Het bevat ongeveer negen honderd miljoen beoordelingen en meningen over ongeveer negen miljoen establissementen. Hieronder vallen 1,4 miljoen hotels, herbergen, bed & breakfasts en speciale accommodaties, 842,000 huurwoningen, zes miljoen restaurants en één miljoen reis ervaringen wereld wijd. 

Waar u volgende reis dus ook heen gaat, de kans is groot dat u op de website van Tripadvisor tips kunt vinden voor restaurants, hotels of alles wat ook maar een klein beetje met uw reis te maken heeft. Het concept van Tripadvisor lijkt dus een beetje op het concept van deze website, alleen kunt u op deze website vooral op ervaringen over bedrijven zoeken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Tripadvisor
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Tripadvisor? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tripadvisor op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tripadvisor vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tripadvisor of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Tripadvisor nu achter.