Europ assistance Reviews

: 22
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Esther Rita
Dank aan het volledige europe assistente team voor de snelle en accurate service. Proficiat. Mvg Esther RitaLees verder
V
Vanderkerckhove
Nooit alleen wanneer er iets gebeurd op vakantie, in het buitenland is het niet altijd simpel iets te regelenLees verder
G
Georgette
Sinds jaren klant bij Europ Assistance voor reisbijstand van de hele familie.Lees verder
T
Teugels
Zonder Europ Assistance vertrek ik nietLees verder
V
Victor Amrani
Mijn ervaring met Europese assistentie en GATE1 was echt een grote teleurstelling. Vanaf het begin was er zoveel verwarring tussen de twee partijen, constant wijzen naar elkaar zonder bereidheid om...Lees verder

Reviews (22)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaarlijks abonnement

  Dank aan het volledige europe assistente team voor de snelle en accurate service.
  Proficiat.
  Mvg Esther Rita

  Dank aan het volledige Europecassistence team voor decsnelle en accurate service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisverzekering

  Nooit alleen wanneer er iets gebeurd op vakantie, in het buitenland is het niet altijd simpel iets te regelen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bijstand

  Sinds jaren klant bij Europ Assistance voor reisbijstand van de hele familie.

  Wij waren ook jaar en dag klant bij Europ Assistance. Sinds 2009 en dachten dat we goed verzekerd waren. Vergis u niet!! Lees mijn review maar !!! Denk maar goed na of je bij deze maatschappij verzekerd wil blijven !!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Altijd op zak

  Zonder Europ Assistance vertrek ik niet

  Zie mij review over Europ Assistance!! Gewoon schandalig hoe je als klant daar behandeld wordt!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopverzekering flexibel ticket

  Mijn ervaring met Europese assistentie en GATE1 was echt een grote teleurstelling. Vanaf het begin was er zoveel verwarring tussen de twee partijen, constant wijzen naar elkaar zonder bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor de problemen die zijn ontstaan. Toen ik een flexibel ticket boekte bij GATE1 met verzekering van Europese assistentie, veranderde mijn hele ervaring in een ware nachtmerrie. Nieuwe tickets werden gekocht en de oorspronkelijke tickets geannuleerd, wat resulteerde in een verlies van geld en tijd voor mij. Het indienen van een claim bij Europese assistentie was ook zo'n ontmoedigende taak. Ik moest keer op keer meer documenten verstrekken, zelfs nadat ik alle originele facturen al had doorgegeven. Deze hele situatie duurt nu al meer dan twee maanden zonder enige vorm van oplossing of compensatie. Het vertrouwen dat ik in deze bedrijven had, is volledig weg en ik zal zeker niet meer met hen samenwerken in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schildklierfalen annulering Landal reis

  Na het online annuleringsverzoek voor onze reis naar Landal in december wegens schildklierfalen, hebben we lang niets van Europ Assistance gehoord. Pas nadat we een klacht hadden ingediend, kregen we reactie en moesten we verschillende formulieren invullen. Gelukkig heeft DEBBY ons uiteindelijk goed geholpen, maar de verwerkingstijd van 10 weken was teleurstellend. Als Europ Assistance beter zou communiceren met hun klanten, zou veel frustratie voorkomen kunnen worden. Bedankt DEBBY voor je hulp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bijstand

  Altijd goed verzekerd


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  top

  Super product

  Volslagen onbetrouwbaar. Heb rond 10 maart dit jaar de annuleringsverzekering in werking gesteld wegens ziekte. Geen corona. Heb alle documenten aangeleverd: boeking Ryanai en boeking hotel, daarna de annulering van zowel vlucht als hotel. Daarnaast heb ik een volledig ingevulde medische verklaring van mijn huisarts geleverd. Ze blijven ieder keer hetzelfde vragen. Uiteindelijk is mijn claim afgewezen zonder enige motivatie. Mijn verzekeringnummer is 3101571977. Volslagen onduidelijk. Hun motto zou moeten zijn: you pay, we profit


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wereldwijde speler met incompatibele app

  Hoe kan het dat een groot bedrijf niet in staat is om een app te maken die overal goed werkt? Misschien betaal ik te veel omdat ze zoveel verschillende versies moeten bijhouden. De antwoorden van de helpdesk zijn echt absurd en getuigen van weinig begrip voor klanten die in het buitenland zijn. Vroeger was dit de referentie voor reisverzekeringen, maar ik zal volgend jaar op zoek moeten naar een alternatief.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop claim voor annulering vakantieverblijf

  Ik heb een claim ingediend voor de annulering van mijn vakantieverblijf op 3 augustus 2023, maar tot nu toe heb ik nog geen reactie ontvangen na 15 weken. Ik heb minstens 10 keer gebeld en telkens werd me beloofd dat het opgelost zou worden, maar er is nog steeds geen antwoord of vergoeding. Telkens wanneer ik naar het Belgische nummer bel, krijg ik dezelfde persoon aan de lijn die zegt dat ze me niet kunnen helpen. Ik heb nu DAS rechtsbijstand ingeschakeld in een poging om dit probleem op te lossen, omdat ik ten einde raad ben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bijstand Europ Assistance

  Ik voel me echt teleurgesteld in de service van Europ Assistance. Ik ben al zo lang klant, maar de kwaliteit is echt achteruit gegaan door al dat gedoe met digitale systemen. Telkens als ik bel, moet ik eindeloos wachten aan de telefoon en het duurt veel langer dan beloofd voordat ik eindelijk iemand aan de lijn krijg. Toen ik vroeg om een Nederlandstalige dokter te regelen tijdens mijn vakantie aan de Costa Blanca, zeiden ze dat dat niet mogelijk was. Maar uiteindelijk vond ik zelf een Nederlands koppel dokters in Javea die echt vriendelijk en behulpzaam waren. Er zijn duidelijk genoeg Nederlandstalige artsen en specialisten aan de Costa Blanca, dus ik begrijp niet waarom Europ dat niet kon regelen. Daarom heb ik besloten om mijn contract bij Europ stop te zetten, want ze maken hun beloftes echt niet meer waar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hulp nodig op de Ring van Antwerpen

  Op de Ring van Antwerpen stond een medewerker van Europ Assistance die niet wist waar dat was. Die persoon moest toch de R1 kennen, maar uiteindelijk hebben we 2 uur moeten wachten omdat ze niet wisten dat de Ring van Antwerpen in België lag.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jaarlijkse smart contract

  I got sick in Poland in July 2022. They opened a case and asked me to send all necessary documents. I did it immediately and even emailed them in august again with extra information. I have received no replied and no updates from them. In September, I tried their website and saw my case was not updated at all. I had to upload all documents again online. Now 3 weeks have past, still no news and no communication. The case is always in analysis. It's very hard to get the people who are in charge of the claims on telephone. The other staff that answer the call say they can't do anything. So, 0 service actually after you have paid your contract.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  europ assistance reisbijstand

  Slechtste reisbijstand die er bestaat. Het duurt minstens een halfuur eer er iemand aan de telefoon hangt. Daarna beloven ze van u terug te bellen .... NIETS daarvan. EEST moet ik nog melden dat de mannelijke werknemers arrogante zakken zijn voor geen enkele oplossing gezorgd hebben en nog het lef hadden om ons vierkant belachelijk te maken. ALLE dames die ons geholpen hebben verdienen een dikke pluim.Dit alles speelt zich af in Frankrijk. Een van de eerste telefoontjes was al niet te geloven wat een antwoord we kregen.....Kortom de vele volgende telefoontjes kwamen op hetzelfde neer. Tirez votre plan zoals de .... zeggen De Renault garage
  waar we gedumpt waren al even arrogant. QUI QUI a 8 heures. volgens ons contract moet er gecheckt worden of een herstelling binnen de 24 uur mogelijk is . NIETS DAARVAN. Niemand wou naar de auto kijken niet hun job zeiden ze.Het heeft 19 uur geduurd tot dat we een vervangwagen hadden die we nog zelf Moeten halen zijn 89 km ver. Met hulp van onze buren die toevallig op 20 min van ons waren op doorreis naar spanje. Het verhaal gaat nog veel verder door.....Ik wou enkel nog melden dat wij het hier niet bij laten. Want het is schandalig om zoveel contracten te verkopen maar de capaciteit niet hebben om de mensen te helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ophalen van voertuig net over de grens in Nederland

  Een van onze wagens staat al bijna 2 weken klaar in Nederland om op gehaald te worden, op de klantendienst is het enorm moeilijk om binnen te geraken en dan moet je verschillende keren bellen om telkens een ander verhaal te horen waarom het niet is gelukt. Niets van opvolging van die maatschappij, totaal geen service, geen communicatie met de klant. Zeker nooit met zo'n maatschappij in zee gaan!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisverzekering

  Dit is een slechte verzekering en op de koop toe ook nog duur. Als u in nood bent helpen ze u niet en sturen ze u van het kastje naar de muur. ze vragen documenten die niemand aflevert en die ook niet afgeleverd mogen worden door de wet op de privacy. 9 van de 10 claims worden afgewezen op basis van drogredenen . Mijd deze verzekering als de pest. Duur, geen service en als u in nood bent geen hulp .


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ALL IN RISK REISVERZEKERING

  10 Maanden geleden gingen we een weekje op reis naar Griekenland. Om op ons gemak te zijn namen wij een All In Riskverzekering bij Europ Assistance. Prijs: meer dan 300,00 €. Bij aankomst op de luchthaven kreeg ik mijn trolley volledig opengereten terug. Klaar voor de vuilbak. Ik moest die van Tui meegeven met de grote bagage. Doe dit nooit! Stekker laptop geplooid, nog een geluk dat ik mijn laptop zelf in de grote valies gestoken had, mijn handtasje met vakantiejuwelen, gespaard door 40 jaar reizen in diverse landen ook weg. Reizigers op de bus 1 uur moeten wachten op ons tot we aangifte gedaan hadden. Alles volgens het boekje gedaan, aangifte, fotos enz... Na 10 maanden over en weer mailen staan we nog steeds even ver. Nu vragen ze een faktuur van de trolley, wie heeft dit nog in zijn bezit? Over mijn stekker en fantaisiejuwelen wordt er met geen woord gerept. Terwijl ik die juwelen nog het ergste van allemaal vindt. Een valies kan je vervangen, emotionele zaken kunnen nooit meer vervangen worden. Ik krijg dus helemaal niks betaald. De taktiek van EA bestaat er in alles op de lange baan te schuiven, of u nu bewijzen, aangiften, fotos enz... heeft speelt bij hun geen enkele rol. Ze maken het hun klanten zodanig moe, om er steeds hun tijd en energie in te steken, dat ze het beu worden en opgeven. Ik ga echter nooit opgeven, nu gaat het voor mij om het principe. Ik krijg zelfs geen enkel voorstel. Mijn laatste mail staat vol schrijffouten en zegt zo goed als stop er maar mee, want tegen ons kan je toch niet winnen. Daarom ook deze review. Ik schrijf nooit geen slechte reviews, maar dit is er over. Daarom wil ik iedereen verwittigen, de schade aan uw bagage en uw verlies wordt na 10 maanden over en weer mailen NOOIT terugbetaald. Nu laat ik overal waar ik de kans krijg een review achter met mijn ervaringen met EA, zolang dit niet opgelost wordt, blijft ik dit doen. Het is mijn plicht om pottentiële klanten te verwittigen. En dit bedrijf heeft een score van 9/10 ? Ik denk dat ze hun reviews zelf schrijven. Ik had veel meer verwacht van EA en ben bijgevolg heel ontgoocheld. Dus beste mensen, kijk aub uit, het kan jullie duur komen te staan. Je verliest 2 x geld!


  Ik heb heb weer een claim ingediend met alle gevraagde documenten. En weer is de claim zonder opgaaf van reden afgewezen. Bedrijf reageert niet op mijn vragen/berichten. Ik heb precies gedaan wat ik moet doen en naar mijn idee willen ze gewoon niet uitbetalen. Belachelijke situatie, ik heb een verzekering en kan er onterecht geen gebruik van maken. Vreemd, dat ze hier op dit platform wel reageren. Klacht heb ik ook bij de consumentenbond neergelegd. Wat een vreselijk bedrijf. NOOIT IETS van afnemen

  Europe asistance is een oplichters verzekering. Ze hebben ons met ziekte en pech laten stikken in de Filipijnen . Ze vragen documenten die daar niet afgeleverd worden en de ziekenhuizen ginds weigeren samen te werken met europe assistance wegens de vele slechte ervaringen die ze hebben met deze maatschappij. Het enige wat europe asistance doet is een dossiertje openen en de klant van het kastje naar de muur sturen . Vier weken lang met een gebroken voet zonder enige hulp van E/ A. . Die fameuze dokter Moens van hen weigert zelfs personen in nood te helpen . Papiertjes moet hij hebben . Bekijk ook maar eens de reviews van deze maatschappij. Ze laten hun klanten stikken !


Anderen bekeken ook