FBTO

Alle reviews

FBTO

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

NKC merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
NKC
0 reviews

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de ...

FBTO

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kunt u zichzelf geruststellen dat u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres bent. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux. Verder vindt u hier antwoorden op de veel gestelde vragen, reviews van onze andere bezoekers, de mogelijkheid uw eigen ervaring te delen en veel meer. Deze pagina gaat over FBTO, als u op het punt stond om binnenkort gebruik te maken van de diensten van FBTO, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

Over FBTO
In 1956 werd FBTO opgericht in de Friese stad Leeuwarden. Het was oorspronkelijk een initiatief van boeren en tuinders om gezamenlijk de risico’s voor brand te delen . Het acroniem FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Het verhaal gaat als volgt dat 4 mannen vonden dat verzekeren anders en beter moest kunnen zonder tussenkomst van derde partijen. Vervolgens aan de keukentafel hebben ze gezamenlijk besloten zich samen te verzekeren. Sinds het bescheiden begin zijn ze snel gegroeid en hedendaags behoort FBTO tot één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in de Benelux. FBTO maakt ook onderdeel uit van de Achmea-groep waar onder andere het Zilveren Kruis en Centraal Beheer tot behoren.

Diensten van FBTO
FBTO is al heel lang niet meer alleen voor Friese boeren of tuinders. Tegenwoordig, biedt FBTO 18 verzekeringen aan, die uiteenlopen van hoofdverzekeringen zoals een zorg- en autoverzekering tot diversenverzekering zoals caravan- en rijstijlverzekering. De visie en missie van FBTO is om verzekeringen aan te bieden die gebaseerd zijn op de belevingswereld en levensstijl van hun klanten. Daarom wil FBTO makkelijke diensten en verzekeringen aanbieden die heldere voorwaarden hebben en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Opzeggen
De meeste schadeverzekeringen van FBTO zijn gemakkelijk op te zeggen en hebben geen opzegtermijn, als u uw schadeverzekering wilt opzeggen kunt u dat doorgeven via de automatische chat op de FBTO-website en zal het binnen 2 werkdagen verwerkt worden. Voor doorlopende reisverzekering gelden er andere regels, die kunt u pas een jaar na ingangsdatum elke dag opzeggen. Ook voor het opzeggen van een zorgverzekering gelden er andere regelingen. Hiervoor geldt dat u uw zorgverzekering moet opzeggen voor 31 december en per 1 januari stopt uw zorgverzekering bij FBTO definitief.

Klantenservice
Als verzekeraar is FBTO altijd bekend geweest om haar technologische innovaties met een gerenommeerd klantenservice. Het is mogelijk om FBTO te contacteren via de online chat op hun website, WhatsApp, sociale media (Facebook, Twitter), e-mail en telefonisch. De klantenservice is beschikbaar van 08:00 tot 21:00 tijdens werkdagen en van 09:00 tot 16:30 op zaterdag.

Uw mening over FBTO
Heeft u weleens gebruik gemaakt van de diensten van FBTO? Of heeft u recent een schade gedeclareerd bij FBTO? Dan nodigen wij u graag uit om uw ervaring te delen op onze website. Hierbij helpt u onze bezoekers wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de diensten van deze verzekeraar.