ErvaringenSite

  Ervaringen VVV Texel | Texel.net

  VVV Texel |Texel. Net

  Op zoek naar een camping, bed & breakfast of vakantiehuis waar uw hond meer dan welkom is? Kamperen in een tent of juist overnachten in stijl? Overnachten met een grote groep familie, vrienden, een bedrijfsuitje en daarvoor de geschikte groepsaccommodatie nodig? Wakker worden midden in de natuur en genieten van een vakantie op een bungalowpark, in de duinen, bij het bos of dicht bij een dorp zijn binnen de mogelijkheden. Evaringensite.be helpt u graag op weg! We zijn hier van alle markten thuis. Bij ErvaringenSite bent u niet alleen terecht voor de “last minutes” mogelijkheden, maar ook voor informatie hoe anderen hun bezoek aan VVV Texel hebben ervaren. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen VVV Texel |Texel. Net ervaring achter op ErvaringenSite.

  Over VVV Texel | Texel. Net

  VVV Texel is opgericht in 1898, als een belangrijke partner van TOP Texel, met als doel Texel te promoten als het ideale vakantie-eiland met alle logiesverstrekkers. De 7 gezellige dorpjes van Texel hebben allemaal hun eigen karakter. Ze worden omringd door heel veel natuur met meer dan circa 40 officiële natuurgebieden met bijzondere planten en enorme vogelrijkdom.

  Producten en diensten van VVV Texel | Texel. Net

  De verblijfsmogelijkheden door VVV Texel worden door een overzicht aangeboden op hun website, waar online boeken en betalen ook mogelijk is. Voor kamperen is er een keuze uit verschillende soorten campings, zoals campings in de duinen, bij het bos of dicht bij een dorp. Of een boerencamping. Het aanbod vakantiehuizen op Texel bestaat uit vrijstaande vakantiehuizen, appartementen, chalets en luxe villa's. Of kiezen uit diverse hotels: van 2-sterren hotels tot en met luxe 4-sterren hotels; een hotel dicht bij het strand of in de buurt van het bos. Op Texel kan worden gekozen voor een bed & breakfast in een dorp, rustig gelegen in het buitengebied of dicht bij het Noordzeestrand. Alle groepsaccommodaties zijn makkelijk bereikbaar en van alle gemakken voorzien! Verspreid over Texel vind je diverse parken. In Texel webshop kan men terecht voor Texelse producten, leuke cadeauartikelen en (geschenk)bonnen.

  Complimenten, klachten en tips voor VVV Texel | Texel. Net

  Zodra u in de webshop van VVV Texel iets bestelt en de online bestelprocedure afrondt, heeft u met VVV Texel een overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn. De gegevens van klanten ontvangen via de online bestelprocedure worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en hun privacy verklaring. Betalen kan via iDEAL, Bancontact/MisterCash, Mastercard/Visa of PayPal. Terug sturen, bij niet gebruik van het door u ontvangen product, kan binnen 14 dagen na ontvangst het product. U maakt dan gebruik van uw recht als consument op herroeping en gebruikt de wettelijke bedenktermijn.

  Hebt u al een bezoek gebracht aan VVV Texel? Wat is uw ervaring en mening met VVV Texel? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt VVV Texel zich aan de gemaakte afspraken? Laat ons uw mening achter op onze website ErvaringenSite.

  Op ErvaringenSite bieden wij u ook de gelegenheid om over VVV Texel en haar service, te lezen. Reviews van andere VVV Texel klanten zijn hier voor u verzameld.

  OP VAKANTIE NAAR DEZE TOFFE VILLA! | #453

  VVV Texel | Texel.net
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VVV Texel | Texel.net

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VVV Texel | Texel.net een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VVV Texel | Texel.net. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VVV Texel | Texel.net actief?

  VVV Texel | Texel.net is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VVV Texel | Texel.net gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.