ErvaringenSite

  Ervaringen Dagtickets

  Ook besparen op kosten en uitgaven? Bekijk Dagtickets om geld te besparen wanneer u tickets wilt kopen. Tickets voor meer dan 50 attractieparken, musea, dagattracties en dierentuinen in heel Europa. U kunt gemakkelijk en snel korting krijgen op tickets. Ook is het gemakkelijk om de tickets te bestellen op Dagtickets. U krijgt de tickets snel en gemakkelijk geleverd via uw email. Een mooie reisveiling met volop voordeel, dag uitjes en voordeel en korting zijn de belangrijkste steekwoorden voor Dagtickets.
  Wilt u weten wat anderen over Dagtickets zeggen en schrijven? Bekijk de reviews over Dagtickets op ErvaringenSite. Het is goed om te zien welke verschillende opties en mogelijkheden er zijn om op die manier een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om tickets te kopen bij Dagtickets.

  Over dagtickets

  Het is mogelijk om snel en gemakkelijk op Dagtickets voor verschillende dierentuinen, musea, dag attracties en ook volop attractieparken een ticket te boeken. Het mooie is dat het niet alleen voor België is, maar voor heel Europa. Na uw betaling zult u direct de tickets in uw mailbox krijgen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u niet in de rij hoeft te staan en hierdoor volop tijd bespaart door gebruik te maken van Dagtickets.
  Dagtickets is een onderdeel van Leisuree. Ook Rides is een onderdeel van Leisuree.

  Pretpark kortingen - tickets, maar dan betaalbaar!

  Diensten van dagtickets

  De kerndienst van Dagtickets is natuurlijk het aanbieden van tickets voor tal van attractieparken, musea, dierenparken en dag attracties. Ze doen dit in heel Europa. Ook als u dus op vakantie bent is het goed om te kiezen voor Dagtickets.

  Dagtickets werkt al vele jaren samen met de beste en meest gerespecteerde pretparken, attractieparken, dierentuinen en musea in België, Duitsland, België en vele landen daarbuiten. Dagtickets zorgt voor een uitgebreid aanbod van tickets en werkt altijd aan nieuwe samenwerkingen.

  De tickets zijn natuurlijk geldig wanneer u ze uitprint en een pretpark (bijvoorbeeld) gaat bezoeken. De ticketcodes en de barcodes zijn uniek en worden slechts een keer uitgegeven. U bent dus altijd verzekerd van een veilige boeking voor een geldige ticket.

  Door de goede samenwerking met de musea, pretparken en dierentuinen is het mogelijk om u scherpe prijzen aan te bieden. Ook worden er vaak gezamenlijke acties bedacht om u te laten profiteren van de goede samenwerking.

  De betaling op Dagtickets gaat via veilige betaalmethodes. Denk hierbij aan iDeal, paypal en het betalen van uw rekening via de creditcard.  Klachten, tips en complimenten over en voor dagtickets

  Bij dagtickets is er een aparte afdeling klantenservice. Klantenservice is van groot belang voor dagtickets. Daarom is de klantenservice van dagtickets via verschillende kanalen te bereiken. U kunt ze bereiken via de telefoon, per e-mail, via een chat en ook per post. Het is ook mogelijk om via Facebook ofTwitter contact op te nemen met dagtickets. U kunt reageren en dan binnen 48 uur uw reactie verwachten op uw vraag of klacht.
  Natuurlijk kunt u ook uw tips en complimenten inzenden naar dagtickets.

  Uw mening over dagtickets

  Heeft u al een keer een ticket besteld op dagtickets? Laat dan uw mening en review achter op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van dagtickets . Een review geven is in een handomdraai gedaan en het zijn vaak vele mensen welke hier hun voordeel mee kunnen doen. Wacht daarom niet langer en laat uw reactie achter op ErvaringenSite.

  Is dagtickets betrouwbaar? En is het goedkoper dan bij de kassa? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij dagtickets.be - Lees ervaringen en beoordelingen bij ErvaringenSite!

  Dagtickets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goedkope tickets Plopsaland

  Vorige week kaartjes besteld voor Plopsaland voor dit gisteren naar het pretpark te gaan.
  We kregen korting, daardoor waren de kaartjes een stuk goedkoper. Vooral fijn omdat we met een heel stel kinderen gaan.

  Het scheelde gisteren ook wachten, daardoor meer tijd in het park kunnen doorbrengen.

  We hebben allemaal een erg leuke dag gehad, het is een erg leuk park voor de kinderen

  Door: Bolke09-04-2017
  De Rycke Belinda26-07-2017

  volledig in orde! Tickets besteld, afgedrukt en de dag nadien naar Phantasialand geweest. Met een korting van 5 euro per volwassenenticket!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Naar Duinrell met 60 euro korting

  Met een gezin met drie kinderen is iedere uitstap een grote uitgave en dan is het extra fijn om korting te krijgen als je vooraf online kaartjes kopen kan. Scheelt ook weer in de rij, want onze kinderen zijn nog niet oud genoeg om dan rustig te blijven.

  Voor een familiedagje in Duinrell kregen we zelfs 10 euro korting per kaartje, dat scheelt dus al gauw 60 euro (oma ging ook mee).

  Door: Fabian de Zeeuw19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Dagtickets is super

  Dagtickets is super! Vaak veel goedkoper dan aan de kassa. Ik bestel hier (bijna) altijd als ik iets ga doen met me kinderen. Laatst een dikke 7 euro korting per kaartje voor de dungeons in amsterdam. Was gelukkig minder kwijt want die 22 euro was het niet waard. Check trouwens ook vakantieveilingen voor kaartjes van de dungeons want daar had ik er 2 voor nog geen 12 euro pp.

  Door: Sandaya11-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkope kaartjes voor Plopsaland

  Kaartjes voor Plopsland besteld voor mij met de kinderen.
  Stukje goedkoper en handig om van te voren kaartjes te hebben en niet in de rij te hoeven!!

  Door: Leonie21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Fiets

  Garantie’0’
  Ik heb geschreven voor de garantie.
  Noppes niks van garantie. Ik zeg wel niks zelf geen reactie.
  Dirk

  Door: Van Der Kelen Dirk 17-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  korting op kaartjes

  Ik kreeg korting op de kaartjes en ook was het handig van te voren al kaartjes te hebben en niet in een rij te hoeven.
  Ik zou dit zeker vaker doen.

  Door: Lize Benen07-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Dagtickets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dagtickets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Dagtickets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dagtickets actief?

  Dagtickets is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes, Voordeel & Winnen, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dagtickets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.