Staysure

Alle reviews

Staysure

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

NKC merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
NKC
0 reviews

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de ...

Staysure

Een ideale reis, bestaat dat wel? Haast elke reis heeft een missertje. Of je mist de connectie vlucht, de koffers komen niet op tijd aan, items worden gestolen uit de bagage, of je voelt je ineens erg onwel tijdens de reis. Allemaal veelvoorkomende zaken tijdens het reizen. Toch is het mogelijk om jouw reis zo ideaal mogelijk te laten verlopen. Dit kan door een reisverzekering te kiezen, die dit alles dekt zodat jij er nauwelijks last van ondervindt.

Een van de reisverzekeringen waar je terecht kunt voor diverse type verzekeringen is Staysure. De naam zegt het al. Je bent verzekerd van een goede reis, zoals door het bedrijf aangegeven. Maar is dit werkelijk zo? Hebben klanten werkelijk een goede ervaring met het bedrijf? Bekijk de beoordelingen van klanten, zodat je zelf na kunt gaan als de kwaliteit van de dienstverlening is zoals verwacht. Kregen zij het afgesproken bedrag terug of liet het bedrijf te lang op zich wachten?

Over Staysure
In 2004 richtte Ryan Howsam, vanwege zijn passie voor de zorg van anderen, het bedrijf Staysure op. Het voornaamste doel was dat 50-plussers in de UK konden rekenen op een kwalitatieve reisverzekering, waarmee hun medische aandoeningen gedekt waren. Het bedrijf, dat meer dan 500 medewerkers telt in de regio, onderscheidt zich door een familiaireband te onderhouden met haar klanten en zo een optimale dienstverlening aan te bieden. Ook worden claims zo snel mogelijk uitbetaald.

Om de klant te verzekeren van kwaliteitsverzekeringen laat Staysure op haar website weten dat zij geregistreerd zijn in het erkend register voor financiële diensten van de FCA (Financial Conduct Authority). Dit houdt in dat alle informatie gescreend en beoordeeld wordt, alvorens deze gelanceerd wordt voor het publiek. Daarnaast staat Staysure voor open en eerlijkheid, grondig en rigoureus zijn, toegewijd zijn om de beste te zijn en biedt het bedrijf continue en optimale zorg aan de gemeenschap, klanten en elkaar als team.

Producten en diensten van Staysure
Staysure heeft verschillende type reisverzekeringen. Zo kunnen klanten kiezen uit eenmalige verzekeringen, of een verzekering op jaarbasis waarbij het niet uit maakt hoeveel keer in dat jaar je op reis gaat. Deze verzekeringen dekken bijvoorbeeld medische noodgevallen en repatriëring, reis annuleringen, bagageclaims en verloren of gestolen contant geld.

Daarnaast zijn er ook lang verblijf verzekeringen, medische verzekeringen, verzekeringen voor tijdens het cruisen, verzekeringen voor 50-plussers en recentelijk de coronavirus reisverzekering. De laatste dekt alle spoedeisende medische kosten in het buitenland, helpt met de repatriëring terug naar huis, biedt extra accommodatie en vervoer indien nodig en geeft de klant een dagelijkse uitkering als u wordt bevolen om uzelf in uw vakantieverblijf te isoleren als u COVID-19 heeft. De klant hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken omtrent de situatie rondom de pandemie.

Complimenten, klachten en tips voor Staysure
Vertel anderen je ervaring met Staysure. Hoe gingen zij om tijdens het claimen? Werden al je vragen beleefd beantwoord en kreeg je het afgesproken bedrag op tijd? Laat gerust jouw complimenten, klachten en tips achter, zodat er voor verbetering gezorgd kan worden en zodat anderen weten wat jouw ervaringen geweest zijn.