ErvaringenSite

  Ervaringen Corona Direct

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Corona direct is al vele jaren actief op de markt. Het biedt verschillende verzekeringen aan. Denk hierbij aan een auto verzekering, inboedel verzekering, uitvaart verzekering en ook een zorgverzekering en honden verzekering. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede verzekering af te sluiten. Wanneer je nog niet zo bekend bent met hen, dan is het goed om hun site te bezoeken. Ook kun je de verschillende reviews en beoordelingen op deze site lezen over verschillende bedrijven en organisaties, waaronder Corona Direct. Het is goed om ook een ervaring of review achter te laten over Corona Direct op ErvaringenSite om zo anderen te helpen om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Wel zo fijn, toch! Help een ander met een review en lees met plezier de reviews van anderen op ErvaringenSite.

  Over corona direct

  Het bedrijf Corona Direct bestaat al meer dan 80 jaar en is in 1974 als een van de eerste directe verzekeraars op de markt gekomen in België. Het is een zeer vernieuwend bedrijf en een bedrijf dat volop verzekeringen aanbiedt. Er zijn auto verzekeringen die je per gereden kilometer betaalt en er is ook een zeer verrassend betaalbare hondenverzekering. Het is een direct verzekeraar die vanuit een kantoor werkt. Er zijn geen onnodige kosten en de verzekeringspremies zijn hierdoor lager dan bij andere verzekeraars. Er is ook een goede basisverzekering voor je hele gezin met uitstekende garanties en goede voorwaarden. Het is een zeer persoonlijke verzekeraar die altijd voor je klaar staat met hulp en advies.

  Corona Direct Kilometerverzekering

  Diensten van corona direct

  Het bedrijf corona direct biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder de volgende:
  • Auto verzekering
  • Familiale verzekering
  • Honden verzekering
  • Woning verzekering
  • Uitvaart verzekering
  • Hospitalisatie verzekering
  • Pechbijstand

  Klachten, tips en complimenten over Corona Direct

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om je klacht bij Corona Direct in te dienen. Hier zijn verschillende manieren voor. Ontdek de opties om zo de situatie door corona direct op te laten lossen of om een goede uitleg te krijgen. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op ErvaringenSite over hoe het is opgelost!

  Heb jij ervaring met corona direct

  Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op ErvaringenSite. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Je kan ook zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke en betrouwbare review gaat.

  De grootste verzekeraar ook de beste? Laat dit beoordelen door klanten die u voorgingen. Lees onafhankelijke ervaringen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij ErvaringenSite

  Corona Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  5.8
  42% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Autoverzekering

  Ik ben heel tevreden over de service van Corona Direct. Mijn geparkeerde wagen was perte total doordat er brokstukken door afbraakwerken op het aanpalend terrein op mijn wagen gevallen waren. De bijstandsverzekering heeft alles goed mee opgevolgd en gaf me aan wat ik moest doen.

  Het inschrijven van mijn nieuwe wagen ging ook zeer vlot. Ik wist de kilometerstand niet van de oude en de nieuwe wagen. De vriendelijke telefoniste vertelde dat ik naar mijn garagist kon bellen en zou me zelf na een uurtje weer opbellen. Dat gebeurde en op 5 minuten was mijn nieuwe wagen verzekerd en kreeg ik via mail onmiddellijk de nodige documenten.

  Niets op aan te merken!

  Door: Liesbeth11-12-2020
  Eric Botte23-02-2021

  Niet tevreden over bijna elke schade afhandeling, Telkens wordt de schade betwist , dossiers worden enkel opgevolgd op eigen verzoek, niets gaat automatisch of DIRECT.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Uitvaartverzekering bij Corona

  Zojuist een uitvaartverzekering afgesloten bij Corona.

  - Voordeliger dan andere partijen
  - Goed contact via zowel mail als telefoon. Ze hebben mij uitgebreid te woord gestaan en verder geholpen.

  Fijn dat mijn kinderen zijn meeverzekerd, dat is ook een zorg minder.

  Al met al een tevreden mens daarmee

  Door: J. Kampen08-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Professionele hulp.

  Ze denken met je mee en je voelt je onder goede zorgen.
  Vooral fijn als je zoals ik weinig verstand heb van verzekeringen en dekking en dat soort dingen.

  Zo sta je toch niet alleen, met professionele hulp.

  Door: H.Karels29-08-2016
  raymond casseau25-09-2020

  Tot ze moeten uitbetalen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Corona keerde snel uit

  Gelukkig keerde Corona snel uit en werd het netjes geregeld, daardoor verliep alles toch iets minder chaotisch. Tevreden over deze service.

  Door: Hanne09-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verzekering voor hondje

  Om je verzekering af te sluiten gaat het vlot.
  Maar als je een beroep moet doen proberen ze om toch maar niet te moeten. Aan de telefoon zeer onvriendelijk. In 2018 had ons Maltezer een operatie aan de linker poot Patella, toen probeerden ze om niet te betalen daar het volgens hen aangeboren was. Nog veel zagen en tussenkomst dierenarts uiteindelijk betaald. Nu 14 dagen terug een 2e operatie aan het rechterpootje na val uit zetel, terug problemen wilden niet betalen want we hadden al eens voor patella terug gekregen na een telefoon waar ik afgeblaft werd dat we al genoeg hadden terug gekregen hadden voor deze aandoening. Niet tegenstaande deze aandoening wel voor het rechter pootje was. Nee zei de onvriendelijke dame we hadden er geen recht aan. Na een boze mail van mij met nog eens de uitleg, kreeg ik zonder uitleg kennis dat ze zouden storten. Dus mijn conclusie is dat deze verzekering onbetrouwbaar is en dus vele mensen met drogredenen niet uitbetaald.

  Door: Vienne Luc29-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  1

  1"'`--

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  hondenverzekering

  Na 15 jaar al onze honden bij Corona te hebben verzekerd, kregen wij nu na een ziekte van onze Bordeaux Dog een van hun kant opgezegde verzekering aangetekend opgestuurd. Daardoor voelen wij ons 15 jaar uitgeperst geworden na elke maand voor die verzekering correct te hebben betaald. Dit zou bij wet verboden moeten worden zo'n praktijken.
  Shame on you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Door: casseau raymond25-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Geen

  Het is toch werkelijk onbestaanbaar dat je met zo’n naam en commercieel voorstel ( ‘ Corona voor iedereen ‘ ) in deze tijd nog steeds in business bent. Ze schrikken er ook niet voor terug er nog een uitvaartverzekering tegen aan te gooien. Heren, dames van Corona: snel bij elkaar komen ( video conference graag ) en ef nadenken over een nieuwe bedrijfsnaam. Zal een paar centen gaan kosten, maar andere opties zijn er niet. Succes.

  Door: Don03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Diefstal Lexus

  Mijn Lexus NX 300 Hybride die verzekerd was bij Corona Direct werd gestolen met 184 kilometer op de teller .Of dit nog niet erg genoeg was werd ik na de diefstal gewoon buiten gesmeten bij Corona Direct .Nu verzekerd bij Ethias en alles verloopt nu TOP zoals het hoort .Mijn besluit : Beoordeling klantenservice Corona Direct O.

  Door: Luc Snijkers06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Terug naar Ehias!

  Corona is bijna steeds het goedkoopst, maar als je een ongeval voor hebt dat kan je echt fluiten achter hun klantenservice. Er wordt NIETS automatisch opgevolgd, je moet echt voor ALLES zelf bellen en uiteindelijk is mijn schadedossier sinds 1/10/2018 nog steeds niet opgelost. Corona antwoordt zelden of NOOIT op mails en via telefoon zijn het sprekende computertjes die je alles beloven, maar helaas...Ik was vroeger bij Ethias, wat een wereld van verschil wat klantenservice en opvolging van je dossier betreft, maar ja daar betaal je dan wel voor. En dat heb ik er gerust nu weer voor over, die klantenservice!

  Door: eric 13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Rechtsbijstand verzekering

  In september 2017 werd ik aangereden met mijn motor gezien ik gewond was en ik een blijvend letsel er zal aan overhouden kreeg papieren die mij niet helemaal duidelijk waren ik wilde mij informeren bij de rechtsbijstandsverzekering maar de persoon aan de lijn kon mij niet adviseren en vertelde me doodleuk dat hij mij dit niet aan mijn neus zou hangen ongehoord vind ik

  Door: Regnard Eddy21-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Veel ervaring bij Corona Direct

  In de zoektocht naar een uitvaartverzekering terechtgekomen bij Corona Direct. Gebeld met het bedrijf en je kunt merken dat ze ervaring hebben. Toen ik echter hoorde dat ze opereren vanuit België, heb ik het toch maar niet gedaan.

  Door: Youp Hekkert22-04-2016
  dinneweth esperance17-09-2020

  Na 4 dagen alles verstuurd te hebben per telefoon contact opgenomen en er was nog niets verwerkt.Daar wij momenteel zonder wagen zitten,maar de nieuwe klaarstaat vraag ik of de nieuwe nrplaat is aangevraagd,alhoewel dit tot 04.30HR kan kreeg ik als antwoord dat dit niet meer kan,maar wij zullen dit zo vlug mogelijk behandelen DIRECT?????.Nu al spijt van deze verzekering

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Corona Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Corona Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Corona Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Corona Direct actief?

  Corona Direct is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Zorg, Vervoer, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corona Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.