ErvaringenSite

  Ervaringen FBTO

  Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kunt u zichzelf geruststellen dat u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres bent. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux. Verder vindt u hier antwoorden op de veel gestelde vragen, reviews van onze andere bezoekers, de mogelijkheid uw eigen ervaring te delen en veel meer. Deze pagina gaat over FBTO, als u op het punt stond om binnenkort gebruik te maken van de diensten van FBTO, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over FBTO
  In 1956 werd FBTO opgericht in de Friese stad Leeuwarden. Het was oorspronkelijk een initiatief van boeren en tuinders om gezamenlijk de risico’s voor brand te delen . Het acroniem FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Het verhaal gaat als volgt dat 4 mannen vonden dat verzekeren anders en beter moest kunnen zonder tussenkomst van derde partijen. Vervolgens aan de keukentafel hebben ze gezamenlijk besloten zich samen te verzekeren. Sinds het bescheiden begin zijn ze snel gegroeid en hedendaags behoort FBTO tot één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in de Benelux. FBTO maakt ook onderdeel uit van de Achmea-groep waar onder andere het Zilveren Kruis en Centraal Beheer tot behoren.

  Diensten van FBTO
  FBTO is al heel lang niet meer alleen voor Friese boeren of tuinders. Tegenwoordig, biedt FBTO 18 verzekeringen aan, die uiteenlopen van hoofdverzekeringen zoals een zorg- en autoverzekering tot diversenverzekering zoals caravan- en rijstijlverzekering. De visie en missie van FBTO is om verzekeringen aan te bieden die gebaseerd zijn op de belevingswereld en levensstijl van hun klanten. Daarom wil FBTO makkelijke diensten en verzekeringen aanbieden die heldere voorwaarden hebben en gemakkelijk te gebruiken zijn.

  Opzeggen
  De meeste schadeverzekeringen van FBTO zijn gemakkelijk op te zeggen en hebben geen opzegtermijn, als u uw schadeverzekering wilt opzeggen kunt u dat doorgeven via de automatische chat op de FBTO-website en zal het binnen 2 werkdagen verwerkt worden. Voor doorlopende reisverzekering gelden er andere regels, die kunt u pas een jaar na ingangsdatum elke dag opzeggen. Ook voor het opzeggen van een zorgverzekering gelden er andere regelingen. Hiervoor geldt dat u uw zorgverzekering moet opzeggen voor 31 december en per 1 januari stopt uw zorgverzekering bij FBTO definitief.

  Klantenservice
  Als verzekeraar is FBTO altijd bekend geweest om haar technologische innovaties met een gerenommeerd klantenservice. Het is mogelijk om FBTO te contacteren via de online chat op hun website, WhatsApp, sociale media (Facebook, Twitter), e-mail en telefonisch. De klantenservice is beschikbaar van 08:00 tot 21:00 tijdens werkdagen en van 09:00 tot 16:30 op zaterdag.

  Uw mening over FBTO
  Heeft u weleens gebruik gemaakt van de diensten van FBTO? Of heeft u recent een schade gedeclareerd bij FBTO? Dan nodigen wij u graag uit om uw ervaring te delen op onze website. Hierbij helpt u onze bezoekers wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de diensten van deze verzekeraar.

  De Ondernemer Draait Door - Bedrijfscontinuïteit & Verzekeringen

  FBTO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FBTO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FBTO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FBTO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FBTO actief?

  FBTO is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Overig, Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FBTO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.