Tripadvisor Reviews

: 8
75% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
sofia
Man, ik had zo'n goede review geschreven over dat hotel, en dan krijg je opeens zo'n negatieve review die de mijne helemaal onderuit haalt! Ze deden alsof ik geld kreeg van het hotel of e...Lees verder
A
Alyssa
Ik had de eer om te dineren in het pizzeria restaurant Garda, dat op slechts 10 meter van de promenade ligt. De sfeer in het restaurant was gezellig en ik voelde me er meteen thuis. Ik waardeerde d...Lees verder
A
arne
We zijn naar Alanya geweest en hebben meerdere keren gegeten bij een restaurant met super lekker eten en geweldige service. Het personeel was supervriendelijk en niet opdringerig. Ali was echt onze...Lees verder
N
niels
Ik gebruik altijd deze app wanneer ik onderweg ben. Ik vind het geweldig hoe handig en behulpzaam het altijd is. Er zijn zoveel verschillende plaatsen beschikbaar (met foto's meestal, wat hand...Lees verder
D
daan
Ik vind het echt geweldig om hulp te krijgen van anderen wanneer ik op reis ga. Het is zo handig om advies te krijgen van mensen die al op die plek zijn geweest en weten wat er te doen is. Ik ben z...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte communicatie op Tripadvisor

  Man, ik had zo'n goede review geschreven over dat hotel, en dan krijg je opeens zo'n negatieve review die de mijne helemaal onderuit haalt! Ze deden alsof ik geld kreeg van het hotel of er nooit was geweest, belachelijk! Dat is echt niet fair, toch. Ik wou echt klagen bij Tripadvisor, maar er was nergens een contactformulier of e-mailadres te vinden. Het is toch belangrijk dat je je eigen ervaring deelt in een review en niet anderen gaat aanvallen. Ik kon alleen maar op het vlaggetje klikken om het als ongepast te markeren, maar kon niet uitleggen waarom. Dat kan toch niet, Tripadvisor!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cenare a Desenzano del Garda

  Ik had de eer om te dineren in het pizzeria restaurant Garda, dat op slechts 10 meter van de promenade ligt. De sfeer in het restaurant was gezellig en ik voelde me er meteen thuis. Ik waardeerde de vriendelijkheid, hoffelijkheid en professionaliteit van het personeel enorm. Het eten dat werd aangeboden was gevarieerd en van uitstekende kwaliteit, de porties waren royaal en de prijs was echt redelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed eten in Alanya

  We zijn naar Alanya geweest en hebben meerdere keren gegeten bij een restaurant met super lekker eten en geweldige service. Het personeel was supervriendelijk en niet opdringerig. Ali was echt onze favoriet, hij had oog voor de klanten en maakte onze ervaring nog beter. De optredens daar waren echt geweldig en droegen bij aan de leuke sfeer van de plek. Zeker een aanrader om eens naartoe te gaan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis-applicatie

  Ik gebruik altijd deze app wanneer ik onderweg ben. Ik vind het geweldig hoe handig en behulpzaam het altijd is. Er zijn zoveel verschillende plaatsen beschikbaar (met foto's meestal, wat handig is), reistips, enzovoort. Ik geniet echt van de ervaring, het maakt het zoveel gemakkelijker om de wereld te verkennen met deze app. Dikke merci aan de ontwikkelaars!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Plannen maken voor reis

  Ik vind het echt geweldig om hulp te krijgen van anderen wanneer ik op reis ga. Het is zo handig om advies te krijgen van mensen die al op die plek zijn geweest en weten wat er te doen is. Ik ben zo blij dat ik deze website heb ontdekt, het maakt het plannen van mijn trip zoveel makkelijker!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf in een resort

  Chogogo ligt mooi tussen het groen, maar het strand is echt wel klein en oud. De bedden zijn wel oké, maar de service kan beter. Er is niet veel keukengerei en de prijzen in de supermarkt zijn gewoon belachelijk hoog.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel verblijf in Brussel

  De service en accommodatie van het hotel waren echt top! De kamers waren lekker ruim en comfortabel, en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was overheerlijk en de barman heeft zelfs een speciale mocktail voor me gemaakt. Ik kom hier zeker nog eens terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte ervaring met censuur

  In het verleden heb ik al veel reviews geschreven over verschillende restaurants en plekken die ik heb bezocht. Maar in juni schreef ik een artikel over een bepaalde bestemming waar ik de prijzen erg gestegen vond ten opzichte van 2012. Jammer genoeg werd mijn recensie gecensureerd door Tripadvisor. Sindsdien heb ik besloten om geen reviews meer te schrijven, omdat ik vind dat Tripadvisor niet neutraal is. Het is spijtig dat een platform dat bedoeld is om eerlijke meningen te delen, selectief is in wat wel en niet wordt gepubliceerd. Daarom ben ik teleurgesteld en kap ik met Tripadvisor.


Anderen bekeken ook