ErvaringenSite

  Ervaringen InShared

  InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van 2009 opgericht. InShared zit dus in de verzekeringsbranche en biedt allerlei soorten verzekeringen aan. Voorbeelden van deze soorten zijn bijvoorbeeld een brommerverzekering, woonverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en auto verzekering. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over InShared vinden. Ook kunt u uw eigen ervaring delen door middel van een review of op andere soort gelijke verzekerings maatschappijen zoeken.

  Over InShared

  InShared onderscheidt zich van andere verzekerings maatschappijen door een jaarbeloning uit te keren als er minder schade wordt geclaimd dan de klanten van de verzekerings maatschappij hebben gemaakt, vandaar ook hun bekende slogan "We all benefit". In 2009 werd acht procent uitgekeerd, in 2010 zeg procent en in 2011 werd er meer schade uitgekeerd dan er premis was ontvangen en was er dus ook geen jaarbeloning. De verzekeraar neemt zo'n twintig procent van de inkomsten om het bedrijf te runnen. De CEO van InShared is Fleur Dujardin die al sinds 2016 het hoofd van het bedrijf is. Het hoofdkantoor van de besloten vennootschap Inshared is gevestigd in Leusden. Leusden ligt in de provincie Utrecht in Nederland.

  Klaverblad Verzekeringen in Sdu-campagne

  Producten en Diensten van InShared

  InShared is dus een verzekerings maatschappij, maar wat houdt dit in voor u en wat voor verzekering zou u kunnen aanschaffen bij de verzekerings maatschappij? De verzekerings maatschappij biedt verzekeringen aan in drie categoriëen: op de weg, in en om uw huis en persoonlijk & gezin. In de categorie kunt u verzekeringen afsluiten "voor op de weg", hierbij kunt u denken aan autoverzekeringen, brommerverzekeringen, scooterverzekeringen, motorverzekeringen en zelfs caravanverzekeringen.

  In de categorie in en om uw huis kunt u, zoals de naam al zegt, verzekeringen afsluiten voor in en om uw huis. Hierbij kunt u denken aan inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en woonverzekeringen. Dit zodat alles wat uw huis uw thuis maakt beschermd en verzekerd is.

  In de categorie persoonlijk & gezin kunt u, ook zoals de naam al zegt, verzekeringen afsluiten die te maken hebben met uw persoonlijke situatie en gezin. Hierbij kunt u denken aan reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen (ook voor zzp'ers), ongevallenverzekeringen en zelfs een verzekering voor uw (huis)dier. Als u wilt overstappen van een andere verzekerings maatschappij naar InShared biedt de maatschappij een speciale overstaphulp aan om u te helpen met de overstap die soms nog best ingewikkeld kan zijn.

  Aanbevelingen, klachten en tips over InShared

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over InShared op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over InShared vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over InShared of laat uw eigen review over InShared achter. Hierdoor weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is wanneer hij of zij een verzekering afsluit bij InShared.

  InShared
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over InShared

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is InShared een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over InShared. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is InShared actief?

  InShared is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van InShared gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.