Santander Consumer Bank

Alle reviews

Santander Consumer Bank

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
0 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Santander Consumer Bank

Banken maken net als andere bedrijven steeds meer gebruik van het internet om hun producten aan te bieden. Je hoeft letterlijk de deur niet meer uit om een rekening te openen of om geld over te schrijven. Zelfs online kun je tegenwoordig een rekening openen. Ben jij ook van plan een nieuwe rekening bij een bank te openen? Dan is het aan te raden om reviews van klanten te lezen voordat je een besluit neemt welke bank je wilt gaan gebruiken. Je krijgt door het lezen van die reviews namelijk een goed beeld te zien van wat klanten de beste en meest betrouwbare bank vinden. Je vindt deze reviews op onze website en we hopen dat je op deze manier voor de bank kunt kiezen die het beste bij je wensen en eisen past.

Over Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank is de Belgische tak van de wereldwijd opererende Santander Groep. Deze bank werd in 1857 opgericht in Spanje en is sindsdien uitgegroeid tot een financiële instelling die in tien belangrijke markten in Zuid-Amerika en Europa actief is. Samen met Santander Consumer Finance biedt deze bank haar klanten in België spaarrekeningen en consumentenkredieten aan. Voor vragen over de producten die via de website van Santander Consumer Bank aangeboden worden kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze afdeling is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar. Bovendien vind je op de site van Santander een lange lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen.

De producten van Santander Consumer Bank
Klanten in België die op zoek zijn naar een bank waar zij een spaarrekening kunnen openen kunnen bij Santander Consumer Bank terecht. Deze site biedt klanten in het Frans en Nederlands twee gratis online rekeningen om uit te kiezen. Aangezien deze worden aangeboden door het kantoor in België is het Belgisch fiscale recht van toepassing op beide rekeningen. Hoe kun je online een rekening bij Santander Consumer Bank openen? Nadat je voor de rekening hebt gekozen die het beste bij je past volgt het aanmelden. Hier wordt je naar je persoonlijke gegevens gevraagd en dien je jezelf te identificeren aan de hand van je identiteitskaart. Zodra je gegevens gecontroleerd zijn wordt jouw rekening geopend en kun je er gebruik van maken.

Reviews over Santander Consumer Bank
Hoe makkelijk is het echt om een spaarrekening van Santander online te openen? Wat vind je van het gebruiksgemak van de website? Als jij klant van Santander bent dan kun je beslist antwoord op deze en andere vragen geven. Wij bieden je daarom graag de mogelijkheid om jouw beoordeling over deze bank met andere klanten op onze website te delen. Beschrijf in jouw review bijvoorbeeld wat jouw ervaring is met Santander, waarom je voor deze bank gekozen hebt en waarom je er blijft. Consumenten die de producten van deze financiële instelling nog niet kennen willen er graag meer over weten. Met alle informatie uit de gedeelde reviews zijn zij zo beter in staat een keuze te maken. Jouw bijdrage zal daarom zeker op prijs gesteld worden.