TopTicketshop

Alle reviews

TopTicketshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aan Zee

10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Zoweg

2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

TopTicketshop

TopTicketshop

Op zoek naar een bedrijf die u de unieke combinatie van lage prijzen met premium service aan tickets kan leveren? Wenst u een aangename koopervaring te hebben bij de aankoop van uw tickets en niet meer te maken hoeven krijgen met onnodige stress? Waar kunt u nog terecht voor een “last minute” ticket? Weest niet verder ongerust! Hier bij ErvaringenSite bent u terecht voor informatie over ticketbureaus waar u snel en betaalbaar tickets kunt aankopen voor diverse evenementen. ErvaringenSite geeft u informatie over verkooplocaties met de tools in de ticketindustrie om u een handreiking aan te bieden, die u in staat zal stellen een goed doordachte keus te maken over het bureau waar u uw aankoop wenst te doen. Bekijk hier op ErvaringenSite de reviews van anderen die al ervaring hebben gehad met TopTicketshop . 

 

Over TopTicketshop

Top Ticketshop is een secundair ticketbureau, opgericht door Sarah en Anouk, Team TopTicketshop die er werk van maakt altijd tickets voorradig te hebben voor het bijwonen van live-evenementen. Het tijdig en veilig voorzien van tickets aan fans is het voornaamste doel van deze online winkel. Op de website is er een concertagenda van heel Nederland te vinden, waarin het overzicht opgenomen is van alle concerten, evenementen en andere voorstellingen.

 

Producten en diensten van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te krijgen tickets binnen de evenementenindustrie. Met een breed scala aanbod aan tickets is deze online winkel in staat haar klanten te voorzien van een ticket en te verzekeren van goede plaatsen in de verschillende zalen en stadions tijdens de evenementen.  Ook voor tickets van evenement die bij overige ticket concurrenten zijn uitverkocht. Het Team TopTicketshop draagt ervoor zorg dat men niet een jaar van tevoren een besluit hoeft te nemen of men wel of niet naar een concert of sportwedstrijd wilt; om tijdig over het ticket te beschikken. Geen lange wachtrijen, maar gewoon eenvoudig en op uw eigen tijd uw tickets online bestellen.

 

Complimenten, klachten en tips voor TopTicketshop

Het Team TopTicketshop meent er van verzekerd te zijn tot de meest alerte klantenservice in de film – en muziekindustrie te behoren. Elk moment beschikbare dienstverlening en klantenservice, waarbij de klant zelf bepaalt op hoe hij of zij in contact met TopTicketshop wenst te treden. Altijd op tijd geleverd, deskundig advies en veilig betalen. Voor de financiële afwikkeling kan de klant gewoon giraal online betalen met de Debit en Credit Card. Hooguit binnen 1*24 uur kan de klant over zijn of haar ticket beschikken. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar.  

 

Hebt u ook ervaring met TopTicketshop en haar dienstverlening? Is het echt zo goed als zij doet vermoeden? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt TopTicketshop zich aan zijn woord? Laat ons uw mening achter op onze website.

 

Nog niet bekend met TopTicketshop ? Lees dan hier op ErvaringenSite de uitgebreide reviews over de ticketverkoop van TopTicketshop en haar dienstverlening.