24% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
noé
Jullie kennen me misschien al van Google Reviews, waar ik mijn super positieve feedback over jullie gedeeld heb. Ik wil jullie gewoon nog eens bedanken voor de top service die ik van jullie gekrege...Lees verder
M
marion
Ik was in het begin echt bezorgd na het lezen van slechte reviews, maar ik ben positief verrast over hoe behulpzaam het bedrijf was. Toen ik twee platte banden had en de ANWB nergens te bekennen wa...Lees verder
S
Sarah
Ik ben echt blij met mijn verzekering. Het is super makkelijk om mijn polis aan te passen en de maandelijkse premie die ik betaal is echt aantrekkelijk. Wel belangrijk om te onthouden dat veel ding...Lees verder
C
C. Vercammen
De website was best duidelijk, maar ik kon nergens vinden of een aanhanger of caravan ook verzekerd is. Ik moet de voorwaarden nog eens goed doornemen. Ze zeggen dat het als beste getest is door de...Lees verder
T
Tibo
Ik ben echt teleurgesteld in de service van dat bedrijf. Ze maken beloftes die ze niet nakomen en er blijft nooit geld over zoals beloofd aan het einde van het jaar. Ik voel me echt bedrogen en zal...Lees verder

Alle reviews (21)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop inboedelverzekering

  Jullie kennen me misschien al van Google Reviews, waar ik mijn super positieve feedback over jullie gedeeld heb. Ik wil jullie gewoon nog eens bedanken voor de top service die ik van jullie gekregen heb. Een hele tijd geleden heb ik een grote misstap begaan met de kookplaat in mijn huurhuis en moest ik alle kosten zelf dragen omdat ik geen inboedelverzekering had. Gelukkig heb ik toen een verzekering bij jullie afgesloten. Ik had er jarenlang niet meer aan gedacht, tot ik schade kreeg aan iets heel waardevols voor mij, helemaal buiten mijn schuld. Binnen twee dagen was alles in orde. Ik was zo opgelucht, ik dacht dat ik veel geld zou verliezen en ook het product zelf. Door jullie is mijn jaar eigenlijk perfect geworden. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autopech verzekering

  Ik was in het begin echt bezorgd na het lezen van slechte reviews, maar ik ben positief verrast over hoe behulpzaam het bedrijf was. Toen ik twee platte banden had en de ANWB nergens te bekennen was, wist ik het niet meer. Gelukkig belde ik het bedrijf en kreeg ik meteen vriendelijke en duidelijke hulp. Binnen de kortste keren was er een takelwagen ter plaatse en werd mijn auto naar de garage gebracht. Deze ervaring heeft zeker mijn vertrouwen in het bedrijf hersteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekering aanpasbaar en aantrekkelijke premie

  Ik ben echt blij met mijn verzekering. Het is super makkelijk om mijn polis aan te passen en de maandelijkse premie die ik betaal is echt aantrekkelijk. Wel belangrijk om te onthouden dat veel dingen digitaal verlopen. Maar dat zorgt er net voor dat de premie zo interessant blijft, wat helemaal past in de moderne tijd waarin alles bijna digitaal gebeurt. En een slim idee is dat ik jaarlijks een vergoeding kan krijgen als ik geen schade heb geclaimd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekering

  De website was best duidelijk, maar ik kon nergens vinden of een aanhanger of caravan ook verzekerd is. Ik moet de voorwaarden nog eens goed doornemen. Ze zeggen dat het als beste getest is door de experts, dus ik duim dat alles goed gaat.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beloftes, teleurstelling, geld

  Ik ben echt teleurgesteld in de service van dat bedrijf. Ze maken beloftes die ze niet nakomen en er blijft nooit geld over zoals beloofd aan het einde van het jaar. Ik voel me echt bedrogen en zal hier nooit meer iets kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekering premie

  Wat een teleurstelling! Ik was jarenlang tevreden, maar plots schiet de premie de hoogte in zonder enige uitleg. Eerst werd me gemeld dat de premie zou dalen door schadevrije jaren, dan wordt de bonus stopgezet en nu ineens een enorme verhoging zonder reden. Geen enkele transparantie of communicatie vooraf. Het is allemaal erg verwarrend en frustrerend. Ik heb geprobeerd in contact te komen, maar alles verloopt via een moeilijk te vinden chatbot of e-mail. Het voelt allemaal erg onpersoonlijk en onprofessioneel. Ik ben teleurgesteld en overweeg serieus om over te stappen naar een andere verzekeraar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verzekeringsoverdracht en stopzetting

  Na de overschakeling van mijn verzekering van Hema Verzekering naar InShared, hebben ze bij InShared mijn verzekering stopgezet door een slechte beoordeling van FBTO. Het is frustrerend omdat ik niet op de hoogte was van deze situatie, en nu zijn al mijn verzekeringen stopgezet. Dit heeft voor veel gedoe gezorgd en ik ben echt teleurgesteld. Ik zou niet aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering weigeren

  Ik heb geprobeerd een nummerplaat in te voeren en kreeg te horen dat dit specifieke merk niet verzekerd wordt door het bedrijf. Ik vraag me af of het wettelijk is toegestaan om een voertuig te weigeren op basis van het merk. Het lijkt erop dat er niet genoeg relevante kennis is over dit specifieke merk, wat naar mijn mening een tekortkoming is van de verzekeringsmaatschappij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekeringspolis

  Jammer genoeg heb ik geen goede ervaring gehad met de klantendienst van dat bedrijf. Na maandenlang extra premie te hebben betaald, wat mij honderden euro's heeft gekost, heb ik gevraagd of ik dat kon terugkrijgen. Spijtig genoeg kreeg ik te horen dat dat niet mogelijk was, hoewel ik al jarenlang klant ben. Dat vond ik echt teleurstellend en het heeft mijn vertrouwen in het bedrijf geschaad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverzekerd, ontevreden

  Ik merk echt dat er een heleboel mis is bij dit bedrijf, vooral omdat ik geen manier heb om hulp te kunnen krijgen door te bellen. Ik ben zelfs niet verzekerd bij dit bedrijf, maar ze hebben toch zomaar geld van mijn bankrekening afgehaald via incasso. Als dit nog een keer gebeurt, dan zal ik zeker stappen ondernemen tegen dit bedrijf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Ik probeer al weken contact op te nemen met het bedrijf, maar tevergeefs. Zowel telefonisch als via e-mail krijg ik geen respons. Ik heb een schadeclaim ingediend, maar tot op heden heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Het is frustrerend en onprofessioneel dat ik als klant zo genegeerd word. Ik overweeg nu een rechtszaak tegen dit bedrijf, omdat ik geen andere optie zie om mijn kwestie op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bromfietsverzekering afgesloten

  Ik ben echt verbaasd over de slechte reviews die dit bedrijf heeft. Ik heb net een verzekering afgesloten voor mijn brommer. Ik heb al 25 jaar geen schade gehad met mijn auto en 5 jaar geen schade met mijn motor. Dus ik vulde in dat ik 5 jaar schadevrij was met mijn scooter, maar blijkbaar mag dat niet volgens de kleine lettertjes. Je MOET een scooter verzekerd hebben gehad met rode kleur en 12 inch banden met een roze fietswieldopje. Echt belachelijk. Wat een oplichters.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in een flits

  Wat een ramp, ik kan echt geen enkele ster geven aan deze verzekeraar. Ze zijn echt zo incompetent en onwetend, het is gewoon te erg. En dan nog eens dat ze bijna onmogelijk te bereiken zijn en niet eens binnen de 5 dagen antwoorden op een simpele mail. Ik heb mijn verzekering al na twee maanden stopgezet, zonder enige schade gelukkig. Ik durf niet eens te bedenken hoe erg het zou zijn geweest als er wel schade was. Mensen, blijf alsjeblieft ver weg van deze verzekeraar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  All-in reisverzekering met overlijdensdekking

  Ik heb al vele jaren een all-in reisverzekering met alle mogelijke opties. Helaas moesten we eerder terug naar huis vanuit Costa Rica vanwege het overlijden van een familielid. Toen we een claim indienden, werd deze afgewezen omdat we de reis hadden geboekt via een reisbureau in Costa Rica en niet in Europa, wat blijkbaar een regel is van de verzekeraar. Deze regel was echter niet bekend op het moment van boeken, dus konden we er niet van op de hoogte zijn. Dit gebrek aan communicatie en duidelijkheid is echt frustrerend. Daarbovenop werd onze zaak zonder verdere onderzoek meteen gesloten. Ik overweeg om al mijn verzekeringen ergens anders onder te brengen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Ten eerste hebben ze geen telefoonverbinding. Ze verplichten je om een e-mail te sturen die enkele dagen duurt om te beantwoorden, als er überhaupt een reactie komt. Hun antwoorden zitten ook vol fouten en onjuistheden. Dan moet je weer antwoorden en nog een paar dagen verspillen... Ten tweede zijn ze heel slecht in het terugbetalen van het extra geld dat ze hebben afgetrokken. Kies beter voor meer traditionele verzekeringsmaatschappijen. Ze zijn misschien iets duurder, maar in ieder geval geen bedriegers!


Anderen bekeken ook