100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Coppens
De informatie op de website was handig, maar ik vond het verwarrend dat de bon slechts 1 jaar geldig was, terwijl op de website stond dat het tot 3 jaar en 3 maanden geldig was. Ook vond ik het las...Lees verder
L
Loïc Verbruggen
Ik moet zeggen, dit is echt de beste klantenservice voor vrijetijdsbonnen. Ze zijn bereid om de geldigheid gratis te verlengen, zelfs als de bon al een paar dagen verlopen is. Ik geef ze geen perfe...Lees verder
S
Seppe
Ik zocht naar een tof verjaardagscadeau en besloot om een Wonderbox cadeau te bestellen. De website was duidelijk en het was super makkelijk om een keuze te maken uit de verschillende opties. Of je...Lees verder
N
N. Van den Bossche
Het was makkelijk om aan te kopen en ik vond de productbeschrijving op de website heel duidelijk. Ik kon zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen, dat vond ik leuk. En handig dat ik het digitaal ...Lees verder
E
Ella Charlier
Mijn bestelling was perfect in orde, maar ik had gedoe met de levering. Ik moest al voor de tweede keer mijn leveringsadres opnieuw invoeren voor DPD. Toen de chauffeur langskwam, sprak ik hem aan ...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cadeaubonnen, keuzemogelijkheden, alternatief voor Bongobonnen

  De informatie op de website was handig, maar ik vond het verwarrend dat de bon slechts 1 jaar geldig was, terwijl op de website stond dat het tot 3 jaar en 3 maanden geldig was. Ook vond ik het lastig dat ik zelf de waarde van de bon moest invullen als cadeau. Hoe kan ik zeker zijn dat de waarde juist is wanneer ik het cadeau geef? Het leek me overbodig en verspillend om de boodschap op A3 formaat af te drukken, aangezien je ook gewoon iets op de kaart kan schrijven. Ik had verwacht dat de boodschap al op de kaart gedrukt zou zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaubon voor activiteiten

  Ik moet zeggen, dit is echt de beste klantenservice voor vrijetijdsbonnen. Ze zijn bereid om de geldigheid gratis te verlengen, zelfs als de bon al een paar dagen verlopen is. Ik geef ze geen perfecte score vanwege de slechte app en website, maar eerlijk gezegd is het nog erger bij hun concurrent! De geolocatie klopt niet, de filters zijn onhandig, zoeken op naam levert geen resultaten op. Het lijkt alsof een stelletje klunzen en arme geesten verantwoordelijk zijn voor het ontwerp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van een Wonderbox cadeau

  Ik zocht naar een tof verjaardagscadeau en besloot om een Wonderbox cadeau te bestellen. De website was duidelijk en het was super makkelijk om een keuze te maken uit de verschillende opties. Of je nu wilt ontspannen, lekker eten en drinken of er eventjes tussenuit wil, er was voor ieder wat wils. De bestelling en betaling verliepen zonder gedoe en de levering van de Wonderbox was precies op tijd. Alles liep gesmeerd en ik was echt blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Filmervaring

  Het was makkelijk om aan te kopen en ik vond de productbeschrijving op de website heel duidelijk. Ik kon zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen, dat vond ik leuk. En handig dat ik het digitaal kon krijgen. Het enige minpuntje was dat het wel even duurde voor ik het in mijn mailbox kreeg, ongeveer een nachtje.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling op zicht

  Mijn bestelling was perfect in orde, maar ik had gedoe met de levering. Ik moest al voor de tweede keer mijn leveringsadres opnieuw invoeren voor DPD. Toen de chauffeur langskwam, sprak ik hem aan en vertelde hem dat hij nog een pakketje voor mij had, maar hij zei van niet. Zowel DPD als Wonderbox zijn moeilijk te bereiken, je kan hen alleen bereiken via een betaalnummer of een contactformulier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ruime keuze aan geschenkdoosjes

  Keuze uit verschillende features voor geschenkdoosjes, een ruim assortiment en super handig voor wellnesszaken. De actiekorting voor Black Friday was ook echt aantrekkelijk en klantvriendelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie in Caen

  Ik voelde me een beetje in de war, maar gelukkig kon ik contact opnemen met jullie klantenservice. Ze hebben me goed geholpen en alles netjes uitgelegd. Ik kijk nu uit naar mijn verblijf in Caen.


Anderen bekeken ook