ErvaringenSite

  Ervaringen Foyer Global Health Insurance

  Tot nog niet zo heel lang geleden kon je voor een korte vakantie in het buitenland een reisverzekering afsluiten bij je lokale reisbureau. Aangezien de wereld behoorlijk verandert en het tegenwoordig heel normaal is dat mensen langere tijd in het buitenland verblijven is het afsluiten van de juiste verzekering een stuk eenvoudiger geworden. Op het internet vind je vele mogelijkheden van verzekeraars die hun polissen aanbieden. Maar er zijn veel maatschappijen die elk een ruim pakket aan mogelijkheden bieden. Hoe kom je dan te weten of een verzekeringsmaatschappij betrouwbaar is? Hoe weet je zeker dat je in geval van nood de medische hulp krijgt waar je denkt recht op te hebben? Klanten die al ervaring hebben met het afsluiten van dit soort nieuwe polissen en verzekeringen vertellen je er alles over in de reviews die zij op onze website plaatsen. Zo vind jij uiteindelijk de aanbieder die de polis heeft die het beste bij je eigen wensen en eisen aansluit.

  Over Foyer Global Health Insurance

  Foyer is een internationale verzekeringsmaatschappij die gevestigd is in het Groothertogdom Luxemburg. Het bedrijf is opgericht in 1922 en heeft vele jaren ervaring aan het verzekeren van nationale en internationale klanten. Je kunt de contactpagina van de site van deze verzekeraar gebruiken om meer te weten te komen over de producten die er aangeboden worden. Daar zul je onder meer zien staan dat niet alleen consumenten gebruik kunnen maken van de producten die deze verzekeraar te bieden heeft. Ook zakelijke klanten kunnen verzekeringen afsluiten voor hun medewerkers die voor hen in het buitenland verblijven.

  De producten van Foyer Global Health Insurance

  De website van Foyer Global Health Insurance is voor gebruikers beschikbaar in het Duits, Engels en Frans. Je kunt er zien welke pakketten zij als verzekeringen aanbieden en je hebt de mogelijkheid om je maandelijkse premie voor een op maat gemaakte polis te berekenen. Welke dekking bieden de verzekeringen van Foyer Global Health? Met een polis van Foyer krijg je 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot medische hulp in meer dan 200 landen. Bovendien kun je gebruik maken van het netwerk aan specialisten waarover deze maatschappij beschikt. Heb je in het buitenland dringend een tandarts, fysiotherapeut of opticien nodig? Foyer Global biedt je een wereldwijde database van artsen en professionals waaruit je kunt kiezen.

  Reviews over Foyer Global Health Insurance

  Maak jij voor je internationale verzekeringspolis gebruik van Foyer Global? Dan hopen we dat je bereid bent om andere consumenten een handje te helpen. Wij willen namelijk diegenen die deze verzekeraar nog niet goed kennen de kans bieden om er meer over te weten te komen. Dat doen wij door hen de reviews van klanten zoals jij aan te bieden. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om jouw beoordeling over Foyer op onze website te delen. Alleen met elkaar zijn we in staat om op een accurate manier te laten zien wat klanten bij Foyer te wachten staat. Het is van belang dat iedereen op voorhand weet wat deze aanbieder te bieden heeft omdat niemand op verrassingen achteraf zit te wachten.

  Foyer Global Health Insurance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foyer Global Health Insurance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Foyer Global Health Insurance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Foyer Global Health Insurance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foyer Global Health Insurance actief?

  Foyer Global Health Insurance is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foyer Global Health Insurance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.