ErvaringenSite

  Ervaringen Cigna

  Er wordt bij het afsluiten van contracten vaak gesproken over de kleine lettertjes, voorwaarden die vaak niet direct duidelijk zijn maar die soms wel erg belangrijk kunnen zijn. Ook bij het afsluiten van verzekeringen is het verstandig precies te weten welke voorwaarden er gelden. De beste manier om hier meer over te weten te komen is door andere klanten te vragen wat hun ervaring is met verzekeringsmaatschappijen en polissen. Maar online kom je die mensen niet zo snel tegen, tenzij je de reviews leest die zij op onze website hebben geplaatst. Zij beschrijven daarin uitvoerig over hoe tevreden zij zijn, wat de afgesloten polis voor hen betekend heeft en waar je als klant verder nog op moet letten. Door al deze reviews aandachtig te bekijken kies je uiteindelijk de best gewaardeerde aanbieder die past bij de polis die je nodig hebt.

  Over Cigna

  Cigna Europe biedt op haar website diverse verzekeringen voor particulieren en ondernemingen. Het bedrijf is onderdeel van Cigna Corporation dat aan de beurs van New Yorkse genoteerd is. Al meer dan 60 jaar biedt en beheert Cigna internationale ziektekostenverzekeringen. Nederlandstalige klanten kunnen op de website de contactgegevens vinden van het Europese hoofdkantoor dat in Schotland gevestigd is. De klantenservice van deze verzekeraar staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor klanten klaar en je kunt bellen, e-mailen of live chatten als je vragen hebt over de aangeboden polissen en voorwaarden.Doordat het bedrijf wereldwijd opereert wordt er samengewerkt met zorginstellingen in meer dan 190 landen.

  Verzekeringen vergelijken loont

  De producten van Cigna

  Deze verzekeraar biedt polissen die toegesneden zijn op de persoonlijke situatie van klanten. Alle aangeboden verzekeringen zijn in elk geval inclusief medische noodzaken zoals ziekenhuisopnames, overnachtingen en verpleging inclusief behandelingen bij specialisten en medicatie. Klanten kunnen via de site van Signa direct een offerte aanvragen en hun polispakket naar eigen wens samenstellen. Klanten hebben de keuze uit drie standaard polissen die elk uit te breiden zijn met vier aanvullende pakketten. Zodra klanten een polis afsluiten krijgen zij toegang tot de virtuele klantenafdeling. Via je eigen account kun je op die manier facturen indienen en kosten declareren. Het is verstandig voor aanvang van een behandeling contact op te nemen met Cigna zodat zij je naar een aangesloten zorgorganisatie kunnen verwijzen. Op die manier hoef je vaak niet zelf zorg te dragen voor het indienen van rekeningen en declaraties.

  Reviews over Cigna

  Ben jij ook klant van Cigna? Heb jij hun website gebruikt om een verzekering af te sluiten? Hoe vriendelijk en professioneel word je door de medewerkers geholpen als je vragen of declaraties hebt? Schrijf hierover een review en publiceer deze op onze website. Door alle klanten van deze verzekeraar die ruimte te geven zijn wij in staat een duidelijk en realistisch beeld te tonen wat betreft de service en kwaliteit die Cigna haar klanten te bieden heeft. Consumenten die op zoek zijn naar het soort verzekeringen dat deze maatschappij te bieden heeft zullen blij zijn met de zaken die je in jouw beoordeling omschrijft. Alleen zo kunnen zij weldoordacht een goede beslissing nemen.

  Cigna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cigna

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cigna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cigna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cigna actief?

  Cigna is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cigna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.