Ervaringen TUI reizen

In de Belgische reisbranche is TUI dé marktleider. Met ongeveer 2.500 medewerkers in België zijn zij de grootste reisorganisatie van België. Via hun merken bieden ze vakanties aan voor een groot publiek. Merken van TUI zijn: TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Daarnaast beschikt TUI over een eigen luchtvaartmaatschappij, genaamd TUIfly.

Wat biedt TUI?

TUI biedt vakanties aan voor elke reiziger. Daarbij maken ze gebruik van hun ruime aanbod aan merken. TUI biedt onder andere:
- Zonvakanties;
- Verre reizen;
- Stedentrips;
- Autovakanties;
- Wintersportvakanties en;
- Rondreizen.

Middels de online zoekmachine van TUI is het mogelijk om al uw wensen op te geven, zodat u een reis (of accommodatie) wordt geboden die helemaal bij uw wensen aansluit.

Als klap op de vuurpijl biedt TUI een gratis annuleren-policy. Hiermee kunt u kosteloos uw reis annuleren wanneer u zich bedenkt.

Aanbiedingen

Door het brede en diepe aanbod van reizen, zijn er vaak tickets en/of reizen in de aanbieding. Hierdoor kunt u voor een scherpe prijs toch uw droombestemming bezoeken. Zo houdt u nog wat over zodat u nog meer kunt genieten van u al geweldige vakantie.

Last-minute vakanties

Heeft u op het laatste moment toch besloten om nog op vakantie te gaan? Wilt u toch nog de zon op zoeken dit jaar? Of misschien bent u meer op zoek naar de sneeuw? Bij TUI kunt u op de pagina waar de last-minute vakanties te vinden zijn aangeven waar u naar op zoek bent. Door het ruime aanbod aan zowel accommodaties als bestemmingen, zit er altijd wel iets bij waardoor u een vakantie met een glimlach ervaart.

Wat belooft TUI?

TUI doet er alles aan om belevenissen te bieden die zorgen voor een tevreden gevoel bij de reizigers, maar ze gaan nog een stap verder. Ze proberen niet alleen aan de verwachtingen van de reizigeres te voldoen, maar ze te overtreffen. Dat is terug te zien in hun slogan: more than a smile. Door de goede service van TUI, zijn ze in 2014 én 2015 verkozen tot beste website van het jaar. Daar bovenop zijn ze ook nog eens verkozen tot beste reisaanbieder van 2015.

Waarom kiezen voor TUI?

TUI belooft om de verwachtingen van hun reizigers te overtreffen. Dat doen ze door:
- Scherpe prijzen;
- 194.000 beoordelingen van TUI reizigers, zodat u een beeld heeft van wat anderen in het verleden van diensten van TUI vonden;
- Verantwoord reizen;
- Een eigen vliegmaatschappij;
- 130 TUI winkels, waar u een uitgebreid advies over u vakantie kan worden gegeven.

Hoe gaat TUI om met vragen en klachten?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met TUI. Voor u contact opneemt kunt u ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat uw vraag hier wel tussen en heeft u direct antwoord. Mocht dit niet het geval zijn, bestaat er de mogelijkheid tot een live chat met een van de medewerkers. Zo krijgt u direct gespecialiseerd antwoord op uw vraag. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met het TUI Contact Center. U kunt het TUI Contact Center bereiken op maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 23:00 uur. Als dit u niet schikt, kunt u altijd nog op zondag bellen, tussen 09:00 en 23:00 uur.

Heeft u onverhoopt toch klachten? Dan kunt u dit binnen een maand na terugkomst kenbaar maken via het webportaal van TUI.

Als u liever persoonlijk contact heeft met TUI, kunt u langsgaan bij een van de 130 TUI winkels in België. Op de website kunt u vinden welke winkel het dichtst bij u in de buurt ligt.

Wat is uw mening over TUI?

Heeft u uw droombestemming gevonden dankzij TUI? Of heeft u duidelijk en helder advies gehad en daardoor uw ideale vakantie ervaren? Deel dit dan met anderen! Geef aan wat u van TUI vond zodat andere mensen ook die glimlach op hun gezicht krijgen tijdens het ervaren van hun droomvakantie.

Lees eerst ervaring zodat u zeker weet of u wel, of niet kunt boeken bij TUI. Zo gaat u voorbereid op reis! Lees duizenden ervaringen bij ErvaringenSite.be!

TUI reizen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

7,6
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9

Service

7

Prijs

7,4

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Nooit meer TUI

De vlucht verliep vlekkeloos en aangenaam : bestemming Boavista.
Het hotel viel vreselijk tegen : vuile kamer, penetrante beergeur op de kamer van zodra iemand het toilette doortrok, enz.
Toen we het aan de TUI-hostess meldden, was haar laconieke antwoord : ik weet het, er wordt aan gewerkt. Maar beoordelingen van maanden tevoren klonken hetzelfde : de werken duurden wel erg lang...
Toen we bij terugkomst onze ontgoocheling uitten, kregen we een uiterst hooghartig antwoord van TUI terug, alsof al onze klachten leugens waren ! Zij zegden ook dat we geen aanspraak konden maken op een financiële tegemoetkoming. In 's hemels naam, daar hadden wij nog niet eens aan gedacht, nog minder over geschreven : wij zijn geen bedelaars !
Wij willen alleen anderen behoeden voor dezelfde ontgoocheling, en hadden tenminste op een eerlijker en beleefder antwoord gerekend.
Wij zijn evenmin leugenaars !
Greet Vloeberghs-Loddewijkx Wilrijk

Door: Loddewijkx Greet16-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Barkie kidsclub

Met Tui naar HD Parque Cristolbal op Gran Canaria geweest. Super fijne vakantie gehad. Vooral de Barkie kidsclub is echt leuk voor de kinderen. Op enkele TUI bestemmingen is de Barkie Kidsclub aanwezig. Onze volgende vakantie gaat zeker weer naar een Barkie Kidsclub vakantie.

Door: Familie Veldt05-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Atlantica akti zeus

Onlangs 10 dagen in Kreta geweest , bij Atlantica Akti Zeus , TOP vakantie gehad , niet alleen door elke dag mooi weer maar ook een uitstekend hotel , volledig gerenoveerd , super service en vriendelijkheid van alle medewerkers van het Hotel. Uitstekend eten.
Leuk waterpark erbij en strand op paar meter afstand van het zwembad dus alles in de buurt.

Door: Rob Jonkheer04-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

wijzigingen

Wij vinden het heel vervelend maatschappij, ze hebben te veel regels. Wil je je tickets wijzigen of naar een persoonswijziging is helaas NIET mogelijk. De annuleringskosten zijn 100% en je krijg niks terug. Moet je een nieuwe ticket aanschaffen(oplichterij) . Stel je voor dat je een letter verkeerd typt, wees voorzichtig. Voortaan gaan we alleen met TRANSAVIA vliegen.

Door: Lenny22-02-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Holland International

Dit is een hele fijne reisorganisatie.

Vroeger boekten wij altijd bij Holland International, dat is nu Tui geworden.

Wel jammer dat ons oude reisbureautje niet meer bestaat, want dat was ook altijd fijn. Reisgidsen halen, uitkiezen en dan uitgebreid op dat kantoor gaan zitten boeken. Altijd de beste service.

Inmiddels zijn er veel concurrenten waar je ook goed kunt boeken, maar niet meer in zo'n gezellig reisbureautje. En ik blijf warme herinneringen overhouden aan dat reisbureautje en de prachtige vakanties die w ij daar boekten, dus ik boek nog steeds graag bij TUI.

Door: Van der Weide18-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Geen problemen

Ik boek al jaren bij ze. Zowel winter als zomervakantie voor de hele familie en nog nooit problemen gehad.

Door: Herma & Gert18-01-2016
alle reizen op 1 site25-03-2016

Dank u wel voor dit compliment!! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

Myriam Cools20-08-2019

Het antwoord op onze klacht is alles behalve. Ze laten ons overkomen als leugenaars ondanks de foto's ! Boeken al jaaaaaren bij Tui maar nog 1 x en dan gedaan !

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over TUI reizen

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)