InShared

Alle reviews

InShared

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

InShared

InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van  2009 opgericht. InShared zit dus in de verzekeringsbranche en biedt allerlei soorten verzekeringen aan. Voorbeelden van deze soorten zijn bijvoorbeeld een brommerverzekering, woonverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en auto verzekering. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over InShared vinden. Ook kunt u uw eigen ervaring delen door middel van een review of op andere soort gelijke verzekerings maatschappijen zoeken. 

Over InShared
InShared onderscheidt zich van andere verzekerings maatschappijen door een jaarbeloning uit te keren als er minder schade wordt geclaimd dan de klanten van de verzekerings maatschappij hebben gemaakt, vandaar ook hun bekende slogan "We all benefit". In 2009 werd acht procent uitgekeerd, in 2010 zeg procent en in 2011 werd er meer schade uitgekeerd dan er premis was ontvangen en was er dus ook geen jaarbeloning. De verzekeraar neemt zo'n twintig procent van de inkomsten om het bedrijf te runnen. De CEO van InShared is Fleur Dujardin die al sinds 2016 het hoofd van het bedrijf is. Het hoofdkantoor van de besloten vennootschap Inshared is gevestigd in Leusden. Leusden ligt in de provincie Utrecht in Nederland. 

Producten en Diensten van InShared
InShared is dus een verzekerings maatschappij, maar wat houdt dit in voor u en wat voor verzekering zou u kunnen aanschaffen bij de verzekerings maatschappij? De verzekerings maatschappij biedt verzekeringen aan in drie categoriëen: op de weg, in en om uw huis en persoonlijk & gezin. In de categorie kunt u verzekeringen afsluiten "voor op de weg", hierbij kunt u denken aan autoverzekeringen, brommerverzekeringen, scooterverzekeringen, motorverzekeringen en zelfs caravanverzekeringen. 

In de categorie in en om uw huis kunt u, zoals de naam al zegt, verzekeringen afsluiten voor in en om uw huis. Hierbij kunt u denken aan inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en woonverzekeringen. Dit zodat alles wat uw huis uw thuis maakt beschermd en verzekerd is. 

In de categorie persoonlijk & gezin kunt u, ook zoals de naam al zegt, verzekeringen afsluiten die te maken hebben met uw persoonlijke situatie en gezin. Hierbij kunt u denken aan reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen (ook voor zzp'ers), ongevallenverzekeringen en zelfs een verzekering voor uw (huis)dier. Als u wilt overstappen van een andere verzekerings maatschappij naar InShared biedt de maatschappij een speciale overstaphulp aan om u te helpen met de overstap die soms nog best ingewikkeld kan zijn. 

Aanbevelingen, klachten en tips over InShared
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over InShared op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over InShared vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over InShared of laat uw eigen review over InShared achter. Hierdoor weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is wanneer hij of zij een verzekering afsluit bij InShared.