ErvaringenSite

  Ervaringen Tripadvisor

  Tripadvisor, voluit ook wel Tripadvisor Inc. is een Amerikaans online reis bedrijf dat een website en mobiele app exploiteert met door gebruikers gegenereerde inhoud en een vergelijkingswebsite. Het biedt ook online hotelreserveringen en boeken voor vervoer, accommodatie, reis ervaringen en restaurants. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tripadvisor lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse online bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Tripadvisor

  Tripadvisor is opgericht in februari van het jaar 2000 door Stephen Kaufer, Langley Steinert, Nick Shanny en Thomas Palka. Stephen Kaufer heeft verklaard dat het oorspronkelijke idee geen door gebruikers gegenereerde beoordelingssite voor social media was. Het bedrijf is eigenlijk begonnen als een site waar de oprichters meer gefocust waren op de officiële woorden uit reisgidsen of kranten of tijdschriften. Het bedrijf had in het begin ook een knop die zei: : "Bezoekers, voeg je eigen recensie toe" en zo is de bal gaan rollen. Startgeld werd verkregen van Flagship Ventures, de Bollard Group en particuliere investeerders. In april 2009 werd Tripadvisor ook gelanceerd in China. In februari 2020 veranderde het bedrijf zijn naam van TripAdvisor in Tripadvisor, met een kleine letter "a".

  spontane vakantie naar griekenland met eef

  Producten en diensten van Tripadvisor

  Het Amerikaanse online reis bedrijf exploiteert dus een website en mobiele app met door gebruikers gegenereerde inhoud en een vergelijkingswebsite die u helpen met het plannen van uw "trip". Vandaar ook de naam Tripadvisor. Het meest opvallende merk van het bedrijf, de website Tripadvisor.com zelf, bereikte in 2019 gemiddeld bijna vijf honderd miljoen unieke bezoekers per maand. De Tripadvisor-app behoorde vanaf januari 2021 tot de top tien van reis-apps in 26 landen. De website heeft versies in bijna vijftig markten en 28 talen wereld wijd. Het bevat ongeveer negen honderd miljoen beoordelingen en meningen over ongeveer negen miljoen establissementen. Hieronder vallen 1,4 miljoen hotels, herbergen, bed & breakfasts en speciale accommodaties, 842,000 huurwoningen, zes miljoen restaurants en één miljoen reis ervaringen wereld wijd.

  Waar u volgende reis dus ook heen gaat, de kans is groot dat u op de website van Tripadvisor tips kunt vinden voor restaurants, hotels of alles wat ook maar een klein beetje met uw reis te maken heeft. Het concept van Tripadvisor lijkt dus een beetje op het concept van deze website, alleen kunt u op deze website vooral op ervaringen over bedrijven zoeken.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Tripadvisor

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Tripadvisor? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tripadvisor op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tripadvisor vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tripadvisor of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Tripadvisor nu achter.

  Tripadvisor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tripadvisor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tripadvisor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tripadvisor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tripadvisor actief?

  Tripadvisor is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tripadvisor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.