ErvaringenSite

  Ervaringen Voetbalreizen.com

  Heb je een uitgesproken passie voor voetbal en wil je jezelf, een familielied of een vriend trakteren op een georganiseerde voetbalreis naar een van de vele Europese voetbalcompetities? Bekijk dan zeker eens de persoonlijke reviews van andere mensen over Voetbalreizen.com. Op deze pagina kom je alles te weten over het product en de diensten van deze Nederlandse onderneming. Heb je zelf al een arrangement gekocht bij Voetbalreizen.com en wil je je eigen positieve of negatieve ervaring met ons en onze bezoekers delen? Ook dat is mogelijk door zelf een korte review over dit bedrijf te schrijven. Jouw informatie kan namelijk andere mensen helpen om voor zichzelf te beslissen om er al dan niet enkele dagen tussenuit te gaan met Voetbalreizen.com.

  Over Voetbalreizen.com

  Voetbalreizen.com is een onderneming die al meer dan 16 jaar volledig of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen aanbiedt. Dit bedrijf wordt geleid door twee heren die een uitgesproken passie hebben voor voetbal en alles wat daarmee te maken heeft. Hun doel is om je dichter bij de talrijke spannende Europese competities te brengen. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en groepen kunnen bij Voetbalreizen.com terecht voor een arrangement. Voetbalreizen.com zegt een beroep te doen op de nieuwste technieken om de klant en het aanbod met elkaar in verbinding te brengen, waardoor er volgens hen meer tijd is voor service, persoonlijk contact en ondersteuning.

  Vier meiden in Lloret de Mar worden geholpen | Red Mijn Vakantie

  Producten en diensten van Voetbalreizen.com

  Bij Voetbalreizen.com kun je een arrangement van één of meerdere overnachtingen naar een van de vele Europese voetbalcompetities kopen, inclusief retourvlucht en wedstrijdticket met zitplaats. Op de site kun je een keuze maken uit de voorgestelde landen, competities of clubs. Er zijn ook aparte buttons voor maatwerk/groepsreizen, trainingskampen en cadeaubons. Antwoorden op veelgestelde vragen vind je in de rubriek FAQ, en volgens de informatie op de site kun je ook voetbal en darts met elkaar combineren indien gewenst. Volgens Voetbalreizen.com kun je bij elk arrangement rekenen op zitplaatsen bij elkaar in het stadion, 24/7 bereikbaarheid, meer dan 16 jaar ervaring en een gepersonaliseerd reisplan. De klantendienst van Voetbalreizen.com is bereikbaar via het contactformulier op de site, telefonisch van maandag tot vrijdag en per e-mail. Als je niet direct vindt wat je zoekt, kun je gebruikmaken van de aangeboden zoekfunctie.

  Complimenten, klachten en tips voor Voetbalreizen.com

  Ben je al naar een Europese voetbalwedstrijd gaan kijken met Voetbalreizen.com en ben je bereid om 5 minuten van je tijd op te offeren? Dan kun je er op deze pagina ook voor kiezen om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief is, want alles wordt hoe dan ook gepubliceerd. Dit geeft onze websitebezoekers de kans om nuttige informatie over jouw persoonlijke ervaringen met Voetbalwereld.com te lezen, voordat ze zelf beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf iets voor hen kunnen betekenen. Wil je weten wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die weekendtrips aanbieden? Op deze pagina kun je de reviews van andere mensen over Fletcher bekijken. Wie weet past het aanbod van deze onderneming nog beter bij datgene wat jij in gedachten hebt!

  Voetbalreizen.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Getafe realmadrid

  Heb geboekt om real madrid getafe te kijken, maar door corona konden we niet gaan. Heb meer dan 500 euro kwijtgespeeld aan niets. Kreeg alleen de wedstrijdtickets terug. Hotel en vliegtuigtickets niet terugbetaald gekregen. Dus heb 500euro verlies gemaakt aan letterlijk niets. Welke reisorganisatie boekt er nu non refundable tickets in tijden van een pandemie? Ben zeer teleurgesteld en ze hebben men vertrouwen geschonden. In de toekomst zoek ik zelf een vlucht + hotel + wedstrijdkaarten, waardoor ik niet nog eens men geld ga kwijtspelen. Zeer triest dat ze ons geld hebben verspild aan niets.

  Door: Mo09-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Voetbalreizen.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voetbalreizen.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Voetbalreizen.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voetbalreizen.com actief?

  Voetbalreizen.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voetbalreizen.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.