Allianz Global Assistance

Alle reviews

Allianz Global Assistance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Jongverzekerd

0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

ANWB Wegenwacht

0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

FBTO

0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

NKC merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

NKC

0 reviews

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de ...

Allianz Global Assistance

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit nu eenmaal in een klein hoekje en op reis in een vreemd land is dat hoekje net een stukje groter. Een goede reisverzekering en pechhulpverzekering zijn op dat moment onmisbaar. Bij Allianz Global Assistance willen ze je daar graag bij helpen. Ze hebben voor alle reizigers een passende reisverzekering, maar wat vinden de reizigers zelf van de verzekeraar? Kun je bij Allianz Global Assistance kosten besparen? En hoe zit het precies met de vergoedingen bij schade? Dat ontdek je hier in de reviews van andere klanten. 

Over Allianz Global Assistance
Met meer dan 16.000 medewerkers die wereldwijd werken voor de verzekeraar, krijg je overal ter wereld altijd de beste service. Samen spreken deze medewerkers meer dan 70 talen en ze werken in 34 verschillende landen. Al deze medewerkers die werken voor het internationale bedrijf brengen hun eigen ervaring en kennis met zich mee. De Global Assistance is een aftakking van Allianz verzekeringen die zich geheel richt op verzekeringen voor reizigers. Je krijgt dus altijd professioneel advies en wordt geholpen door een team dat alles weet over de verzekeringen die je nodig hebt voor jouw volgende reis.


Verzekeringen Allianz Global Assistance
Je hebt als reiziger meer nodig dan alleen een reisverzekering. Allianz Global Assistance biedt klanten daarom alle verzekeringen die je moet afsluiten voor een vakantie of reis. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een:

• Doorlopende reisverzekering
• Kortlopende reisverzekering
• Globetrotterverzekering
• Pechhulpverzekering
• Fietsverzekering
• Annuleringsverzekering

Diensten Allianz Global Assistance
Je kunt alle verzekeringen eenvoudig online afsluiten op de website. Laat de verzekeraar precies weten waar je naar op zoek bent en ze maken een verzekering die het beste bij jouw wensen past. Je kunt de verschillende verzekeringen eenvoudig vergelijken en de premiesbekijken. Ook als je een verzekering hebt en schade hebt opgelopen, kun je dit eenvoudig melden via de website.

Klachten Allianz Global Assistance
Voor noodsituaties heeft de verzekeraar een speciale alarmcentrale. Het telefoonnummer voor de alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar. Voor alle klanten die een vraag willen stellen of een klacht willen melden, heeft Allianz Global Assistance een klantenservice. Lees bij vragen wel altijd eerst even de veelgestelde vragen op de website. Je kunt op de website ook voor de klantenservice alle contactgegevens vinden. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, het telefoonnummer of het e-mailadres. Let hierbij wel even op de openingstijden. Je bent ook altijd welkom op het kantoor in Amsterdam.

Schrijf een review over Allianz Global Assistance!
Heb jij een doorlopende reisverzekering afgesloten bij de verzekeraar? Of werd jij bij diefstal op vakantie meteen vergoed door Allianz Global Assistance? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de verzekeraar. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Word je bij schade snel geholpen? Raad jij anderen aan om over te stappen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. 

Ben je altijd goed verzekerd met de reisverzekering? Kun je schade snel melden? Wat vinden klanten van de premie? Lees hier reviews en beoordelingen!