Cigna

Alle reviews

Cigna

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Cigna

Er wordt bij het afsluiten van contracten vaak gesproken over de kleine lettertjes, voorwaarden die vaak niet direct duidelijk zijn maar die soms wel erg belangrijk kunnen zijn. Ook bij het afsluiten van verzekeringen is het verstandig precies te weten welke voorwaarden er gelden. De beste manier om hier meer over te weten te komen is door andere klanten te vragen wat hun ervaring is met verzekeringsmaatschappijen en polissen. Maar online kom je die mensen niet zo snel tegen, tenzij je de reviews leest die zij op onze website hebben geplaatst. Zij beschrijven daarin uitvoerig over hoe tevreden zij zijn, wat de afgesloten polis voor hen betekend heeft en waar je als klant verder nog op moet letten. Door al deze reviews aandachtig te bekijken kies je uiteindelijk de best gewaardeerde aanbieder die past bij de polis die je nodig hebt.

Over Cigna
Cigna Europe biedt op haar website diverse verzekeringen voor particulieren en ondernemingen. Het bedrijf is onderdeel van Cigna Corporation dat aan de beurs van New Yorkse genoteerd is. Al meer dan 60 jaar biedt en beheert Cigna internationale ziektekostenverzekeringen. Nederlandstalige klanten kunnen op de website de contactgegevens vinden van het Europese hoofdkantoor dat in Schotland gevestigd is. De klantenservice van deze verzekeraar staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor klanten klaar en je kunt bellen, e-mailen of live chatten als je vragen hebt over de aangeboden polissen en voorwaarden.Doordat het bedrijf wereldwijd opereert wordt er samengewerkt met zorginstellingen in meer dan 190 landen.

De producten van Cigna
Deze verzekeraar biedt polissen die toegesneden zijn op de persoonlijke situatie van klanten. Alle aangeboden verzekeringen zijn in elk geval inclusief medische noodzaken zoals ziekenhuisopnames, overnachtingen en verpleging inclusief behandelingen bij specialisten en medicatie. Klanten kunnen via de site van Signa direct een offerte aanvragen en hun polispakket naar eigen wens samenstellen. Klanten hebben de keuze uit drie standaard polissen die elk uit te breiden zijn met vier aanvullende pakketten. Zodra klanten een polis afsluiten krijgen zij toegang tot de virtuele klantenafdeling. Via je eigen account kun je op die manier facturen indienen en kosten declareren. Het is verstandig voor aanvang van een behandeling contact op te nemen met Cigna zodat zij je naar een aangesloten zorgorganisatie kunnen verwijzen. Op die manier hoef je vaak niet zelf zorg te dragen voor het indienen van rekeningen en declaraties.

Reviews over Cigna
Ben jij ook klant van Cigna? Heb jij hun website gebruikt om een verzekering af te sluiten? Hoe vriendelijk en professioneel word je door de medewerkers geholpen als je vragen of declaraties hebt? Schrijf hierover een review en publiceer deze op onze website. Door alle klanten van deze verzekeraar die ruimte te geven zijn wij in staat een duidelijk en realistisch beeld te tonen wat betreft de service en kwaliteit die Cigna haar klanten te bieden heeft. Consumenten die op zoek zijn naar het soort verzekeringen dat deze maatschappij te bieden heeft zullen blij zijn met de zaken die je in jouw beoordeling omschrijft. Alleen zo kunnen zij weldoordacht een goede beslissing nemen.