Fjord

Alle reviews

Fjord

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Fjord

Ben je iemand die graag jouw eigendom laat beheren door een professioneel Team? Of investeren graag in vastgoed dat per uur, per dag, of per week verhuurd wordt? Dan is Fjord voor jou een optie. Op onze websiteErvaringenSite kun je de ervaringen van klanten of investeerders zien, die eerder gebruik hebben gemaakt van de investeringsmogelijkheden van dit bedrijf.

Over Fjord
Fjord is een bedrijf die zich jarenlang gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van projecten. De focus van het bedrijf is gericht op het bouwen en verkopen van rotatieparkings. Als projectontwikkelaar start het bedrijf in de meeste gevallen met een marktonderzoek, dat de locatie kan aantonen.  Een goede locatie is één van de zaken die van belang is voor Fjord, om op zo een manier hoge opbrengsten we kunnen genereren. Het bedrijf heeft als visie het oprichten van projecten aan de kust en in Brussel.

Producten en diensten van fjord
Op de website van het bedrijf kun je informatie vinden over de investeringsmogelijkheden bij Fjord. Zo kun je de voordelen zien die geboden worden en investering in rotatieparking. Het bedrijf biedt 100% zorgeloze investering in vastgoed. Het team van het bedrijf zorgt ervoor dat jouw investering wordt beheerd op een zodanige professionele manier. Verder maakt Fjord ook hoge opbrengsten mogelijk voor jou als je investeert in vastgoed dat per dag, per uur, per week wordt verhuurd. Tijdens deze investering win je mee in 90% van de nettowinst uit de opbrengsten van de parking. De uitbetaling vindt per kwartaal plaats.

Over het Beheer, verhuur en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want het bedrijf zorgt ervoor dat alle zaken vooraf worden gedaan. Je kunt dus gerust investeren in publieke parkings vanaf €109.500 per pakket, dat Fjord biedt. Op kort termijn zorgt het team ervoor dat er contact met jou wordt opgenomen.

Mocht je meer willen weten over de investeringen bij dit bedrijf, dan bestaat de mogelijkheid op de website jouw gegevens in te vullen en te versturen naar de contactcenter van Fjord.  Zo kun je volgens de website toestemming geven aan het bedrijf om de persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken, en om jou zo te voorzien van informatie. Op de website van het bedrijf kun je ook contact opnemen door een mail te sturen naar info@fjordred.be. Het bedrijf heeft het ook mogelijk gemaakt dat je telefonisch contact kan opnemen via het nummer 0484-130356.

Complimenten, klachten en tips voor Fjord
Heb je de website van het bedrijf wel eens bezocht?  Ben je er aan toegekomen om een investering te doen? Hoe heb je de dienstverlening ervaren? Is de investering verlopen naar verwachting? Of heb je complimenten klacht of tips over het bedrijf? De antwoorden op deze vragen zijn zeker belangrijk voor een volgende investeerder. Mocht je nog andere informatie hebben zoals de communicatie met het bedrijf, de klantenservice, de wachttijd en de informatiestroom, dan kijken wij enthousiast uit naar jouw beoordeling en review. Op onze website kun je deze informatie achterlaten, zodat andere personen die graag willen investeren die informatie kunnen gebruiken voor investeringen bij Fjord.