26% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

W
Warre De Ridder
Gisteren ben ik naar de match tussen Leverkusen en Qarabag geweest en dat verliep vlot, geen enkel probleem. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat het ticket zei dat tickets die via het pl...Lees verder
M
margaux
Na het lezen van enkele negatieve reviews was ik wat twijfelachtig, maar ik dacht dan uiteindelijk toch maar tickets te kopen voor een voetbalwedstrijd die die avond plaatsvond. Tot mijn verbazing ...Lees verder
E
E. Moreau
Ik ben gisteren naar het concert van Hans Zimmer in Keulen geweest en ik heb mijn kaartjes via Viagogo besteld. De tickets werden mooi op tijd geleverd door UPS, een week nadat ik ze besteld had. H...Lees verder
S
Segers
Ik was eerlijk gezegd een beetje bezorgd door de reviews, maar gelukkig kwamen de tickets een dag van tevoren aan. Ze waren wel voor het uitvak, maar het was uiteindelijk echt super leuk! We zijn n...Lees verder
C
C. Jacquet
In het begin was ik niet zeker door al die slechte reviews, maar onlangs heb ik tickets gekocht voor een Ajax match die over 3 weken zou doorgaan. Een paar dagen na mijn aankoop stonden de tickets ...Lees verder

Alle reviews (23)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Leverkusen vs Qarabag

  Gisteren ben ik naar de match tussen Leverkusen en Qarabag geweest en dat verliep vlot, geen enkel probleem. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat het ticket zei dat tickets die via het platform verkregen zijn misschien niet geldig zijn, maar uiteindelijk was er helemaal geen probleem. De klantendienst was behulpzaam en de tickets werden op tijd geleverd. Alles ging goed en ik kon zonder zorgen van de match genieten. Ik zou zeker opnieuw overwegen om tickets via dit platform te kopen voor volgende evenementen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets voor een voetbalwedstrijd

  Na het lezen van enkele negatieve reviews was ik wat twijfelachtig, maar ik dacht dan uiteindelijk toch maar tickets te kopen voor een voetbalwedstrijd die die avond plaatsvond. Tot mijn verbazing ontving ik meteen na mijn aankoop de tickets en kon ik zonder problemen naar de wedstrijd gaan. Alles verliep vlotjes en ik was uiteindelijk tevreden. Ondanks de slechte verhalen die ik gehoord had, bleek mijn aankoop toch een positieve ervaring te zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Concert Hans Zimmer tickets

  Ik ben gisteren naar het concert van Hans Zimmer in Keulen geweest en ik heb mijn kaartjes via Viagogo besteld. De tickets werden mooi op tijd geleverd door UPS, een week nadat ik ze besteld had. Het bestellen verliep vrij vlot en ik kreeg regelmatig updates over het concert. Alles bij elkaar genomen kan ik alleen maar zeggen dat alles prima verlopen is!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes ontvangen in uitvak

  Ik was eerlijk gezegd een beetje bezorgd door de reviews, maar gelukkig kwamen de tickets een dag van tevoren aan. Ze waren wel voor het uitvak, maar het was uiteindelijk echt super leuk! We zijn naar de wedstrijd Bayer Leverkusen tegen TSG Hoffenheim geweest en het was echt een geweldige ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Ajax tickets

  In het begin was ik niet zeker door al die slechte reviews, maar onlangs heb ik tickets gekocht voor een Ajax match die over 3 weken zou doorgaan. Een paar dagen na mijn aankoop stonden de tickets netjes in mijn Ajax account, ruim op tijd om zorgeloos te genieten van de match.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Adele tickets

  Ze bieden kaarten aan voor Adele die nog niet eens te koop zijn, wat verdacht lijkt. Ticketmaster heeft een interne doorverkoopoptie en niet via andere partijen, dus ik twijfel aan de echtheid van deze kaartverkoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niall Horan tickets

  Ik moet zeggen, gisteren was echt een gekke dag. Ik was zo blij toen ik eindelijk tickets vond voor het concert van Niall Horan. We waren super opgewonden en besloten last minute tickets te kopen via een ticketmarktplaats. Ik was wel een beetje bezorgd na het lezen van enkele reviews, maar gelukkig konden we de tickets scannen en mochten we binnen. Maar toen moesten we even naar buiten om iets in een locker te stoppen en bij terugkomst vertelden ze ons dat de tickets niet geldig waren. Na heel wat verwarring en hulp van een medewerker van ticketmaster mochten we uiteindelijk toch naar binnen. De medewerker waarschuwde ons om nooit bij die ene ticketverkoopwebsite te kopen. Dus wees voorzichtig en koop veilig via een betrouwbare ticketmarktplaats.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dure voetbalkaartjes

  Heel erg frustrerend! Ik heb veel geld uitgegeven aan iets dat niet goed was en toen kreeg ik ook nog eens foute informatie. Ze wilden het niet terugbetalen of annuleren. Echt slechte service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop voetbalticket

  Hey, ik wou gewoon even iets delen. Ik had een ticket gekocht voor een voetbalmatch, maar het had geen specifieke zitplaats- en rijnummer, enkel een sectie en ingang. Toen ik wat reviews las, begon ik me zorgen te maken of het ticket wel echt was. Ik heb uiteindelijk contact opgenomen met het officiële ticketbureau van de locatie om te checken of alles oké was, en het bleek inderdaad nep te zijn. Gelukkig kreeg ik mijn geld terug. Ik zou aanraden om altijd tickets te kopen van officiële websites.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelde kaartjes voor een sportevenement

  Ik had tickets besteld voor een sportevenement en had specifiek gevraagd om zitplaatsen in sector 15, dichtbij het veld in de eerste ring. Jammer genoeg, toen ik bij het stadion aankwam, bleken de tickets helemaal bovenaan te zijn, wat niet was wat ik had gevraagd. Ook was de service van de kaartlevering teleurstellend, want de tickets werden pas 4 uur voor de wedstrijd bezorgd. Dit zorgde voor onnodige stress tijdens mijn reis. Ik vind dat de prijs die we moesten betalen niet rechtvaardig was gezien de service en de zitplaatsen die we uiteindelijk kregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerstconcertkaarten André Rieu

  Ik besloot kaartjes te kopen voor het Kerstconcert van André Rieu via deze website, maar wat een teleurstelling. De prijs die ik zag bij het afrekenen bleek meer dan verdubbeld te zijn zodra ik had betaald. Dat voelt echt als oplichting en ik vind het erg jammer dat ik hierin ben getrapt. Ze maken duidelijk misbruik van klanten zoals ik die niet goed opletten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geld verspild aan voetbalwedstrijd in Milaan

  De tickets voor de voetbalwedstrijd in Milaan die ik kreeg waren echt veel te duur. En dan nog de zitplaatsen helemaal bovenaan, ver van het veld, dat viel echt tegen. Dus ik zou niet aanbevelen om hier te boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidende informatie

  De website verkoopt tickets die eigenlijk niet beschikbaar zijn en het contact met de klantenservice verloopt heel moeizaam. Ze spraken slecht Engels of Nederlands en op een bepaald moment werd het gesprek zelfs gewoon afgekapt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AS Roma tickets purchased

  Ik heb tickets voor AS Roma gekocht via het platform, maar helaas werd het evenement verplaatst en kon ik niet meer gaan. Daarom besloot ik om de tickets weer te verkopen voor een lagere prijs via het platform. Maar op de dag van het evenement kreeg ik een e-mail waarin stond dat de verkoop geannuleerd was, zonder enige uitleg waarom dit was gebeurd. Daarnaast vertelden ze me dat ik mijn geld niet zou terugkrijgen en dat ik een boete zou ontvangen. Na veel contact te hebben gehad met de klantenservice, die telkens beloofde dat het in orde zou komen en dat het gewoon een vergissing was van hun kant, kreeg ik telkens te horen dat ik binnen 5 werkdagen een reactie zou ontvangen. Na talloze pogingen om contact op te nemen, heb ik echter nooit meer iets van hen gehoord. Ik raad dit platform ten zeerste af en zal er in de toekomst zeker geen tickets meer kopen of verkopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van 2 voetbaltickets

  Ik heb 2 voetbaltickets gekocht en betaald, maar uiteindelijk maar 1 ticket gekregen. Ik heb verschillende keren gebeld en mij werd beloofd dat het in orde zou komen, maar bij aankomst in het stadion was dat niet zo. Dit is bedrog!


Anderen bekeken ook